Muğla-Köyceğiz-Gökova-Çine Köfte Partimiz Bol Resimli 300 Km Yol
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel resimler var ellerinize sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
ahh Sakar ahhhhh...
-
güzel gezi. motorlarınıza sağlık
-
-
Geziler basladı artık.Yaz geldi gezme zamanı güzel gezi tebrikler
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Yorum yazan herkese teşekkürler.
Yorgun abi silkin biraz daha sendeki resimler bu kadar değil;)
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
oy yoy oyoy Köftere bi bak yaa super duruyorlar =) Hocam neden Fethiye ye gelmediniz yahuu
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
-
gerçekten güzel gezi olmuş keyfinize nazar deymesin Maşallah ellerinize saglık...saygılar.
-
onur1 adlı üyeden alıntı
oy yoy oyoy Köftere bi bak yaa super duruyorlar =) Hocam neden Fethiye ye gelmediniz yahuu
Onur gelmek isterdik ama uzun zamandan beri planlanıp sonrasında unutulmuş bir geziydi.İnşallah Ağu.da askerlik bitiminde gelirz.
--volkan-- adlı üyeden alıntı
gerçekten güzel gezi olmuş keyfinize nazar deymesin
Maşallah ellerinize saglık...saygılar.
Valla volkan bu çinedeki köftelrin içine narkotik madde koyuyorlar yiyen bağımlısı oluyor inş.birgün yolun düşer tatmadan geçme
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
bende muğlaya gidiyodum motorumla.yolda 2 chopper gördüm.önde giden sürücü bana slm çaktı bende onlara slm verdim hihibu geziyi gördükten sonra büyük bi ihtimalle sizi görmüşümdür:D
-
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar hep söylerim,sizler yeryüzünün cennetinde yaşıyorsunuz.ve tadını çıkartıyorsunuz.bize de resimlerle eşlik etmek kalıyor.teşekkürler.
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
bende muğlaya gidiyodum motorumla.yolda 2 chopper gördüm.önde giden sürücü bana slm çaktı bende onlara slm verdim hihi
bu geziyi gördükten sonra büyük bi ihtimalle sizi görmüşümdür:D
Motorcu 48 seninle selamlaşan bendim. Hadi ağbi gösterin kendinizi biraz gezilere sizlerde katılın.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
Süper gezi ve fotoğraflar. Saolun ben gitmiş gibi oldum.. İmrendiricisiniz...
Üç boyoz bir kola
-
-
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
-
Harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
Köyceğiz'e her gidişimizde hayran kalıyoruz o güzel fotoğraflardaki mekanlara türkiyemizin gerçektende en güzel köşelerinden biri
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
-
Vallah Iştahamı Kapartınız Benım Bende Yapıcam Motor Hazır Herşey Tam Ama Malesef Işlerım ızın Vermıyor Bır Turlu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)