delimavi ile 1750 km ( Ankara, Yalova, İstanbul, Kırkağaç, Alaşehir, Pamukkale Afyon)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Paylaşım için tşk.
Bu arada biraz ıslak bir gezi olmuş sanırsam
-
Her mevsimin kendine göre güzellikleri farklıdır.Yağmurda sürmek kendine has bir güzellik kaska vuran her damla sana seni hatırlatır.
Güzel geçtiğini düşünüyorum.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
evet çok güzel bir yolculuktu sadece Bandırma Kırkağaç arası hariç şiddetli lodos yüzünden büyük birde tehlike atlattım ilerleyen bölümlerde daha detaylı anlatacağım. 1750 km nin nerdeyse 1000 km si yağmur altında geçti
-
Güzel gezi olmuş, fakat cezaya üzüldüm. Daha nice kilometrelere, kazasız belasız..
-
-
ıslak gezinin ıslak fotoları
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
-
Çok güzel bi gezi olmuş ,baylıyorum şu içinizdeki gezme aşkınaa,seviyorum benim gibi adamları emeğinize sağlık
-
İşte budur
Yüreğine sağlık
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
-
Tekerine sağlık Murti.Denizliye gidişte kullandığın güzergahı pek çok kez kullanmışımdır İstanbula geliş gidişlerimde.Daha doğayla iç içe bir rotada yada önünüzden Yalova Bursa üzerinden Orhan eliden çıkıp Simaz Selendi Kula istikametine geçen dağ yoludur.Süratinizi 70 üstüne pek çıkaramazsınız virajlar yüzünden 50-100 km de bir otomobile rastlarsınız.Manisa sınırına doğru dağlar ar beyazına döner yaz ayında kar yağmış zannedersin...Offff bu bacakta tam krılacak zamanı buldu sezon başı :(
-
her şarta motorculuk işte binicilik böyle olmalı emeğeni sağlık
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
murat abi tebrikler süper gezi olmuş , ankara mt den bir endurocu çıktı sonunda be
-
Kutluyorum,Allah kaza bela vermesin..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
hocam çok güzel, ve yorucu bir gezi olmuş, paylaştığın için teşekkürler.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
tabrik ederim gerçekten çok güzel ve motorcu ruhuna yakışır bi gezi olmuş...
-
Süper gezi olmuş tebrikler. Topigin takipçilerindenim. Sanırım fotoların devamı gelecek
-
Hocam hoşbir gezi olmuşBöyle geziler biraz bütçe isteyen bir organizasyon oluyor.Belki zamanla bizde böyle geziler yapabiliriz.Tebrikler
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)