Dinek dağına karlama yemeye çıktım. (ybr ile 2 kişi enduro)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
cok güzel bi gezi olmuş bu karlamanin tadini bende merak ettim şimdi artik seneye bende tadina bakarim ilk kar yagişinda
-
çok güzel gezmişsiniz,benimde vardı 2004 model aynı renk ybr125'im,kesinlikle bu sınıfın lideridir,katılıyorum,ben izmir-bodrum çok yaptım zamanında,paylaştığınız için teşekkürler
-
Valla abi helal Olsun cesaretli bi sonucta(yolda kalmak var vs)karda pekmez olayınıda tuttum denııcem köye gdnce :D
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
güzel bi gezi olmuş.paylaştığın için teşekkürler
-
nice 100 binlere o motoru öldüremezsin iyi seçim yapmışsın güle güle bin kaskın yanında olsun safranboludan selamlar
-
harika abi. emeğinize sağlık. o meşe ağacı köyden bildiğim kadarıyla sert bi meyvesi olması lazım. yalnız yenmiyor sanırsam.
-
Usta gezin çok hoşuma gitti yaw Hakkaten ybr ve size tebrikler! Özellikle fotolarda da ustalık sezdim hele Jant arasından dağı çekmek ayrı bir cezbetti beni.Başarılarının devamını diler ve saygılar sunarım
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
Afiyet olsun hocam.
Doğayla başbaşa olmak gibisi yok.
senin ybr gümüş gri değil miydi?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
emeğinize sağlık güzel gezi olmuş,
yavs usta karlamayı görünce birden çocukluğuma gidiverdim nede güzel olur meret canım çekti valla
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Ha bu arada bacanağa da bulaştırdım virüsü. O da sayıklamaya başladı motor alacam diye. hehe.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Gültekin hocam.
İlk ve tek motorum 3 senedir kullanıyorum.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
güzel bi gezi tebrikler.. biz memlekette (g.antep) karsambaç deriz buzu rendeler üstüne istediğin şerbeti dökerler yani buzdan da oluyo, ama sizin asıl amaçınız gezmek tabii çıkayım dağdan orjinal kar la yiyim demişsiniz . e bize de afiyet olsun demek düşer.
-
Güzel bir gezi olmuş abi. YBR konusunda şüpen olmasın aslan gibi motor çapına göre... Bende almayı düşünüyorum... Karlama iyiymiş haa. Benimde daha çıkma fırsatım olursa denerim bir...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Su Silahı adlı üyeden alıntı
Ha bu arada bacanağa da bulaştırdım virüsü. O da sayıklamaya başladı motor alacam diye. hehe.
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Gültekin hocam.
abi adamcağızı yürütürsen bulaşır tabi
-
wallahi ybr her yere gider abii..güzel resimler
-
yasin hocam afiyet olsun karlamalarınız yarasın pazargününüz iyi geçmiş resimler için sağolun
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
yasin hocam afiyet olsun karlamalarınız yarasın pazargününüz iyi geçmiş resimler için sağolun
teşekkür ederim Ümmet abi. İnşallah seninle de yemek nasip olur. Ama heralde mideyi üşütmüşüm.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
Su Silahı adlı üyeden alıntı
Gültekin hocam.
ya çok özür dilerim hocam. birşeyleri karıştırdım galiba.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
çok güzel bi gezi olmuş tebrikler.ben de bi süre ybr kullandım gerçekten sınıfında tek geçerim ybr yi.paylaşımınız için teşekkürler...
-
hocam gezi süper olmus paylastıgınız ıcın tesekkurler
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)