8.İSOFF Off-Road Oyunları Pamukova
-
Reklamlar
-
-
-
sevdim bu fotoları elinize sağlık
-
Vay Uçanteneke dostum merhaba.
Sen de güzel fotoğraflar çekmişsin ve çok da iyi olmuş.
Bu fotolardan benim haberim yoktu. Hemen pc ye kaydettim.
Tuncay'an haberin var mı. BMW 1150 GS yi aldı mı acaba.
Selamlar.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
harikasınız yaaa
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
Muthiss yaa super olmus of bea cnm cekti yaw
-
Mukemmel Tam istedigim gibi Ancak Yaz olsa Daha çekici Olrdu :D Donmaktan iyidir :S
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
-
Selam arkadaşlar, cevap yazan bütün dostlara teşekkür ederim. Çekilmiş daha çok fotoğraf var ama fazla fotoğrafla topiği boğmak istemiyorum. Yazın daha ne geziler yapacağız arkadaşlar. İsteyen olursa bize katılabilir, bundan memnun oluruz.
Bende Africa Twin, Mustafa da Süper Tenere, Tunca da ise yeni aldığı BMW GS 1150 var. Bu yaz kim tutar bizi. Her hafta sonu değişik yerlere geziler yapacağız. Bu gezileri bol fotoğraflarla süsleyip, burada sizlerle paylaşacağız.
Herkeze sevgi ve selamlar.
Kazasız sürüşler delerim.
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
-
işte hayat bu yaa... Cok ozledim camura bulanmayı... Gelmeyi cok istedim ama fırsatım olmadı malesef.. Kaçırdıgıma cok üzüldüm... :(
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
süper olmuş,daha yeni gördüm,fazeri satarsam bende 93-95 model civarı bir enduro alacağım,tenere ve afrika ilgilendiğim motorlardan,bu da demek oluyor ki bundan sonra takipçinizim umarım zamanla motorlarla ilgili izlenimlerinizi de yazarsınız
-
O kadar derinmiydi çukur yahuu
-
Çok eğlenmişsiniz belli
Off-road , çamur, enduro... daha ne olsun ki.
Paylaşım için teşekkürler
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
-
27 Aralık 2007, 00:37
Merhaba arkadaşlar, konuyu ben açtım ve fotoğrafları ekledim ama uzun zamandır bakmak nasip olmadı. Saolsun bir çok arkadaş ilgilenip cevap yazmışlar. Hepsine ayrı ayrı teşekür ederim.
Mevsim kış olduğu için ne yazık ki fazla gezemiyoruz bu yüzden de sizlere paylaşacak güzel geziler de olmuyor.
Herkeze kazasız sürüşler diliyorum.
Selam ve sevgiler.
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
27 Aralık 2007, 00:43
vay tutkun dostum sen buralara gelirmiydin seni görünce şaşırdım sen dünya turuna gitmemişmiydin
ilk bahar gelsin yine gezeriz bu havalarda çadırda kalınmaz malum.
inşalla burdaki birçok arkadaşımıza enduroyu sevdirecez.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
27 Aralık 2007, 01:39
gusel bı organızasyon olmus fotolarda cok gusel takler
-
27 Aralık 2007, 20:48
hocam parkur sonrasında kamp yerine geldiğinizde sizlere imrenerek bakmışdım.hele egzozun içindeki çamuru çıkarmanıza hayran kaldım.keşke bende girseydim dedim parkura ama iş işden geçmişdi bir kere.halbuki çamur ekipmanlarında tamdı michlen t63 ler ve lastik balıkçı çizmelerim.cesaret edemedim herhalde 500 kişinin içinde çamura bulanmaya.o gün vurdum kendimi dağlara solo yaptım saatlerce.bir sonraki kampta yine görüşmek dileği ile
saygılar MİNİK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)