Muğla MT 07/08 sezonunu açtı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Yeni sezonunuz hayırlı olsun. Geçen sezonda gezilerinizi beğenerek izlemiştim. Umarım bu sezonda aynısı olur
-
herkes gelir gelmez yatmış herhalde
fotolar nerdeeee???
gezi gerçekten harika oldu herkese çok teşekkürler
-
Çok iyi etmişsiniz. Bizde bayramdan sonra sezonu açıcaz inşallah. Herkese Adana'dan çok selam.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
-
-
oleyy
yeni sezona hızlı girmiş muğla mt
-
endamımız yeter valla ....
acılısı yaptık umarım en kotu gezımız bole olur ....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
-
-
Merhaba arkadaşLar öncelikle emeginize saqLık çok güzel aynı zamanda bir o kadarda keyifli bir açılış oLmuş en kötü gününüzün böyLe oLması iLegi iLe hayırLı oLsun sayqıLar...
İki Gün Yagmur oL BuLut, Maçka'da BuLuşaLım :wiinkk:
-
-
Adana İl Temsilcisi
çok güzel ve keyifli bir gezi olduğu herkesin yüzünden belli.hepinize sevgilerimle
-
van tooooooo triiiiiiiiiiiiiiiiiiii foroooooooooooooooooooo
Muğla MT Muğla MT Hey Hey Hey........ Selamlar .......
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
başlangıç için güzel bir tanışma toplantısı oldu bence hepimizin tekerlerine sağlık. bi dahaki sefere söz kaybolmadan bulacam grubu hemen %30 la bi indirimli gps alayım abi nerdesin bana bi yardımcı olll
-
-
Çok süper olmuş. Bayramdan sonra ben de gezilere devam edeceğim. Havalar son derece motora uygun. Ne sıcak ne soğuk. Bayramdan sonra çok gezi olacak demek ki.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
bayram
Sayin Motorsiklet Aşiklari Ve Sürücülerin Bayramini Kutlar-sağlikli -neş'eli Geziler Dileğiyle 70 Yaşinin Altindakilerin Gözlerinden---üstündekilerin Ellerinden öperim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)