Sinop & Samsun Mt Buluşmasi 12-08-07
Reklamlar
-
13 Ağustos 2007, 15:22
Reklamlar
-
13 Ağustos 2007, 15:40
güzel bir buluşma olmuş tebrik ederim ama şu fz6 hoşuma gitmedi pejo 103 kafası değilmi o
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
13 Ağustos 2007, 15:45
Gaziantep İl Temsilcisi
evet güzel bir buluşma böyle falıyetlerın artması tek temenlimiz .......
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
13 Ağustos 2007, 16:01
-
13 Ağustos 2007, 16:07
Arkadaşlıgın muhabbetin hat saffada oldugu bire gezi olmuş tebrikler paylaşım için teşekkürler
-
13 Ağustos 2007, 16:19
Güzel bir buluşma..Ortam güzel ve zevkli....Tebrikler.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
13 Ağustos 2007, 16:36
bathu davetimi kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ederim söylediğin gibi herşey güzeldi kanımca en azından diğer arkadaşlarlada tanışma fırsatı yakalamış olduk ..25/26 ağustos da büyük organizasyon var katılımın çok fazla olacağını düşünüyorum sadece samsun değil samsun dışından da gelenler olacak tüm mt deki arkadaşları bekleriz....bir gün öncesinden kamp kurulucak ve sinevizyon gösterisi filan umarım güzel bir organizasyon olur hep beraber eğleniriz
-
13 Ağustos 2007, 16:37
forrap adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi ve buluşma olmuş.Tebrikler...
Ama bende fazer a o kafanın yakışmadığını söylemeden edemeyeceğim.Fazer gibi bir makinaya moped kafası takmak garip bir düşünce
Ama arkadaş sanırım görüntüye değilde işlevselliğe önem veriyor,ya da akrobasi ile uğraştığı için çok fazla para vermek istemedi kırarım ederim diye bilmiyorum artık..Kendi seçimidir nihayetinde,o beğendiyse sorun yok.
Benzer buluşmaların artarak devam etmesi dileğiyle
BeYfa adlı üyeden alıntı
güzel bir buluşma olmuş tebrik ederim ama şu fz6 hoşuma gitmedi pejo 103 kafası değilmi o
103 kafalıgı taktı çünkü lastik yakarken arka teker ufak bi taşa takıldı motor hop parçalandı 2 cantta patladı ön grenaj hurda oda böyle yaptı motoru işlevsellik açısından
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
13 Ağustos 2007, 17:04
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
13 Ağustos 2007, 17:05
-
13 Ağustos 2007, 17:07
Forumdan Uzaklaştırıldı
kasklı namaz sonrası görüntüler süpermiş
-
13 Ağustos 2007, 17:11
R3N adlı üyeden alıntı
selamlar sevgili hemsehriler
yakın yerler olsa da biz de gelsek keske ankaradan
yau bide muşta lokantası diye biyer vardı acaip güzel sütlacı olan
polis okulunu gecince, duruyomu acaba , samsunlu arkadaşlar cevabınız evetse atlayıp geliyorum tutmayın beni
evet acıkmısım
güzel buluşma bu arada
muşta da bi hayli lokanta var ve muşta lokantası ismi mi bilmiyorum ama bafradan gelirken benzinliğin içinde olan bir lokanta var belkim orasıdır. tigermrb (mustafa) sana daha doğru bilgileri verir sanırım.
ama sen yinede o lokantayı bulamasanda gel, misafirimiz ol.
sana nice tatlılar alırız illakine o lokanta olacak diyorsan senin için muşta adında bir lokanta açarız.
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
-
13 Ağustos 2007, 17:20
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
13 Ağustos 2007, 18:31
-
13 Ağustos 2007, 19:12
cakalaz adlı üyeden alıntı
ulen resme doydum wallaaa
akşama kadar bakmam daha
Bathu ii o dağların arasından kestirme deyip inmediniz cross larlaa
ah be ne güzel olurdu varya. uzunyol ekipmanı aldık. dağ ekipmanlarımızı alsak yapardık
Yeşil Peri..tıtanıum
-
13 Ağustos 2007, 22:04
sonunda tam manasıyla bir etkinlik yapamadık ama görüştük hiç değilse.
beyfa
evet, o fazerdeki pejo kafası. motor bizim tekteker55 in. birz cimri olduğu için motoru genelde bir teker üstünde sürer. arada hiç tekerin üstünde gitmediği de oluyor, geçen ön grenaj bu şekilde uçtu mesela.
kendisine korsan derim, kafalığına da korsanbis adını taktım
r3n
dostum, ayın 25/26 sında asıl etkinlikler olacak sanırım. gelebilirsen gel. festival alanında, çayırda bi yer de sana ayırırız yatmaya
evet bahsettiğin lokanta muşta lokantası, sütlacı güzeldir. genelde misafirlerimizi orda ağırlarız.
bestamik19
kardeş, kesin emin olmadığım için çağırmadım. yoksa benden haber bekleyen başkaları da var, onları da çağırmadım. %100 emin olduğum bi organizasyona çağıracağım inşAllah. ayın 25 inde buralarda ol.
bathu
tam kapsamlı bir buluşma olamadı bu sefer, sağlık olsun. ayın 25 ine gelin, çadır da getirin. hep beraber takılırız inşAllah 2 gün boyunca.
sizi uğrulayamadım, kusura bakmayın. arkadaşın düğününe de son demlerinde yetiştim, ayıp olacaktı.
aman bu sefer hazırlıklı olun, yanınızda bikaç tane şamyel olsun
-
13 Ağustos 2007, 23:53
-
13 Ağustos 2007, 23:56
geçen yıl oldu bu yıl da olacak deniyor ve 25-26 sı deniyor. motorcular kulübü başkanının ağzından kesin bir laf alırsam başlık açarım.
-
14 Ağustos 2007, 00:16
yaw o kadar gidiyonuz, insan bi geyikkoşana da uğrar be dimi ama...
bende alaçamlıyım da...
la evren basalım gidelim mi hafta sonu için samsuna
nedersin...
güzel bir gezi olur bende ailevi ziyarette bulunmuş olurum güzelcene...ne dersin ???
-
14 Ağustos 2007, 00:25
Forumdan Uzaklaştırıldı
erginbay adlı üyeden alıntı
yaw o kadar gidiyonuz, insan bi geyikkoşana da uğrar be dimi ama...
bende alaçamlıyım da...
la evren basalım gidelim mi hafta sonu için samsuna
nedersin...
güzel bir gezi olur bende ailevi ziyarette bulunmuş olurum güzelcene...ne dersin ???
sinop mt & samsun mt & ankaradaki samsunlular buluşması gibi de bir başlık açılır
olabilir sevgili erginbay , işler de bi aksilik çıkmazsa gidilebilir , sütlaç iki oldu gençler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)