İğneada,Dupnisa gezisi... Eski MT'ciler
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 21:12
geçen hafta cuma günü yanımda eski Mt'cilerden Emre (zydar) vardı.arkadaşlarla konusurken biz cumartesi iğneadaya gidiyoz,isteyen varsa gelsin beraber gidelim.cevap gelmedi o gün.ertesi günü telefon geldi bana,Arayan özgür (deer_152). yeni motor almış ve bi tur atmak için istanbuldan pınarhisara gelmiş.gittik özgürün yanına.tam o sıra biz yolculuk hazırlıklarını yapıoduk ama yanlız olcagımız düşünüyoduk.özgür dedi bende gelebilirim.5 dk sonrası erol_dayı aradı.özgürün adaya gideceğini öğrenince o da gelcem dedi.sonra şadi abiye murat abiye falan telefon açıldı ve bir anda toplu gezi oldu.normalde plan 5 motor idi.ama şadi abinin almanyadan 3 tane akrabası gelmişti.1 kişi için motor bulamayınca atlamışlar araba ile gelmişler.toplam 3 motor 1 taksi ve 10 kişi.gece 11'de yola çıktık.01.30 suları iğneadada idik.mola vermeden beğendik köyüne ve hemen ardından Bulgaristan sınırına gittik gece gece.iğneadaya çadırlar kuruldu ve yatıldı.sabah biraz deniz girdik.canımız sıkıldı,hadi dedik gidelim Dupnisa mağarasına.dupnisa mağarasına giriş paralı olmuş ama sağolsun şadi abi o gür sesi ve kalıplı endamı ile kardeşş 10 tane öğrenci bileti ver deyince adamcagız mecbur verdi.yarı yarıya kar . dupnisada biraz serinledikten sonra tutturdular balık tutcaz biz,bize göl bul.hemen Üsküp göletine gittik. ordada 2-3 saat takıldık.istanbul tayfasını lüleburgaz tarafında uğurladık ve bizde evlere geri döndük emre ile.yaklaşık 350 km yol yaptık.
fotolar aşağıda :
bulgaristan sınırı dönüşü çorbaları beklerken.çorbalar özgürden
murat abi,erol dayı ve ben.karın tokluğunun tadını çıkarıyoz
Erol dayı herhalde kamerayı ters tuttu
Biri uyandırsın ama kim uyandırcak
özgür ve yeni motoru
sabah kahvaltısı. 6 poğaça ve 2 cola.ben galiba bi hayvanım
Murat abi kaşınınca şadi abi kaşıdı biraz
başka bi arkadaş daha kaşındı
deniz güzeldi ama sonradan dalha çıktı
bende gaza gelip gökhanı tepeledim.kolunu kıvırınca acıyla kendini yere attı .
özgür bi yere kaçamazsın,ya sen atla suya yada biz atcaz
erol dayı o duruş ne
denziden başka bi manzara
denizden sonra
şadi abi ve erol dayının Tiger'ı
erol dayı,gökhan ve murat abi.arada benim mavi shalterimde çıkmış
çadırlar toplanıyo tabii ben firarda
geri dönüş
geri dönüş 2,motoru denesin diye şadi abiverdim.altında gs 500 var zannetti.motorun bağırsakları çıkıyodu az daha
dupnisa
murat abi
ve ben.dudağımdaki uçık çok pis sırıtmış
bir dupnisa daha
bir tane daha
şadi abi bakma öyle korkuyom
balığa bak be.karnımız doycak
bu balıklar bize yetmez ,hee ne yapcaz
açlık insana neler yaptırır
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 21:32
fotolar görünmüyo mu ben mi göremiyom
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
-
08 Ağustos 2007, 21:34
Cyberm adlı üyeden alıntı
fotolar görünmüyo mu ben mi göremiyom
ewet doğru,su an düzeldi.yeniden dene
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
08 Ağustos 2007, 21:42
-
08 Ağustos 2007, 21:58
helal olsun valla....selamlar sevgiler Erol dayıma özellikle...gözümde tütüyo ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
09 Ağustos 2007, 02:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)