İstanbul Atina Yolculuğum ve Fotoğraflarım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Stavro süper gezi olmuş kardeşimde,Mondial'le olmasına şaşırmadım desem yalan olur.Hiç problem çıkarmadımı?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
yok herhangi problem çıkarmadı sonuçta basit makinalar ne problem çıkarabilirki sadece yorucu idi 8000 devirin altına inmedim bazen 9000 devire bile çıktım ama gerçekten yoruyor 8000 devir sürekli gitmek ve vibrasyon :S
-
Bi nev-i masaj oldu Atina'ya kadar diyosun.Fazer'inde şimdiden hayırlı olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
güzel bir yolculuk kısmetse bizde düşünüyoruz.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
çok güzel bir gezi olmuş tebrik ederim, mondial i getiren uğur firmasının size reklam için pay vermesi lazım bence, o kadar yolu problemsiz gitmeniz markaya güveni artıracaktır eminim.
-
tebrikler harika bir yolculuk ve anlatım bizler'le paylaştınız! kardeşim'de atina'da evli ben iskeçe gümülcine oralara konser için gittim atina nasip olmadı kardeşimiz'de davet etmese'de oralara geleceğim inşallah kazasız yollar' sağlıklar 'sevgiler........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
gerçektende fotoğraflar süper ellerine sağlık
-
vay be çok güzel fotolar eline sağlık
ulen biz arka sokağa gidemedik daha
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
22 Temmuz 2007, 22:56
arkadaşlar atina ya motor gezisi düzenlerde bana haber vermesseniz valalhi darılırım.düşünenler varsa şimdiden beni listeye alsınlar
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
23 Temmuz 2007, 02:12
ennginn adlı üyeden alıntı
güzel bir yolculuk kısmetse bizde düşünüyoruz.
fazerde artçı ile gideceksen o kadar yol artçı bayağı ıstrırap çekecek yaw
-
23 Temmuz 2007, 02:25
merhaba Stavro...
sağol... hiç görmediğim, göremeyeceğim(şimdilik) yerleri sayende görmüş oldum. güzel bir gezi...
RÜZGAR GÜLÜMSEMEMİ ALMADI YÜZÜMDEN...
-
23 Temmuz 2007, 02:34
Moderatör
Cok zevkli olmustur eminim.. Yolunuz hep acik olsun hocam..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
23 Temmuz 2007, 11:01
gerçekten harika fotoğraflar ve paylaşım.Çok teşekkürler...
-
23 Temmuz 2007, 11:26
-
23 Temmuz 2007, 11:35
zion1 adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş motoruna sağlık
merak ettim motorda ısınma falan olmadımı yani motosiklet dayanıyor değimi o kadar yola bide ortalama kaç km süratle gittin.ve kaç saat motoru dinlendirmeden devam ettin..şimdi bunları niye sordum bende bir yolculuga cıkmayı düşünüyorum ama kısmet.
motorda hiçbirproblem olmadı ısınma doğal olarak oldu ama problem değil sonuçta 125 cc ne kadar ısınabilirki her taraftan açık motor granaj falan yok yani rüzgar alıyor heryerden ondan problem yaratmadı
motorun üst limiti yaklaşık 9000 devir buda yaklaşık 110 - 115 km tekabül ediyor ben 8000 devirin altına düşmedim hiç yani süratim sürekli 95-100 km civarı idi. molalarım sadece 5-10 dakika idi 3-4 kere durdum bide öğlen yemeği için yani motoru fazla dinlendirmedim kafan rahat olsun yola çıkmadan evvel bi servise git yağ falan değiştir
tek problem sadece yağ yakması idi oda doğal çünkü 15 saat sürekli üst limitte çalıştı motor sürekli 8500 devirde uzun yola çıkmadan bi yağ değiştir o kadar bide genel bakımları yap zinciri kontrol et ne bileyim lastikleri falan vs.
-
23 Temmuz 2007, 11:38
Güzel bir gezi olmuş tebrikler.Paylaştığınız için de teşekkürler.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
23 Temmuz 2007, 11:56
güzel bir gezi olmuş...paylaşım için teşekkürler...gidipte göremeyeceğimiz yerleri gösterdin bize...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
23 Temmuz 2007, 12:16
Stavro Eline motoruna sağlık.Özellikle bu yolu Mondial ile ypman çok hoşuma gitti zaten duyduğum kadarı ile mondial in en sağlam modeliymiş kt125.Allah dilerim ki bir gün bize de nasip eder.Tekrar tekrar sağol...
-
23 Temmuz 2007, 13:25
istanbul atina yolculuğunuzun çok zevkli geçtiğine adım gibi eminim.güzel resimler çekmişin emeğin ve gösterimin için teşekkürler.bende geçen hafta kıbrısa gittim geldim.şuanda ankaradan istanbula gidiyorum kızılcahamamda moladayım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)