adana da motocros dolu bir hafta sonu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel olmuş keşke bende orda olabilseydim.Furkan'ın motoruda hayırlı olsun kazasız sürüşler(atlamalar zıplamalar)
-
insanı heveslendiriyorsunuz.Zorla crosçu yapacaksınız beni
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
guzel bır gezı olmus elınıze saglık fotolar ıcın xr 400 un performansı nası hocam memnunmusun dıye sormıccam honda hayat onda cunku
-
toprağım eline sağlık güzel video,devamlarını ekleyesin emi
-
Özer024 adlı üyeden alıntı
insanı heveslendiriyorsunuz.Zorla crosçu yapacaksınız beni
Zorla güzellik olmaz Kross veya endro motosikletin tadını alan birdaha başka motosiklete binmez. Hemen denemeni tavsiye edrim.
biker_boyz adlı üyeden alıntı
guzel bır gezı olmus elınıze saglık fotolar ıcın xr 400 un performansı nası hocam memnunmusun dıye sormıccam honda hayat onda cunku
Yorum için teşekkürler. Honda'nın tüm Endru ve kros motorlarını kullandım XR ın Bütün serisini kullandım XR200 XR250 ve XR400 en rahat en kıvrak ve en ekonomik motor olarak tercihimdir. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
:D
demirgursel adlı üyeden alıntı
toprağım eline sağlık güzel video,devamlarını ekleyesin emi
Toprağım yorum için teşekkürler Filmin tamamı için bana ulaşman gerekiyor
55 dakikalık filmi buraya göndermem çok zor.
-
.[/QUOTE]Yorum için teşekkürler. Honda'nın tüm Endru ve kros motorlarını kullandım XR ın Bütün serisini kullandım XR200 XR250 ve XR400 en rahat en kıvrak ve en ekonomik motor olarak tercihimdir. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
:D
hocam sen bıde xr ın 600 lugu yada 650 ıle arazıye bı gır kafayı yersın
-
-
valla güzel ekibsiniz bravo.. Güzel kareler... Toz kir pislik... Bende seviyorum bu işi yaa...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Yedigöller tırmanış ğezisini şiddetle isteyenlerden biri olarak o günün gelmesini heyecanla bekliyorum belki motorla çıkamasamda yaya olarak çıkmayı deneyeceğim çok eğlenceli geçeceğini garanti ederim tüm kurosculara duyrulur.
-
selamlar kadir abi motoruna sağlık :D
sabırsızlıkla yedigöller gezisini bekliyoruz
-
02 Haziran 2007, 12:03
Negüzel zıplamışşınız. baba ogul kutlarım sizi. fotolar şahane buraya nasıl gidilir? bildiriseni memnun olurum .paylaştığınız için teşekkürler
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
-
02 Haziran 2007, 14:29
hasancolakefe adlı üyeden alıntı
Negüzel zıplamışşınız. baba ogul kutlarım sizi. fotolar şahane buraya nasıl gidilir? bildiriseni memnun olurum .paylaştığınız için teşekkürler
merhaba buraya derken şelaleden bahsediyorsanız orasının normal yolu kayseri yahyalı kasabasından geçiyor adnadan 400klm re biz oraya daglardan aşıyoruz 150 klm re haziran ortasında inşallah gidecegiz diğer resimler i soruyorsanız orası baraj gölü şehirin içerisinde iyi sürüşler.
-
04 Haziran 2007, 01:16
kadir abi tam anlamıyla süpersiniz yüreğinize sağlık furkan kardeşimizin motoru hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
-
04 Haziran 2007, 20:13
ertuğrul adlı üyeden alıntı
kadir abi tam anlamıyla süpersiniz yüreğinize sağlık furkan kardeşimizin motoru hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
senide aramızda görmek isteriz haziranın 15'inde kapızbaşı 7göller turumuz var
-
04 Haziran 2007, 21:46
Yanlış anlamayında ben bişi soracam bu çocuğun ehliyeti var mı ? şaka şaka .Ha bide bu küçük motorlar ehliyet istiyor mu.Ve de oğlunuza motoru sizin gözetiminiz altında mı bindiriyorsunuz ? Bu üç sorunun cevabını istiyorum
Dikkat edin motosiklet manyağıyım :D Dükkanı açayım motorları sıralayacam :D
-
04 Haziran 2007, 22:05
valla super gezi olmus yaa...
bendede xr600r var ..ozledim motorumu yaff offf...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
05 Haziran 2007, 00:23
suzuki GN-250 adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamayında ben bişi soracam bu çocuğun ehliyeti var mı ?
şaka şaka .Ha bide bu küçük motorlar ehliyet istiyor mu.Ve de oğlunuza motoru sizin gözetiminiz altında mı bindiriyorsunuz ? Bu üç sorunun cevabını istiyorum
oglumun henüz ehliyet yaşı dolmadı omakina ile hiçpolis durdurmadı ehliyet gerekirmi bilmiyorum genellikle arazide kullanıyoruz furkan 12 küçük oglum 8 yaşında küçük oglumun motoru pw50 yamaha benim iznim ve kontrolüm olmadan kullanmazlar.iyiakşamlar.
-
05 Haziran 2007, 19:49
Hıııı ok .Yaptığınız çok iyi bir davranış gözetiminiz ve kontrolünüz altında kullanmalarına izin vermek sizi tebrik ederim .
Dikkat edin motosiklet manyağıyım :D Dükkanı açayım motorları sıralayacam :D
-
07 Haziran 2007, 00:55
kadir abi sizinle geziye katılmayı inanaın cok isterim allah kısmet ederse katılırım ..
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)