[MT MUĞLA] 14.04.2007 Dalyan İztuzu Gezimiz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
helal kaptan eline saglık .....
yarın geliomusun sen ?
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
-
teşekkür ederim kardeşim malesef gelemiycem çalışıyorum
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
-
guzel bir gezi olmus. paylasim icin tesekkurler...
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
resimlerin devamı gelecek arkadaşlar...
-
-
herkesin eline emeğine sağlık saat 11 civarı beyobası yuvarlak çay civarına gideceğiz.sanırım bende bilmiyorum bugün neler yapılacak hayırlısı.
dün için beni son organizasyonumda yalnız bırkmayan ve gelen tüm mt ailesi üylerine çok teşekkürler.yeni resimlerle tekrar buralarda olacağız akşam saatlerinde
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
hadi bakalım size iyi gezmeler
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
-
paylaşım için teşekkürler
güzel bırgezi güzel bırlıktelık teşekkürler
-
tebrıkler gercekten gusel bır gezı olmuş;) dewamını beklerıss...
-
Arkadaşlar güzel gezi olmuş hepinizin emeğine sağlık. Sizin kadar bizde gezmiş olduk. Daha nice gezilere işallah. Şahin sanada geçmiş olsun. Neyin var bilmiyorum ama umarım biran önce eski sağlığına kavuşursun. Muğlaya sevgiler.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
aaaa aşk olsun, benim niye resmim yok hiç ruhum sizinleydi, ama resmini koymamışsınız diyecek sözüm yok arkadaşlar, güzel gezi olmuş, içinize sinmiş belli. devamı gelecek biliyorum.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
-
Pazar günü yetmez olmuş belli oldu
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
geziniz süper olmus. dalyanda sizin yanınıza daha doğrusu kuzenimin yanına gelmiştim gerçekten sağlam bir grup olmuş.yazın olacak gezilere bende gelirim inşallah
[B][I]MONDİAL FOREVER[/I][/B]:queen:
-
şeytan diyo bırak herşeyi geride
in oralara tey tey tey ...
harika gezi elinize saplık tekeriniz hep yere düz bassın..
-
-
Cumartesi ortam harikaydı. Ama pazar günü sizi aramadık yer bırakmadım yinede bulamadım. nerlerdesiniz arkadaşlar. hafta sonu görüşmek üzre kendinize iyi bakın
-
-
mesut abi istersen resimleri dieger başlıga taşı abi bende actım yuvarlakcay gezzimiz die hemen kopyala hepsini oraya yaz abi ok...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler