18 Mart Çanakkale Gezisi ve Tüm Fotoğraflar
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
saygılar bizden abi..Ben burgman grubtan serhat senın sayende ilk resimleride görebildim..
-
abim paylaşım için sağol sanırım çanakkaleden ilk fotolar tekrar sağol
-
Ne mutlu sana.Keşke hava durumu ve şartlarımız biraz daha müsait olsaydı Kütahya MT olarak bizde o duyguları paylaşabilseydik.Gerçekten çok istedim ama olmadı...Seneye inşallah..Paylaşımın için çok teşekkürler...
-
fotoğraflar gerçekten güzel keşke sizin yaşadığınız duyguları bizlerde yaşarız işallah.ellerinize sağlık
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tarden adlı üyeden alıntı
saygılar bizden abi..Ben burgman grubtan serhat senın sayende ilk resimleride görebildim..
ne demek serhat kardeş bu arada yolculuk nasıl geçti grubunuz baya kalabalıktı umarım herkes sağ sağlam dönmüştür
-
bu önemli geziyi bizlerle payşaştığınız için teşekkürler
daha nice kazasız belasız gezilere
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ERYİLMAZ adlı üyeden alıntı
fotoğraflar gerçekten güzel keşke sizin yaşadığınız duyguları bizlerde yaşarız işallah.ellerinize sağlık
çok haklısın kardeşim bu duygular anlatılmaz yaşanır inşallah daha iyi bir organizasyonla birdahaki sefere bunu tekrar hepberaber yaşarız
-
necdet abi eline sağlık. biz gidemedik sizin gibi gidenleri izliyoruz işte.
fotoğraflar için teşekkürler.
==============================
==============================
-
paylaşım için teşekkür ederim resimlerin hepsi çok iyi.
selamlar
-
Admin
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Çok keyifli ve yorucu bir gezi oldu.
Çanakkale MT den tüm arkadaşlara bizlere gösterdikler misafir perverlikten dolayı teşekkürler. Onlar sayesinde rahat bir gezi yaptık.
Tekrar görüşmek üzere..
fotoğraflar sonra...
Eline sağlık necdet abicim.
Bende patron fotoların kalanınıda atmıştır diye umutlandım.Hemende notunu düşmüş zaten,bekliyoruz Erhan'cım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
paylaşımınız için saolun resimlerle bizleride oralara götürdünüz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Admin
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Eline sağlık necdet abicim.
Bende patron fotoların kalanınıda atmıştır diye umutlandım.Hemende notunu düşmüş zaten,bekliyoruz Erhan'cım.
Oğuz elimdeki tüm fotoğrafları ekledim
-
Gerçekten güzel bir gezi oldu.Gelemeyenler bence çok şey kaçırdı...Öncelikle beraber yolculuk yaptığımız erhan(skullhunter) kardeşime ardından bizi Çanakkale'de karşılıyan Burgman cı arkadaşlara,azda olsa tanışma ve sohbet fırsatı bulduğum İzmir Mt üyelrine,Necdet abiye ve bizi Çanakkale'de inanılmaz iyi ağırlayan Çanakkale Mt üyelerine çok çok teşekkür ederim.Sizlerle takrar karşılaşabilmek dileğiyle...
-
Super Moderator
paylaşımlarınız için teşekkürler
gitmiş kadar olduk sayenizde sağolun necdet abi ve erhancım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Necdet ve Erhan elinize sağlık...
Gelemedim artık bir daha ki sefere... :(
-
Muhteşem bir olay. Ne mücadelelerle bu ülke kurtuldu. Her Türk genci buraları görmeli. Allah nasip ederse bende görmeyi çok istiyorum.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Gidip görenlerin, en azından birer Fatiha ile şehitlerimizi yalnız bırakmayan abilerimizin ablalarımızın ayaklarına yüreklerine sağlık... Allah cümlenizden razı olsun
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
paylasımız ıcın saolun goslerım dolu dolu olarak baktım fotolara harıka bısey o duyguyu anlatamam defalarca gıttım sehıtlıge bu yas tekrar gıtcem saolun:(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)