[MT Muğla] 17-18 Mart / En Güçlü Kale Marmaris
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
selam Mes umarım dönüş yolculuğunuz rahat geçmiştir...geldiğiniz için teşekkürler...
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
Burcuuuuuu resimleri yüklesene ..aldın ben yükleyecem diye bişi yok ortada ..11 motor 1 jeep 2 araba başladık emre kahvaltıdan sonra ayrıldı ..bodrum ortaca ve köyceğizden gelen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
önceeee... herkese ama herkese içten teşekkürler. muhteşem bir hafta sonu yaşadık yine.
veee geçelim resimlere, epey var sanırım. bakalım nasıl altından kalkacağız
c.tesi akşamı, biraz gecikmeli ama hızlı bir girişle, vatanoğlunun ayarladığı restauranta assolist misali girişimizi yaptık,ve başladım paparazziliğe. aman efendim kimler varmış kimler.
yeni dostlar...
eskimeyen dostlar
ardından geceyi geç sayılabilecek bir saatte noktalayıp, uyuduk, sabahın ilk ışıklarında şahin'i bizi beklerken lobide yakaladım.
hemen toparlanıp, mehmet abilerin evinin önünde buluştuk. kim geldi, kim gelmedi, kim gecikti diye didişirken...
nihayet yola çıkabilidik, muhteşem manzaraların arasından
arada durup, sağ baştan kafa sayarak,
BBRR'nin bizim için organize ettiği muhteşem günün ilk durağı olan at çiftliğine ulaştık, önümüzü kesen bir tırtıl sürüsünden, grup sürüşüyle ilgili bilgi aldık,
ve yüzyıllardır insanlar arasında süregelen, boğaz savaşına giriştik.
yeni dostlarımız ahmet ve meloş'un bıdıkları, badem,
ardından yaşadıklarımız ise, tadına doyulmaz bir keyifti.
bora'nın oğlu mert açılışı yaptı
bu arada mes ve nmurataydın bizi de eyerleyin diye tutturdu.
burası muamma, aslında kameraya bakmıyorlar, atlarda sıra bana gelse diye bekliyor herkes
tommiks
vatanoğlu'nu ikna etmekte zorlandık ama sonra inmek istemedi,
ve şahin'imiz, atıyla bütünleşti
hodja'mız
sevgili beatrice'im benim, çok yakıştın. korktuğun kadar yokmuş dimi?
benim becerim mi, yoksa at mı çok asil durdu anlayamadım.
ayçe baktı artçılıkla olmuyor, bari sürücü olayım, tek beygirde dedi
bu maceranın ardından, kızkumu'na gittik, efsanevi bir yer, ama ne olursa olsun, ilginç bir yer o kesin. denizi ortadan ikiye bölen bir yürüme yolu
ardından şelale'de aldık soluğu, niagara beklemeyin ama burası da bir doğa harikası
ve son olarak yolumuz, eskiden üzüm bağlarının bulunduğu, bayır'a düştü, turizm burayı da biraz bozmuş ama yine de doğal olarak çok güzel görünen bir yer
böylece bir günü daha bitirdik, grup grup vedalaşarak, günü yaşamaktan dolayı mutlu, ayrılmaktan dolayı hüzünlü evlerimizin yolunu tuttuk.
herkese tekrar teşekkürler.
eylemlerimiz devam edecek.
ışık ve sevgiyle kalın.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
-
-
-
valla fotolar harika yok mu devamı??
ben züürtüm valla alamadık bi fotomakinası
bende yavaş yavaş regali ayağa kaldırcam
valla geziden sonra hertarafım ağrıyordu
özellikle de oturan yerlerim
-
çok güzel oldu .HALİKARNAS MOTORCULARI bekleyin bakalım sıra bizde
-
vatanoğlu adlı üyeden alıntı
çok güzel oldu .HALİKARNAS MOTORCULARI bekleyin bakalım sıra bizde
korkmuyoruz, hazırız vatanoğlu, hazırlıklara başladım bile ben
kim tutar muğla mt'yi? (hiç kimseeeee)
-
Vatanoğlu kardeşim biz belediye bandosuna haber verdik Marmaris tayfasını Bodrum girişinde karşılayacağız.Aman yavaş ve dikkatli gelin Ytağan -Milas arsında ki geçişe dikkat.
-
Merhaba sevgili dostlar,
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik. En önemlisi sizin gibi arkadaşlarla tanışmış olmaktan çok mutlu olduk. Ayrıca sizlerle tanıştırdığı için Ayçe ve Mesut çiftine çok teşekkürler. Gelecek gezileri sabırsızlıkla bekliyoruz, badem banada bir motor alın diye tutturdu. Biz bir süre daha konvoyun artçısı olarak katılacağız, kimbilir sizlerle dolaşa dolaşa motor aşkı bizede bulaşır ve konvoyun arasına katılırız (meloş ve badem galiba inanmadılar gülüyorlar). Sizleri en kısa zamanda bodrumda görmek isteriz.
Hepinizi öperiz (badem yalamayı tercih ediyor)
meloş – ahmet - badem
-
Süper Moderatör (BBRR)
Bodrum"un yoları taştan vatanoğlu sen çıkardın bizi baştan ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
xeyna duygunun foto sende heralde onuda yüklersen kaydedeceiz.duygu,ben motorcu değilmiyim diye ağlamaklı bir şarkı söyleyip duruyor
-
arkadaşlar benim mondial 125 kt im var bunu 150 lik yapsam fark edermi saygılar
-
ahmetmordag adlı üyeden alıntı
Merhaba sevgili dostlar,
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik. En önemlisi sizin gibi arkadaşlarla tanışmış olmaktan çok mutlu olduk. Ayrıca sizlerle tanıştırdığı için Ayçe ve Mesut çiftine çok teşekkürler. Gelecek gezileri sabırsızlıkla bekliyoruz, badem banada bir motor alın diye tutturdu. Biz bir süre daha konvoyun artçısı olarak katılacağız, kimbilir sizlerle dolaşa dolaşa motor aşkı bizede bulaşır ve konvoyun arasına katılırız (meloş ve badem galiba inanmadılar gülüyorlar). Sizleri en kısa zamanda bodrumda görmek isteriz.
Hepinizi öperiz (badem yalamayı tercih ediyor)
meloş – ahmet - badem
bizde sizi tanımaktan mutlu olduk ahmet, meloş'u öpüyor, bademi yalıyorum
vatanoğlu adlı üyeden alıntı
xeyna duygunun foto sende heralde onuda yüklersen kaydedeceiz.duygu,ben motorcu değilmiyim diye ağlamaklı bir şarkı söyleyip duruyor
vatanoğlu, banu'ya söyle, 1 saat sabretsin, son kalan resimleri yükleyeceğim ama acaip işim var. fırsat bulamadım. olmazsa ben ona özel bir çekim ayarlarım. şarkısını da neşeli bir tona dönüştürsün
-
birde titreşim sorununu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim /balıkesir
arkadaşlar sesimi duyan yok mu
-
turgut10 adlı üyeden alıntı
birde titreşim sorununu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim /balıkesir
arkadaşlar sesimi duyan yok mu
arkadaşım bu bölüm gezi yazıları sorunu motosohbet bölümüe yazabilirsin
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)