devamı var arkadaslar.Hertürlü engellere ragmen yılmadan yüklemeye devam edeceğim
devamı var arkadaslar.Hertürlü engellere ragmen yılmadan yüklemeye devam edeceğim
Motosiklet aşkına
çok teşekkürler Xeyna
Motosiklet aşkına
herkes elindeki resimleri eklesin bakim ...
çok güzel bir gezi oldu ...
mehmet amca ve eşi Afife abla minübüsle
mes arabasıyla
BBRR hyorx125 ile
Bora cbf 250 ile
şahinbirinci RR ile
murataydin RR ile
lordskeldon RR ile
vatanoglu GV 250 ile
ismini hatırlayamadığım bi üye cbr125 ile
xeyna bodrumdan gökovaya kadar mes in araba geri kalanı şahinbirinci nin artçısı olarak
bu arada marmaristen gökova buluşma yerine biraz gaza asılarak giden vatanoğlu 122 ytl ceza yemiş radardan dolayı .. aramıza hoşgeldin vatanoğlu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
lordskeldan harabelerin kapısında
bbrr onur'u unutmuşsun
koyun sürüsüne yol verirkene
böyle bi güzellik dünyanın neresinde var...
Motosiklet aşkına
Bu gezimize bodrumdan 150 km den fazla yol teperek bizlere katılan xeyna ve mes e teşekkür ederiz (git-gel 300 km nin üstünde)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Muğla mt ye feda olsun..Bu ne ki? Bu yaz fırtına gibi esecek Muğla mt
Motosiklet aşkına
asıl biz teşekkür ederiz BBRR, dostluğunuz, sıcaklığınız sayesinde, aile olduğumuzu anladık. bundan sonrası da gelecek emin olun
Yürekten verilenler, yürekler alır...
bora tüm gezi boyunca tuvalet aradı baya bi sıkışmış en son köyceğiz çay molasında buldu ....tarihi eserlerde tuvalet olmaması çok kötü ...
ben basvurdum..Motorcular için seyyar antik wc yapılacakmış
Motosiklet aşkına
Aslında bora hassasiyet gösterdi ama güzel yurdum insanı, o güzelim yerleri zaten açık hava tuvaleti olarak kullanmış, bu da yetmezmiş gibi, büyük baş ve küçük baş hayvanlarını oralara salmışlar. Yani herkes bora kadar düşünceli değil sanırım. Zira bölüm bölüm, koku, açık havada olmamıza rağmen, dayanılmaz boyutlardaydı.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
alo bizi burda bırakmayın.bir buluşma tertip edelimde ortada bir yerde buluşalım.
Mes arabada klima çarpmasın
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
Fotolar yine şahane elinize sağlık
Yalnız en baştaki fotoya sansür falan koyun
Ayıp yaw lord ve popo'su
bravo arkadaşlar,çok güzel kareler almışınız.benim için ilk buluşma olsada,samimi ve güzeldi.hem bodrum hem köyceğiz hem marmaris harika bir saçayağı oluştu.haydi bakalım mangalı nerde yakıyoruz ona karar verelim.
siz varya süpersiniz ya helal olsun sizlere güzel havayı buldunuz gezin bakalım neşeniz bol olsun tekeriniz hiç aksamasın .izmirden selam.antalyaya devam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
gezi hikayesi ile resimleri akşama ekleyeceğim arkadaşlar.herkesten özür diliyorum gecikmeler için...
*tarihi eser taklid yapan inek.
*güneşlenen kertenkeleler
*ekolojk antik tiyatro temizliyicici inekler.
*ve ben ineklerin peşinde koşarken.
*Bir aşığın taşa kalp şekli vermesi anlayan anladı...
*afrodit tapınağının güzeli selim
*antik yunanın ilk kapalı motorparkı
hepsi çok yakında..
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
emeğinize sağlık güzel gezi olmuş resimlerde konuşuyor şu canlı heykelde şahane
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şahin beni çok güldürdün .Jenerik harika
yaramı deşme Turlabo...Motorla gidip dönmeyi gözüm yemedi...Ama peşlerinden araba ile gitmek de beni kahretti.Havalar düzeliyor.Bununacısını fena çıkaracağım
Vatanoğlu senin resim tuttu.Bir an da ünlendin.Yakında ödül de gelir
Murat nerdesin??? Afife ablanın eriyen kauçuk tabanları RR un egzozon da duruyor mu hala?
son kalan resimler
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)