[MT] Muğla ilk buluşma ve resimler
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
Reklamlar
-
herkese izmirden selamlar.motorla gelemedik ancak 4 teker geldik olsun.darısı askerden sonraki buluşmamıza.barış abinin doyumsuz sohbeti mehmetin amcanın ince espirisi ayrıca renk kattı.herkes çok cana yakındı.gelmeyenler üzülsün biz sticker ları aldık murat abi ve barış abiyi en yakın zamanda ziyaret edecğim.hele bir izmirden döneyim.
yakın zamanda sultaniye kaplıcaları ve köyceğiz gölü resimleri ile burada buluşmak dileklerimle.....
-
-
gerçekten güzel gündü iyi muhabbetler oldu hava enfesti yeni arkadaşlarla tanışmak birlikte gaz açmak dahada güzeldi..umarım en kısa zamanda tekrarlarız...
-
iyi hoş...vesselam Barış abi bu nasıl fotolar yav...senden daha iyisini beklerdim...
kahvaltı sağlammış ha...
Sizi gidi ihtiyar heyeti sizi...hız varmı hızz..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
doğruya doğru köyceğizden yola çıkıp iki defada banro yu solladım tahmin etmiştim zaten motosiklet.net in farkı diyelim kasklı tam donanımlı bir twister istikrarlı şekilde yol alıyor.metehan abi kahvaltı bahane sohbet şahane....barış abi kırdı geçirdi anılarıyla.ama sen kahvaltının zayıf göründüğüne bakma malzemeden çalmadan gelince hepsi doyuruyor
-
BBRR adlı üyeden alıntı
yok valla kahvaltı sağlam dedim...Tan açık havaya yakışan cinsten...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
iyi hoş...vesselam Barış abi bu nasıl fotolar yav...senden daha iyisini beklerdim...
kahvaltı sağlammış ha...
Sizi gidi ihtiyar heyeti sizi...hız varmı hızz..
Barış'ın fotolarda suçu yok makine benim yanlış ayarda kalmış üzüldüm ama yapacak bişey yoktu hiç yoktan iyidir..özür...
-
Valla resimler güzel...Konu güzel...Olay güzel....Herşey güzel....Kıskandırdınız....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
çok güzel bi gezi olmuş.Ben de gelmek istiyordum,ümmet perkitan bana Bbrr nin yanına gittiğimde seni önceden arar haber veririm demişti...Aranızda Ümmet'te yok.Ne iş?
-
Egelileri, kask mont bere vs. ile görmek biraz tuhaf geldi
fotolar facia olmuş. ama paylaştığınız için teşekkürler...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Süper Moderatör (BBRR)
zannedersem fotoğraf makinesinin ayarı en düşük pikselde kalmış ..önemli değil daha baya bi gezi yapacaz merak etmeyin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
murat haftaya ne yapıyoz ..balığa gidelimmi
oltalarıda alalım hatta yiyecek almayalım sadece ekmek alalım yakaladığımız balıkları pişirelim yakalayamazsak aç kalacağımızı bilirsek kesin yakalarız bişiler..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
valla bana uyar...termoslara çayımızı kahvemizide yapıp yanımızda götürelim hatunlar geirse onlarıda götürelim...
-
-
hersey ıyı hosta, benım mı gozler bulanık goruyor? yoksa fotograflar mı bugulu cıkmıs? paylasım ıcın sagolasın barıs abı, bızde marmarıste olsaydık keske dedırttın.
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
-
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
slm mt muğla.paylaşım için sağol inşallah bundan sonraki buluşmada tüm mt muğla toplanır güzel bi organizasyon yaparız
-
haftasonuna köyceğize dönüp pazar akşamı izmire geri döneceğimhafta sonu planlarınızda köyceğiz varsa kalacağım.bi kaplıca yapıp rahatlıyalımne dersiniz???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler