MT [ İzmir ] 18 Kasım Cumartesi Ayvalık Gezisi resimleri ve yorumlar
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Reklamlar
-
Arkadaşlar video linklerini veriorum toplam 3 tane birbirinden güzel video var...Afiyetle izleyin Resimlerde birazdan gelio
http://rapidshare.com/files/4042320/...ezisi.rar.html
-
-
Arkadaşlar güzel bir toplantı oldu .Bize haber veren sercan arkadaşımız bizim rahat etmemiz eylenmemiz için büyük fedakarlık göstermiş her sey mükemmeldi kendi adıma ve gurubumuz adına teşekkür ederim. Görüşmek üzere
-
dün ve eveli günkü ayvalık gezisi süper geçti emeği geçen herkese çok teşekkürler,akhisardan iskender,kırkağaçtan hamdi ve havranlı arkadaşlar bizleri kırmadınız bu soğukta zaman ayırdınız geldiğiniz için sizede teşekkürler.ve ve değerli izmir mt üyeleri gezi esnasında bana katlandığınız için sıkılmadan usanmadan benimle ilgilendiğiniz için ayrıca gezi süresinde benden katkılarınızı esirgemediğiniz ve jestleriniz için sizlere nekadar teşekkür etsem azdır.sizlere yük olduğum için hepinizden özür dilerim.ve dönüş esnasında benimle ilgi ve katkısından dolayı şule kardeşimede teşekkür ederim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-
Arkadaşlar hepinize teşekkürler, çok güzel bir geziydi ( her ne kadar ağzımın suyu akarak sizleri arkadan seyretmekle yetinsemde... ). Böyle güzel organizasyonların sık sık olması ve daha da çok katılımcı ile beraber olmak dileğiyle diyorum esen kalın...
-
Süper Moderatör (BBRR)
beni almadan gidersiniz haa tamam olm yazdıım bi köşeye
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bl
BBRR adlı üyeden alıntı
beni almadan gidersiniz haa tamam olm yazdıım bi köşeye
böyle deme yaw barışcım valla üzüyorsun bizi sen isteseydin marmaristen bile başlardık.
öteki başlık niye kitlendi bir fikri olan varmı.
www.perkitan.com
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel gezi olmuş yemiş içmiş eğlenmişiz allah keyfinizi daim etsin ne diyelim.. de ben şunu merak ediyorum ümmet abinin ışınlama makinesi filan mı var biri bana anlatabilir mi
-
www.perkitan.com
-
ümmet abi herşey cok ğüzeldi ben biraz gec katıl dım ama her şey cok güzeldi herkeze teşekkür rtmek istiyorum sercan kardeşim fotoları nezaman yayınlıyacan bizim öğrenciler merak ediyor kendinize iyi bakın
-
peh.. ortam süper.. paylaşım için saol
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Süper Moderatör (BBRR)
diğer başlık bu başlık açıldığı için kitlenmdi ümmet abi ..resimler aralarda kaybolup gitmesin diye..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
www.perkitan.com
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
Vallahi söylencek pek bişey yok, süper eylendik yine, videyoda ayık kafayla tekrar bi bakınca biraz komik geldi ama süperdi. Parmaklarımın ağrısı yeni geçti. Sanırım darbuka çalarken kendimi kaybetmişim Katılan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler. Sercan sanada ayrıca teşekkürler.
-
resim yüklemeyi bilmeyen arkadaşlar bana resimleri msn den yada mailden gönderirlerse yardımcı olabilirim .bu arada gezi herşeyiyle harikaydı herkese çok teşekkürler... msn ve mail adresim sisstbakbi@gmail.com
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
ooohhh ne gzl mıss yaaa özlemişimm sarımsaklı plajınıı
iskender abi yakıyonn gene ortalığı haa
-
wallaha süper bi geziydi
biz dondurmania ile arkadan ağzımızın harbi suyu akarak izledik
eee sırada neresi var bi dahaki gezi için
assosa gidelim derim arkadaşlarr süperr biyer
eski memlekitimde bu seferde rehberliği ben yaparım sizee
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler