İlk Gezi, Kapadokyanın Giriş Kapısı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezmişsiniz. Fotoğrafların bol olmasına sevindim. Emeğinize sağlık. Yemek olayı iyiymiş. "Doğada yemek yapmak ve yemek" tadı değişilmez.
-
Çok güzel olmuş geçen bu çantalarla ilgili konu açtığınızda,bende yorum yazmıştım peki faydalı olucakmı içi genişmi? diye cevabını , fotoğraflardan aldım
-
güzel bir gezi olmuş, böyle tarihi yerler hep ilgimi çekmiştir. o atmosferi solumak, asırlar önce insanların oradaki yaşamlarını hayal etmek dokunmak çok farklı hisler uyandırmıştır hep içimde..
bu da espri mahiyetinde olsun
https://www.youtube.com/watch?v=bqaEfyQy6UQ
-
Moderatör
Gezi on numara olmuş, kahvaltı faslı hele çıkıp gelesim geldi oralara
Motorunuz da tam o yolların motoru, keyifli nice kilometreler
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
maşallah bol fotolu güzel gezi olmuş havalar ısındı artık yollara düşme vakti
-
İşte bu bilgileri kitaptan okusan bu kadar aklında kalmaz. Teşekkür ederiz , tekerine ve eline sağlık. 3 Lü çanta takımıda bi harika
-
-
merhaba . gezi güzel olmuş. resimlerin çok olması birçok arkadaşı oraya çekecektir. motora başlaman ve dahada önemlisi ekipman kullanman çok daha güzel.
gelelim asıl yazma sebebime Aksaray da motor süren ve samimi olduğum bolca insan var. hatta enson 23 nisanda bir geziye gittiler ve 10 gün içinde bir yurt dışı gezisine çıkacaklar. araştırmalarını geliştirirsen sende bunları bulabilirsin. hatta 2015 da Aksaray ın yeren gazetelerine bile çıktılar.sağlıkla kazasız uzun sürüşleriniz olsun
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Forumda baktım bulamadım. Nasıl ulaşabilirim onlara? Sanayide bi tane cross motor görmüştüm ama o adam kim bilmiyorum. Ne amaçla kullandığınıda bilmiyorum.
-
aksaray motosiklet gezginleri diye sor google teyzeye
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Güzel bi gezi olmuş. Bende Aksarayda üniversite öğrencisiyim. Pulsar 150 ns motora sahibim. İnşallah tanışıp yeni rotaları beraber aşarız. Çok memnun oldum bu şehirde siz ve bahsi geçen diğer motorsiklet grubu olduğu için. İnşallah ortak paydada buluşuruz.
-
_oXXo_ Sağolasın.
velidonmez Haftasonuna bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz arkadaşla. Sende gel.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
_oXXo_ Sağolasın.
velidonmez Haftasonuna bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz arkadaşla. Sende gel.
Malesef bu hafta okulun gezisi var. Diğer gezilere inşallah :/
-
Çok özendim size. Umarım ben de bi gün uzun soluklu gezikere çıkabilirim. Tekerinize taş değmesin. Keyifli seyahatler dilerim.
-
Bu forumda en sevdiğim bölüm tamda burası.
Çok güzel bir gezi ve aynı zamanda paylaşım yapmışsınız.
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık.
-
Çok güzel, keyifli bir gezi olmuş.Çanta yanlarında nogay bayrakları var, nogay mısınız?
-
-
güzel gezi olmuş yüreğine sağlık,kazasız sürüşler dilerim,selamlar
-
Aha , cok hos. Bende ilk gezim olmasa da bir kerecik bir şeyler paylaştım. Ilk gezi olduğunu görünce girdim ve cok hooos resimler. Ilk heyecanlar özeldir.. sonra yaptigim baska gezileri kamplari paylasmadim forumda. Umarım siz devamını getirirsiniz ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)