Poyrazlar Gölü Kamp Fotoğrafları (20-21 Ağustos 2016)
Reklamlar
-
22 Ağustos 2016, 13:52
Süper Moderatör
Biraz yorucu oldu ama çok eğlendik
Sabah buluşma yerinde 6 motor 7 kişiydik, Poyrazlar Gölü'ne ulaşınca kamp atacak yer beğenmekte zorluk çektik. Alan büyük olunca yer bulamadık bir türlü.
Göle yakın olmak istemedik, hem gittiğimiz gün (Cumartesi) yeteri kadar kalabalıktı. Hem de Pazar günü gelecek günübirlikçiler ile göl etrafı daha çok kalabalık olur diye biraz kuytuya yerleştik.
Gelenimiz gidenimiz çok oldu. Toplamda kamp alanına 11-12 motor, 2 araba ve 4 tanesi çocuk olmak üzere ortalama 20-22 kişi geldi gitti.
Gece kalanlar toplamda 11 kişi ve 6 çadır oldu. Bir ara gece yarısına doğru Sivas'tan iki motor yola çıkan Ahmet Turan Peker abi ve oğlu Kardeşim Uğur çaya ziyaretimize geldi, sonra İstanbul'a devam ettiler.
Gece saat 01.00 gibi ufaktan gök gürüldemeye ve şimşek çakmaya başladı, havada dolunay vardı ama sık sık ayın önüne bulut geçip kapatıyordu.
Çadırlara girmeye karar verdik ve ufaktan çiselemeye başladı yağmur, ne ara uyuduk farketmemişim.
Sabah 05.00 gibi uyandım, sağanak yağmur vardı. İlk defa yağmurda çadırda kaldım, çok zevkliydi
Sabah serin ve biraz nemli bir ortama uyandık, cahillik edip gece semaveri dışarıda bıraktım. Sabah yakmak için de hiç kuru odun saklamadık. Bu yüzden semaveri tutuşturmak çok zor oldu, fakat çay hazır olana kadar yaptığım çorba ile idare ettik.
Çdırın içindeyken yağan yağmur zevkli, fakat çadırı toplarken yağan sıkıntı
Havanın gün içinde sık sık yağacağı belli oldu Pazar günü, zaten mesire alanına da günübirlikçi vatandaşlar da gelmedi. Biz de fazla oyalanmadan kahvaltıdan sonra öğlene doğru toparlanıp çıkalım dedik.
Toparlanırken bir yandan sıcaktan terleyip bir yandan da çiseleyen yağmur ile ıslanmak yorucu oldu, bir ara yağmur hızlanınca benim çadır altlığı bırandayı iki motor üstüne gerip altına sığıntık.
Aklıma gelen yazacaklarım bu kadar.
Eski dostlardan gördüklerim sevindirdi, yeni dostlar tanıdım mutlu etti. Mustafa Kemal abi, Feti, Savaş ve bi uğrayıp kaçtıkları için adını aklımda tutamadığım diğer arkadaşlar
Çadırlar ile uğraşırken geldiğinde ilgilenemediğim arkadaşlar oldu kusurumuza bakmasnlar artık.
Başlığını açalım resimler birazdan dökülmeye başlar, ben bi çıkıp geleceğim elimdekileri öğleden sonra yüklerim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
-
22 Ağustos 2016, 14:19
olcay'ım geçen kampta hava kapalıydı bir sıkıntı var sende, kurşun döktür sen
-
22 Ağustos 2016, 14:30
pazar sabahına süprüz yapacaktım, bi mevzu çıktı gelemedim.
polo34'ü tenhada kıstıracaktım , başka kampa artık.
-
22 Ağustos 2016, 15:43
Reserved. Bağlı olduğum internet fotoğraflara kota koyuyor sanırım çok fotoğraflı başlıklarda hiçbir fotoğraf gözükmüyor. Daha sonra tekrar bakacağım.
-
22 Ağustos 2016, 15:54
Fotoları yüklerseniz ben gibi gelemeyenler en azından anılara ortak olmuş oluruz..
Gidenlerin,kalanların emeğine sağlık..
-
22 Ağustos 2016, 16:39
Moderatör
-
22 Ağustos 2016, 17:16
Fotoğraf koysaniza yaaaa, tadi damagimizda kaldi
-
22 Ağustos 2016, 20:01
Süper Moderatör
Ben en erken sabah eklerim, bugün hiç vakit bulamadım.
Diğer arkadaşlar başlığı görünce resim eklerler.
-
22 Ağustos 2016, 21:26
-
22 Ağustos 2016, 22:00
Tekrar herkese teşekkürler çayın tadı hakikaten çok güzeldi
-
23 Ağustos 2016, 01:32
Gece kalmak için ayrıca ücret ödediniz mi?
-
23 Ağustos 2016, 09:44
Süper Moderatör
blue4XL adlı üyeden alıntı
Gece kalmak için ayrıca ücret ödediniz mi?
Abi hava kararınca son model Range Rover ile 3 adam gelip çadır parası istedi
Çadır başı 25 TL.
Not: Bendeki resimleri birazdan yükleyeceğim inşaallah.
-
23 Ağustos 2016, 10:00
Böyle güzel bir kamp fakat çok az fotoğraf Güzel olmuş elinize ayağınıza sağlık.
-
23 Ağustos 2016, 10:00
Şimdiye kadar yüklenmiş olan fotoğraflardan çok güzel bir organizasyon olduğu belli oluyor.
-
23 Ağustos 2016, 10:29
-
23 Ağustos 2016, 12:33
Süper Moderatör
-
23 Ağustos 2016, 12:35
Moderatör
Feti ayakkabıların kokuyo olm gel al şunları ya alla alla ;)
-
24 Ağustos 2016, 11:04
Süper Moderatör
Peripella adlı üyeden alıntı
Murat Ustaoğlu adlı üyeden alıntı
Bunlarda gezi başlığına günü birlik atılmış resimler.
-
24 Ağustos 2016, 11:40
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Bu arada Feti'nin ayakkabılar Levent'te, Savaş'ın termos ise bende.
ha bir de kimin olduğunu bilmediğim bir kısa şort var bende , gri.
Benim çadırın üstündeydi. Kimin acaba?
Sesli güldüm. Abi o şort da benim : )
Söylemesen aklıma da gelmiyor.
Levent havalandır azcık ya alıp getirince bizim evi de kokutmasın.
Şu numaraya bi mesaj atsanız da numaralarınızı alsam 545 937 0246
Ardından konum falan alır çıkar gelirim bi gün napalım, akılsız başın derdini motor çeker : )
-
24 Ağustos 2016, 12:44
Süper Moderatör
Buluşma yerinden yola çıkış videosu;
Kamp alanından görüntüler de yüklenmek üzere.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)