İstanbul-Kütahya Domaniç Gezisi.
Reklamlar
-
05 Haziran 2016, 22:46
Reklamlar
-
05 Haziran 2016, 22:58
Yaz geldi geziler arttı tabiki. Süper bir gezi olmuş eğer gelecekte skuterden terfi edip daha kuvvet bir motosiklet alırsam ilk işim yapılan şu gezilere katılmak olacak. Gerçekten özeniyorum. Yapılan gezilerin tadını çıkarın. İyi günler
-
06 Haziran 2016, 00:36
selamlar tüm dostlara, eskişehirde yaşayan bir kütahyalı olarak ,gezi başlığında Kütahya ismini görünce benim bu geziye bakmamam kaçınılmazdı zaten,şimdi! konu güzel ,çok güzel,her motorcunun gönlünde olan böyle bir kamplı geziyi sizler gerçekleştirmişsiniz,taaa istanbullardan kalkıp domaniç gibi güzel, yaylaları bol olan bir yerde kamp kurmuş güzelde eğlenmişsiniz,eminim gece bayağı soğuk olmuştur ,çünkü karasal iklim var orada,fotoğraflar tüm samimiyeti anlatıyor aslında,tenekede TAVUK 10 numara görünüyor,domaniçte alabalık tesisleride vardı keşke orada balıkta yeseydiniz,hepinizin gönlüne sağlık,gezi yazısı keşke daha detaylı olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum,emeğinize sağlık saygılar... - HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
-
06 Haziran 2016, 01:27
mesut hoca adlı üyeden alıntı
selamlar tüm dostlara, eskişehirde yaşayan bir kütahyalı olarak ,gezi başlığında Kütahya ismini görünce benim bu geziye bakmamam kaçınılmazdı zaten,şimdi! konu güzel ,çok güzel,her motorcunun gönlünde olan böyle bir kamplı geziyi sizler gerçekleştirmişsiniz,taaa istanbullardan kalkıp domaniç gibi güzel, yaylaları bol olan bir yerde kamp kurmuş güzelde eğlenmişsiniz,eminim gece bayağı soğuk olmuştur ,çünkü karasal iklim var orada,fotoğraflar tüm samimiyeti anlatıyor aslında,tenekede TAVUK 10 numara görünüyor,domaniçte alabalık tesisleride vardı keşke orada balıkta yeseydiniz,hepinizin gönlüne sağlık,gezi yazısı keşke daha detaylı olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum,emeğinize sağlık saygılar... - HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Ve aleykümselam, tşk ederim hocam, ayrıntılı edebiyatım maalesef yok yoksa bende sizin gibi düşünüyorum ve katılıyorum, gece sıkıntı olmadı sadece arkadaşlar sabaha doğru ayaklarının üşüdüğünü söylediler, gölde balık vardı olta da attık fakat avcumuzu yaladık, bir sonraki gelişimizde balık yeriz onunda bilgisini aldık. asırlık çınar ağacının orda sazan vardı bir ara gece balık mı tutsak diye aklımızdan geçmedi değil ama sadece aklımızda, başka zaman balık yaparız, üç tane teneke tavuk yaptık gayet güzel oldu.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
06 Haziran 2016, 08:27
Her şey çok güzel de o yanmış tavuğun hali nedir (sopadaki) öyle atarlı gibi durmuş
-
06 Haziran 2016, 09:54
kamplı gezinin tadı bambaşka tabii.
-
06 Haziran 2016, 10:25
keyifle okudum,yeni gezileri bekliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)