Zileli Orhan Yollarda: 100'lük cub ile Çıldır, Aktaş Sınır Kapısı ve Şeytan Kalesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
2 sene ardahanda kaldım bir kere de çıldırdaki festivale gittim giderken de şeytan kalesini uzaktan görmek nasip olmuştu
-
Hocam kaleye giriş çıkış yok mu ?
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Yeni açılan aktaş kapısının orada sınır köyü benim köyüm Kenarbel köyü. Nasıl da özlemişim. Tekerinize taş değmesin. Güzel gezi olmuş.
-
esperanman adlı üyeden alıntı
Yeni açılan aktaş kapısının orada sınır köyü benim köyüm
Kenarbel köyü. Nasıl da özlemişim. Tekerinize taş değmesin. Güzel gezi olmuş.
Burası senin Kenarbel Köyü. İçinden geçtim.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
Hocam benim memleketimi benden çok gezdin valla işte böyle yerde motarsiklet olucak dağ bayır gezicen Birde kars kalesine uğramayı ihmal etmeyin ben yürüyerek çıktım yorulmuştum siz motorla güle oynaya çıkarsınız
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
İyi bir gözlemcisiniz. Paylaşım için teşekkürler.
-
Hocam size imreniyorum. Bu arada Aktaş Gölü bildiğim kadarıyla Türkiye'nin tek sınır gölü.
-
Orhan hocam çok güzel bir paylaşım. Elinize sağlık
-
hocam not aldım kars ani harebeleri aklımdaydı bunuda not ettik sayenizde (hocam özelden size yazmıştım gelmedimi acaba?
-
trafik levhasına yazı yazmadan tut tarihi edere yazmaya kadar , ya bu milletin derdi ne anlmadım ulan türkçe! türkün gücünü göreceksiniz yazmanın ne anlamı var? Okuyorsam ya türküm yada türklere inanılmaz sempatisi olan sayko azınlıktan biriyim senin derdin zaten benimle değil şovun kime?
-
İşte bu tarihi kalıntıların üzerine yazılar yazmanın trafik levhalarına yazılar yazmanın tamamı cahillikten bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor o kalıntılara insanların gözü gibi bakacağı yerde neler yapıyorlar hakkaten anlam veremiyorum onu oraya yazmanın kime ne faydası var senin o tarihi zarar vermekten başka ne işine yarıyor oralara yazı yazmak bu tip insanların psikolojisini anlamak gerçekten çok zor Allah akıl fikir versin ne diyelim söyleyecek söz bulamıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)