ADANA [MT] BU HAFTASONU KAPUZBAŞI ŞELALELERİ'NDEYDİ
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
-
Güzel gezi olmuş emeğinize sağlık...
-
güzel olmuş ama çoook foto var birazına bakıp geçtim, şelale baya huzurlu güzel gozukuyor
-
yine bensiz yine harika bi gezi emeginize saglık.
-
Güzel çok güzel bir gezi olmuş, insanın hayal edipte gidemediği yerleri burada sizin sayenizde görmek çok güzel oldu,kapuz başı Şelalesi yakınlarında kamp yapılacak mekan varmı? Yaz aylarında gitsek soğuk olurmu? Yollar iyimi, soruyorum çünkü gömeyi istediğim yerlerin başında geliyor,emeğinize ve gönlünüze sağlık, saygılar. . .
-
Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarınız için teşekkürler dostlarım.
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Güzel çok güzel bir gezi olmuş, insanın hayal edipte gidemediği yerleri burada sizin sayenizde görmek çok güzel oldu,kapuz başı Şelalesi yakınlarında kamp yapılacak mekan varmı? Yaz aylarında gitsek soğuk olurmu? Yollar iyimi, soruyorum çünkü gömeyi istediğim yerlerin başında geliyor,emeğinize ve gönlünüze sağlık, saygılar. . .
teşekkürler mesut hocam.biz,adana'dan otoyoldan direk niğde kavşağına kadar gittik,oradan otoyoldan çıkıp,yine otoyol kalitesindeki yoldan yahyalı üzerinden kapuzbaşı şelalelerine gittik.buradan mesafe 312 km.zaten fotolardan da anlayacağınız gibi doğa bozulmamış,bulduğunuz her yerde kamp yapabilirsiniz.çok sayıda pansiyon da var ve ucuz.biz buradan anlaştık,sezon dışı olmasının da etkisiyle,kişi başı,sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil 55 tl.ye kaldık.tavsiye ederim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Adana MT ile ilk defa bir geziye katıldım, bundan sonra her geziye katılmak için elimden geleni yaparım.
Bu güzel ve mütevazi insanlara arkadaşlıklarından dolayı teşekkür ederim..
-
Paylaşım için teşekkürler.Yine güzel bir gezi olmuş.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
yine harika bir geziye imza atmışsınız ellerinize sağlık
-
bora abi adana grubunun gezilerini iç çekerek takip etmekteyim aksaray da yine bi nebze ama istanbula taşınınca iyice yanlız kaldım. tek takılmaya devam . tekerinize taş değmesin. kıskanılıyorsunuz
-
Adana İl Temsilcisi
_White adlı üyeden alıntı
Adana MT ile ilk defa bir geziye katıldım, bundan sonra her geziye katılmak için elimden geleni yaparım.
Bu güzel ve mütevazi insanlara arkadaşlıklarından dolayı teşekkür ederim..
ADANA MT.de sizlerle birlikte olmaktan mutluydu.başka gezilerde görüşmek üzere.bizden de teşekkürler.
MCV adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.Yine güzel bir gezi olmuş.
sağolasın kardeşim.
FatalRhytm adlı üyeden alıntı
yine harika bir geziye imza atmışsınız ellerinize sağlık
gözlerimiz seni ve eşini aradı.bir daha gideriz inşallah.
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
bora abi adana grubunun gezilerini iç çekerek takip etmekteyim aksaray da yine bi nebze ama istanbula taşınınca iyice yanlız kaldım. tek takılmaya devam . tekerinize taş değmesin. kıskanılıyorsunuz
vay kimler gelmiş,bırak şu çekilmez İSTANBUL'u gel buraya beraber gidelim kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Cok guzel vakit gecirdiginiz belli oluyor. Cocuklar cok tatli masaAllah anali babali buyusunler
Adamin omzuna niye ciktiniz borcu mu var ?
Bu arada fotograflarda azaltmaya giderseniz cok guzel olur. Ayni mekandaki ayni kisinin bir cok fotografi yerine toplu fotograflardan ekleseniz yeterli olur, biz de ne zaman bitiyor acaba endisesine kapilmayiz hem.
-
Adana MT her zaman olduğu gibi harika bir geziye gene imza attı,aramıza yeni katılan üyelerimiz ile hoş sohbetler eşliğinde iyice kaynaştık,doğa harikası olan Kapuzbaşı Şelalesi gerçekten görülmeye değer eşsiz bir yer.Özellik ile motor sevdalıları için güzel bir parkur.Gezide emeği geçen Bora Başkanıma ve katılan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim eslenlikle kalmanız dileği ile
-
Güzel bir gezi oldu neşeli ve renkli geçti katılan arkadaşlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum
-
Harika. Bir ben gidemedim şu kapuzbaşına...
-
-
Cok guzel yerler bayildim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)