2. Aladağlar Baskını ( 2300 km )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok güzel bir gezi olmuş.
Resimlerde harika.
Elinize, emeğinize sağlık.
-
1 günde 550km git 550km dön elde ne var kocaman bir sıfır.
Sorun karbüratördeki pislikmiş. Daha büyük birşey olabilir diye ve tadım kaçtığı için döndüm.
Onlarca gezi yaptık bu grupla çıktığımız en cenabet gezi oldu.
Kendime Not: Tanımadığın emanet motorla yola çıkma. Sonra tuta tuta dönersin
-
Ellerinize sağlık.Çekimler müthiş.Güzergah harika.
Zevkli ve heyecanlı bir gezi olduğuna şüphe yok.
-
harika gezi olmuş.fotolarda çok güzel çıkmış.emek harcayıp bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
-
Resimler ve gezi güzel olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
aladağlar milli parkı ve kapuz başı şelaleleri , bana göre türkiyenin gezilip görülmesi gereken en önemli yerlerinden birisi,şu ana kadar bana hiç görmek nasip olmadı ,ama bir gün mutlaka gitmeyi arzuluyorum,istanbul gibi bir yerden yola çıkıp onca yolu katedip ,bu güzel geziyi ve fotoları bizimle paylaşarak , ben ve benim gibi düşünenleri çok mutlu ettiniz,ufkumuz açıldı,teşekkürler , honda'nın lastikleri asfalt lastiği olmasına rağmen gidip oraları görme şansını bulmuşsunuz,helal olsun ! yolunuz açık olsun !gönlünüz şen olsun ,eskişehirden selam olsun,saygılar...
-
Çok güzel bir gezi, Harika bir gezi raporu ve süper fotolar.
Ayrıca Hyo kendini aşmış )
Teşekkürler Tekerinize sağlık.
-
Herkesin iyi dilekleri için teşekürler Fotolar gözün ördüğünün çok azını resmedebiliyor Gezide UNdocabın yanımızda olmasını çok isterdik kullaklarını çok çınlattık ama Kendi notunda dediği gibi emanet motoru oralara belki sokamayacaktı bu gezide bu kadar aksiyon olmayacaktı. NC nin lastikleri ömrünün tamamlamıştı neredeyse o yüzden bende çok acımadım :D eve geldiğimde kullanılmaz hala gelmişti dün sabah baktığımda da full inmişti Yeni bir cift pabuç şart oldu :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------
LAstik ömrünün son km sine kadar hizmet etti :D
21.000 km de takmıştım 45.000 km kullandım ve baya buyuk bir oranı arazi sürüşünde :D
-
hoş geliniz abi. undocab emanet dedigi motor la zamanında ne geziler yaptı huyunu suyunu bilen adamdı bir ayrıntı atlanmış gibi ben sana o ayrıntıyı söylerim sonra
güzel gezi olmuş gercekten gidemesemde sayende görüyoruz bu güzellikleride.
-
kampkeyfi.com/wp-content/uploads/2014/09/cadir_ve_ayi.jpg
cdn1.turkishny.com/stories/date/062612/local-news/062612-arizonada-bir-ayda-3-ay-saldrs-1.jpg
Fotolar ve gezi harika olmuş
Ayi kurt vs. Gibi yabani hayvan varmiydi gözünüze çarpan
Ben de bugün bim den 65 liraya 2 kişilik yazlık çadır aldım
Böyle tehlikeli durumlar da olabiliyor
Teker bu gezi nedeniyle mi kullanilamaz hale geldi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
-
Bizim kamp kurudugumuz bölgede Ayı yok ama bolca kurt var hatta cadır kurduğumuz yerin üstündeki tepe kurtların buluşma noktasıymış ama kurtlar insalara çok yanaşmaz biz ne sesini duyduk ne kendini gördük.
-
Güzel bir gezi olmuş kesinlikle ama söylemeden edemeyecem bir panaromik foto varki direk kopyala yapıştır ile aldım fotoyu. Direk arşivlik yani. Tebrik ederim.
-
Güzel bir gezi olmuş eline sağlık
2 Fotoğrafta kadrajlamanı beğendim
-
buraya kadar gelmişsiniz niğde de bi çayımı içseydiniz bağda misafir etseydim ya sizi
-
gobsistem adlı üyeden alıntı
buraya kadar gelmişsiniz niğde de bi çayımı içseydiniz bağda misafir etseydim ya sizi
Bileydik gelirdik kismet birdahakine ;) hatta biz seni misafir ederiz :D Aladağlar evimiz sayılır :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Merhaba,
Telif hakkı yok değil mi resimlerde, bazılarını çaldım, masaüstüme çok yakıştı biri
Güzel bir gezi olmuş, insanın soluğunu kesiyor. Gidilmesi gereken güzergahlar klasörüme bir resim ,adres daha eklendi..
Teşekkürler,nice güzellikleri daha görmeniz dileği ile
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Telif hakkı yok değil mi resimlerde, bazılarını çaldım, masaüstüme çok yakıştı biri
Güzel bir gezi olmuş, insanın soluğunu kesiyor. Gidilmesi gereken güzergahlar klasörüme bir resim ,adres daha eklendi..
Teşekkürler,nice güzellikleri daha görmeniz dileği ile
Öyle bir durum yok kendi malin gibi kullan halka az durumunda burda paylaşılanlar ;) Ben motorla gezmeye başlamadan burdaki en cok ziyaret ettiğim yerdi gezi bölümü bizde birilerine sebep oluruz belki
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Çok güzel yerlerden geçmişsiniz,fotoğraflarda bir o kadar güzel
Hyo dediğiniz motorunda farlarına bittim,farlara biraz açı verilse Wall-E ye benzeyecekmiş
Elinize sağlık
-
Tekerinize sağlık güzel bir gezi olmuş daha iyilerinide yapmanız dileklerimle kazasız belasız bol sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)