Crf 250 ile İzmir Kuş cenneti, Eski Foça,Yeni Foça (4K videolu)
-
Reklamlar
-
Motorunuz güzel ,işlediğiniz konuda daha bir güzel olmuş,kuş cenneti,keşke gerçek kuşları da görebilseydik,mesela sasalı hayvanat bahçesindeki kuşlar gibi,eski foça çok güzel biryer,2013 yılında bende motorla gitmiştim oralara,güzel gezi olmuş,size bir sorum olacak crf 250l e iki kişi sele dar gelmiyormu,benimde crf 250 gibi bir düşüncem var,bana göre tek eksi yanı benzin deposunun küçük olması,kazasız sürüşler dilerim,saygılar...
-
Musti ve Doğu elinize sağlık
Ancak motor ile o sahildeki patika yoldan inilip çıkılabilirmiş.. Yakıştıramadım Kaptaan
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Motorunuz güzel ,işlediğiniz konuda daha bir güzel olmuş,kuş cenneti,keşke gerçek kuşları da görebilseydik,mesela sasalı hayvanat bahçesindeki kuşlar gibi,eski foça çok güzel biryer,2013 yılında bende motorla gitmiştim oralara,güzel gezi olmuş,size bir sorum olacak crf 250l e iki kişi sele dar gelmiyormu,benimde crf 250 gibi bir düşüncem var,bana göre tek eksi yanı benzin deposunun küçük olması,kazasız sürüşler dilerim,saygılar...
Merhaba mesut hocam,
kuş cennetini maalesef istediğimiz gibi gezemedik inşallah bir dahaki sefere diyelim.
Crf konusuna gelirsek,biz her çıktığımız gezide en az 200 km yapıp geri dönüyoruz. Bunun fazlası oluyor eksiği olmuyor. crf nin Selesi bu tip motorların arasında en yumuşak ve en rahat olanı. Aea nın testinde de izleyebilirsiniz. Biz iki kişi çok fazla yorulmuyoruz sadece son km lerde biraz popomuz ağrımaya başlıyor o da çok normal. Ben tavsiye ederim alırsanız mutlu olursunuz her yere girebilirsiniz.
-
Bizim birader de gopro4 almış.Cihazın acemisiyiz.Çektiğiniz videoları hangi programla editliyosunuz?
-
transalp3 adlı üyeden alıntı
Bizim birader de gopro4 almış.Cihazın acemisiyiz.Çektiğiniz videoları hangi programla editliyosunuz?
Biz mac'te final cut pro ile editing yapıyoruz.
-
mkaptan adlı üyeden alıntı
Biz mac'te final cut pro ile editing yapıyoruz.
Hocam İphone çekimleriniz 10 numara ama Go Pro kayıtlarınızda ciddi kalite düşüklüğü var bilmem farkında mısınız?
-
transalp3 adlı üyeden alıntı
Hocam İphone çekimleriniz 10 numara ama Go Pro kayıtlarınızda ciddi kalite düşüklüğü var bilmem farkında mısınız?
evet maalesef farkındayız
gopro 2 hero var elimizde en yüksek 1080 görüntü alabiliyoruz
iphone da 4 k çekebiliyoruz ikisi arasında ciddi fark oluyor.
Bakalım para biriktirip hero4 alıcaz kısmetse
-
Başlıkta "4K videolu" ibaresi var ama herhalde 4K olayı olmadı gibi. Youtube videosu 1080p
olarak izleniyor.
-
arokh adlı üyeden alıntı
Başlıkta "4K videolu" ibaresi var ama herhalde 4K olayı olmadı gibi. Youtube videosu 1080p
olarak izleniyor.
Evet dediğiniz gibi bir sıkıntı olmuş. Goprolar 1080 çekilmişti ama diğerleri 4K idi. Bi kontrol edelim
Cumartesi full 4 K çektik onu izleyebilirsiniz isterseniz
-
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
12 Haziran 2015, 18:21
MCV adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler
-
18 Haziran 2015, 23:46
öncelikle selamlar konuyu yeni fark ettim bende izmirliyim videonuz da gayet güzel ve eğlenceli olmuş bende 3 hafta önce yeni foça ya ondan bir hafta sonrada eskifoça ya gittim çocuklarımı da götürdüğüm için 4 tekerli ile yol aldık onlar yüzdü bende kafa dinledim eski foça iyi ama sizinde fark ettiğiniz gibi yeni foçanın hali perişan tam sezon açıldığında o yol çalışmalarının yapılması çok saçma olmuş. buna rağmen güzel bir gezi elinize sağlık.....
-
30 Haziran 2015, 01:50
O tarafa ben de düşünüyorum.
-
30 Haziran 2015, 02:56
Yahu benim pc 1080pixel videoyu izlerken takılıyor 4k video çekmişsin kardeş insanları üzüyorsunuz :(
Şaka bi yana çok eğlenceli vakit geçirdiğiniz belli emeğinize sağlık bizede gösterdiniz
Tekeriniz düz bassın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)