Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İskenderun Sarımazı-Müftüler-Soğukoluk-Karahüseyinli-Karaağaç

REKLAM ALANI
    hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Bahardan kalma fotoğrafları bir türlü paylaşma fırsatı bulamamıştım. Söze şöyle başlayayım ehliyet olmadığı için gidebileceğim yerler sınırlıydı fakat yine sıkıcı bir Pazar günüydü dayanamadım evden çıktım fakat nereye gideceğimi planlamadan. Benzinliğe gittim 20TL benzin aldım ardından Sarımazı doğru sürmeye başladım ordan Müftülere girdim derken devam edelim bakalım dedik Soğukoluk'a kadar çıktık, bir süre kaybolduk sağolsun çocuklar yardımcı oldu tam ters yöne gidiyormuşum. İstikamei düzeltince tekrar yollara düştük ordan Karahüseyinli köyünden geçtik ardından Doğup büyüdüğüm çocukluğumun ve ergenliğimin geçtiği Karaağaç beldesine vardık sahilde güzel bir mekanda oturdum deniz kenarı ve günü tamamladık.

Çocukluğumda ailecek ve aile dostlarıyla kalabalık bir şekilde şen şakrak geldiğimiz piknik alanı özelleşmiş ve değiştirilmiş üzücü.

O motosiklette nedir öyle acaba markası nedir?

Derken bakıyoruz ki Bajaj Discover

Güzel Karaağaç'a tepeden bir bakış atıyoruz.

abeciMotoru, pardus81, hgdr ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    tekerine sağlık kardeşim,
    vay be Karaağaç demek 5-6 yaşlarımda hatırlıyorum çadır kurup denize girerdik,
    soğukolukda da beşikte sallanırken fotolarım vardır, bi gün tekrar gelebilmek istiyorum bu sefer motorla
    hayko5 bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

hayko5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Twin Café racer
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekerine sağlık kardeşim,
    vay be Karaağaç demek 5-6 yaşlarımda hatırlıyorum çadır kurup denize girerdik,
    soğukolukda da beşikte sallanırken fotolarım vardır, bi gün tekrar gelebilmek istiyorum bu sefer motorla
    İnşallah abi beklerim
    abeciMotoru bunu beğendi.

mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    Işte aranan ilaç bu,motorla gezmek,keşke bende orada olsamda oralarda geze bilsem,şimdilerde iç anadolu -10 larda sıcaklık var,olsun bizde yaz geldiği zaman gezeriz,emeğine sağlık kardeş, saygılar. ..
    hayko5 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)