Yine güzel bir etkinlik Bora'cım.
Ellerine sağlık.
Helal olsun adana ekibi.Adanayamı taşınsak acaba?
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Bora abimden inciler döktürdü vallaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
Edip gürsel abim ellerinize sağlık muteşemdi damağımda kaldı vallaha
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..:
Bora abi Adana MT dedin mi en az 50 Motor olmasi gerek,
Bu tam Adana MT olmamış abi
bora abi yine çok güzel bir gezi olmuş sizin ve tüm arkadaşların ayaklarına saglık
Tebrik ediyorum ekibi hakkını vermişsiniz insan özeniyor abi...
Gezide emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eder... ayrıca sucuk organize işler sorumluluğunu yürüten Gürsel ve Edip abimizede ayrıca bi teşekkür ederim
Abi siz gezi yapınca böyle topluca, ailecek arabalar motorlar felan gezinizi yapıyorsunuz, acayip güzel bi ortam ve gezi oluyodur, çok beğeniyorum gezilerinizi, oralarda havalar ne kadar güzel bir de, buralarda hep kapalı yağmur bu aralar teşekkürler abi paylaşım için
Pazar günü den güzel kareler emegi geçenler e Teşekkürler
çok güzel olaylar kaçırmışım tatile gittiğime pişman olacam nerdeyse.bu haftayı fethiye de geçirdiğim için ne toplantıya gelebildim nede geziye.inş bu çarşamba aranızdayım.emeklerinize sağlık yine harika sınız
Sonbaharın bu günlerinde güzel bir organizasyon daha bu güzel organizasyon da emeği geçen tüm arkadaşlara selam olsun! Emeginize ve yureginize sağlık, saygılar adanalı abim,saygılar...
sevgili kardeşlerim,motor sevdalıları,değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.
Hocam yine zevkli ve sanırım bayağı eğlenceli geziler yapmışsınız. Tekerinize sağlık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)