Aşağı tarafların tozunu aldım geldim :)
Reklamlar
-
Uzun zamandır aklımda olan çadır kurma istegimi 12-14 temmuz tarihlerinde kendime verdigim bu sıcakta evde yatılırmı bi dolan gel bakem çocum komutuyla çatara patara bir dolandım geldim.. Eldeki malzemeyi kontrol edip eksikler için alısverise cıktım 1 saatte eksik ekipmanlarımı tamamladım, sardım bizim çocuga yükü güneş batmadan çatırı atma ümidiyle saat 18.30 da Gökova akyaka orman kampının yolunu tuttum. Gün ışıgıyla cadırı kurmak istiyordum o sebeple gidiş yolunda fotograf alamadım ilk molam evden 225 km sonra düzgün bir benzinlik bulup eksilen depoyu tamamlayıp su wc ihtiyacı gidererek tamamladım zaten 25 km gibi bir yolum kalmıştı Gezimin ilk fotografları maalesef pompa manzaralı bunumu çektin ülen diyenleri duyar gibiyim
Gittigim yoldan dönmemek adına dönüşü milas,söke,kuşadası, izmir şeklinde tamamladım güzel de oldu
Herşeyimiz tastamam yola çıkmaya hazırız
İlk mola yerim buraya kadar 50 tl yakmışım yetişmek icin izmir aydın arası otobanda biraz tempolu geldim yine çine taraflarıda cok güzel virajlı ve kaliteli hızlı yollara sahip hic yorulmadan keyifle geldim
Benzinlikten hemen sonra senelerdir görmedigim manzara.. eskiden bu yol 3 şeritti şimdi cift yol olmuş virajlar müthiş gözlerim Türkiyede bir tek burda gördügüm ''Çıktığınız Viteste İniniz'' levhasını aradı fakat yollar genişledigi icin gerek kalmamıs sökmüşler sanırım..
Kim len bu demeyin diye araya manzaralı bir selfie sallıyorum
5 dakikalık sürüşten sonra varış noktama geldim sayılır.. Eldivenlerin bedeni fotoyu bozmasa daha güzel olurmuş
Gün batmadan evrak işlerimi tamamladım hızlı bir şekilde çadırımı kurup yerleştim.
Çadır başı 30 TL gecelik ücret aldılar 2 gece konaklamak icin 60lira ödedim bir cadırda 4 kişiye kdar kalabiliyorsunuz bu fiyata adam başı7.5tl düşüyor tek giderseniz yine 30 u ödüyorsunuz, hemen her yerde olan elektirik panolarında sınırsız elektrik kullanımı gün icinde gün ısıyla ısınan suyla dus alıyorsunuz sıcak soguk duş imkanı wc ve duşlar cok temiz insanlar uzun konaklıyor özellikle karavancılar işi resmen abartmıs karavanı yazlıga cevirmişler buzdolapları lcd tv ler kimisi kapısının önüne çiçekler ekmiş hatta bir amca akvaryumunu getirmiş hey maşallah dedim sırıta sırıta dolaşmaya devam ettim
Gece saat 3 sularında cırcır böcekleri sessiz moda geçti lakin deli gibi kahkaha atan bir hatun sürüsü sesleri geliyordu sabah kalktım baktım çeteyi kurmuşlar Vegan Feministler miş kendileri hem vejeteryan hem erkek düşmanı tipler gece kalkıp çatmadıgım iyi olmuş 30 tane hatundan sopayı yerdik gibi
Kamp alanı genel görünüşü
Doğanın yeşiline denizin mavisine..
Benim sıpa ve nacizane çadırım
Çam kokusu, tatlı esen rüzgar ohh degmeyin keyfime
Geldigim gece yaptıgım yer bildirimine istinaden milastaki arkadaslardan ugramadıgım icin kalay yedim dalyandan bora abim sök cadırı buraya gel! kalk toparlan seni almaya geliyom dedi sagolsun zor bela ikna ettim söz sabah gelicem diye.. Biraz ortalıgı fotograladım bir soguk duş sabah 10.30 da düştüm Dalyan yollarına..
Adını cok duydugum bu güzel mekana ilk defa geldim Myra cennetten bir köşe gibi..
Bora abi sagolsun park yerimi hazır etmiş Dl sinin yanında
Bahçeden ve iskelesi manzarası kral mezarları..
Güzel bir kahvaltı bol kahkahalı hoş sohbet üzerine iztuzu plajına gidiyoruz caretta caretta kaplumbagalarının gönüllülerce bakım ve tedavisinin yapıldıgı kaplumbaga hastanesini ve plajı görmeye..
Burda Türkiyenin 4 bir yanından getirilen, tekne pervanelerinin, biliçsiz balıkcıların, olta misina ag gibi cismlerle farkında olmadan veya insnlar tarafından yaralanan kaplumbagaların tedabileri yapılıp tekrar hayata döndürülüyor calısanların hepsi gönüllü insanlar birkaç firma ve vakıf giderleri üstlenmiş yardım edenlerin yüregine saglık..
Akşam üzeri kampa geri dönüyorum inceden eşyaları derleyip toplamak üzere sabah dönüş yolu malum ufak tefek toparlanmalar güzel vakit kazandırıyor.. Erkenden yatıyorum serin havada güzel bir uyku cekip sabah 6.30 da uyanıyorum başlıyorum toparlanmaya saat 8.10 gibi hersey toplarlandı çantalandı yüklendı yola cıkmaya hazırım 2 günlük komsularımla vedalasıyorum yola cıkmadan birkaçta fotograf aldım buyrun..
Akyaka çıkışı dönüp manzaraya birdaha bakıyorumm ve karsımda yol ayrımı
saat 9.50 gibi Milas a varıyorum Yatagan milas arasındaki yolu bölünmüş yola cevirmişler güzel olmuş cok rahat geldim akşamdan sipariş verdigim kahvaltıyı güzel kardeşim serhat ve taze gelinimiz yingem sagolsun hazırlamışlar motorun sesine kapıyı actılar hemen oturduk sofraya çaylaaaaaaaaaaar
saat 11.15 gibi çok sıcaga kalmayım dedim müsade istedim birde yolluk fotograf cektirdim çıktım yola.. Milastan cıkmadan azalan depoyu tekrar doldurdum 55 tl aldı bu defa istikamet Kuşadası yola devam ediyorum..
Kuşadasında Aybars a ugruyorum bir selam verip yola devam edicem hemen yapıştırıyor fotografı beni görünce gezenti oldun başımıza diyerekten
saat 2 gibi evimin önündeydim sağ selim gittim döndüm..
Vakit ayırıp okuyan herkese teşekkürler birkac güne kadar daha uzun konaklamalı daha gezmeli tozmalı bir rota cıkarmaya baslıycam izmir ve yakın cevreden, yahut gezip tozmak isteyen, bu yakınlarda olan,buralara yolu düşen bana ulaşabilir
Reklamlar
-
Çok güzel olmuş. İmrendim valla Eline sağlık yazılar ve fotolar için... Bizde şirkette ekrandan seyredelim olanları
-
Keyifle inceledim.Paylaşım için teşekkürler
-
Ankara MT-07 ekibi olarak, o taraflara gelirsek @deep_far'dan sonra senin de kapına dikiliriz artık bu davetten sonra
Çok güzel gezi olmuş. Kendinle yolculuğa çıkmak gibisi yoktur. İnsan yolda kendini de bir daha tanıyor, bir başka tanıyor...
-
Kuşadası güzelçamlı tarafına gelirsen beklerim. C.tesi pazarları orada oluyorum şöyle güzel ama kısa bi milli park turu yaparız.
-
-
Vay vay vay kimleri görüyorum Tekerine sağlık Utkanım, mt de tekrar hayırlı olsun
-
muhteşem bi gezi, güneyin tozunu almak hakkaten başka oluyor
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
sell adlı üyeden alıntı
Kuşadası güzelçamlı tarafına gelirsen beklerim. C.tesi pazarları orada oluyorum şöyle güzel ama kısa bi milli park turu yaparız.
iletişimi koparmayalım ortalama 2 haftaya bir kusadasına geliyorum.. deniz icin milli park tercih ediyoruz genelde hele dönüşte zeus magrasında soguk suya girme işi olmazsa olmaz gibi oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
Vay vay vay kimleri görüyorum
Tekerine sağlık Utkanım, mt de tekrar hayırlı olsun
kardeşlik elde olmayan sebeplerden ötürü didime yanınıza gelemedim sakaryaya niyetlendik gelelim diye festivalin iptal durumu söz konusu vs dedi aybars iadeyi ziyaret yapıcaktık :/ Mt beni hic üzmüyor cihanımda tenereye sardım bu ara her an hersey olabilir kafamda deli sorular
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
muhteşem bi gezi, güneyin tozunu almak hakkaten başka oluyor
Teşekkürler , her adımda başka bir güzellik insanın aklını basından alıyor en kısa zamanda daha kapsamlısına niyetliyim bakalım
-
15 Temmuz 2014, 12:42
dediğim gibi herzaman beklerim. zeussuz olmaz tabi brrrrr...
-
15 Temmuz 2014, 12:44
utk_trn adlı üyeden alıntı
kardeşlik elde olmayan sebeplerden ötürü didime yanınıza gelemedim sakaryaya niyetlendik gelelim diye festivalin iptal durumu söz konusu vs dedi aybars iadeyi ziyaret yapıcaktık :/ Mt beni hic üzmüyor cihanımda tenereye sardım bu ara her an hersey olabilir kafamda deli sorular
Aldın mı Super Tenere olsun bişeye benzesin bence Festivali ben iptal diyorum diğer başkan devam diyo.. Bakalım, önümüzdeki günler neyi gösterecek..
-
15 Temmuz 2014, 12:58
cihan54 adlı üyeden alıntı
Aldın mı Super Tenere olsun bişeye benzesin bence
Festivali ben iptal diyorum diğer başkan devam diyo.. Bakalım, önümüzdeki günler neyi gösterecek..
Aklımı okuyorsun cihanımda şu an o bütceyi süpere ayırmak istemiyorum mustafa haini 2 gün kampa gittim dl sini göremeden satmış 660 düşünüyorumda sagolsun hic bir bayide motor yok izmirden gezgin bir arkadasla konustm bugun gidip motorunu incelememe müsade etti kafama yatarsa tenere bakınmaya başlıcam.. festival konusunda bizede haber et kendimizi ayarlıyalım
-
15 Temmuz 2014, 18:53
güzel gezi olmuş ,nasıl akyaka güzel değilmi? ben çok beğenmiştim,fazla eğlence yeri yok ama kafa dinlemek için harika bir yer ,kamp alanı nasıldı sence? beğendinmi? gezin kazasız belasız bitmiş,önemli olan da bu zaten paylaşım için teşekkürler...
-
15 Temmuz 2014, 20:34
mesut hoca adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş ,nasıl akyaka güzel değilmi? ben çok beğenmiştim,fazla eğlence yeri yok ama kafa dinlemek için harika bir yer ,kamp alanı nasıldı sence? beğendinmi? gezin kazasız belasız bitmiş,önemli olan da bu zaten paylaşım için teşekkürler...
Hocam hersey 4 4 luktu yollar guzel mekan guzel doga muthıs daha ne olsun
-
16 Temmuz 2014, 07:04
güzel gezi olmuş. kazasız belasız nice gezilere..
-
16 Temmuz 2014, 11:36
Adamın mt-07 var hala şöyle bir aşşağılara uzayıp geliyor. Türkiye turuna ne oldu arkadaş illa benim mi gelmem gerekiyor. Bundan 2 hafta sonra gör YZF nasıl endruo olup araziye vurulur şahit olursun. :D
Şaka maka güzel gezi Utkanım. Kazasız belasız nice böyle güzel gezilere inşallah.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
-
16 Temmuz 2014, 11:56
Çok güzel gezi olmuş keza yemeklerde öyle.. Motordaki ön cam uzun yolda rüzgarı kestimi acaba?
-
16 Temmuz 2014, 11:59
Güzel gezi olmuş , tekerine sağlık
-
16 Temmuz 2014, 12:05
-
16 Temmuz 2014, 12:15
Güzel gezmişsiniz memleketime gidipde keyif almadan dönen yoktur zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)