Sym scooter ile İzmir- İstanbul Fuar gezisi.
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
-
pulsarı bende çok beğendim fakat x5 hayal kırıklığına uğrattı beni. sizde incelemişsiniz nasıl buldunuz hyosung x5'i
-
İzmir İl Temsilcisi
EGE YELI adlı üyeden alıntı
benim gibi fuara gidemiyenler icin iyi oldu, paylasim icin tesekürler
Teşekkürler
-
Fotolar çok güzel cem gitmiş kadar olduk
-
İzmir İl Temsilcisi
çelikatlı adlı üyeden alıntı
pulsarı bende çok beğendim fakat x5 hayal kırıklığına uğrattı beni. sizde incelemişsiniz nasıl buldunuz hyosung x5'i
X5 şöyleki fiyat performans açısından begenmedik.
Fakat sürüp test etmedigimiz içinde çok kesin yargılı konuşmayayım hocam parça kalitesi çok ahım şahım gibi birşey durmuyordu vites geçişleri çok rahat geldi.
Yani ben yine begendim biraz hyosunglara sempatimde var şimdi onunda etkisi var tabi fakat 11 lira x5e vermem tabiki.
8-9 bin gibi bi fiyatla piyasaya çıksaydı arkasında çok dururdum.
Fakat megelli gibi patlıyacagını sanmıyorum.
-
bendede hyosung pozitifdir eski motorlarımdan biridir hakkını yiyemem kusurunu görmedim fakat gtr serisindeki kaliteden eser yok x5,de. sanki farklı markaların motorları gibiydi resmen abartmıyorum yarım saat motoru inceledim alacaktım çünkü. ama malesef umduğum gibi bulamadım.
not: çalıştırmadım sürmedim durmadım benim negatif yorumum sadece malzeme kalitesi işcilik üzerinedir.. hyodan soğumayın sonra hyo candır.
-
Walla iyi cesaret bir scooter ile izmir - İstanbul yapmak walla çılgınlık (gibi görüyorum)
Çok güzel bir hatıra kalmıştır senin için paylaştığın için teşekkür ederiz...
Fuar fotoları da gayet iyiydi yani motorlar...
-
İzmir İl Temsilcisi
bendede hyosung pozitifdir eski motorlarımdan biridir hakkını yiyemem kusurunu görmedim fakat gtr serisindeki kaliteden eser yok x5,de. sanki farklı markaların motorları gibiydi resmen abartmıyorum yarım saat motoru inceledim alacaktım çünkü. ama malesef umduğum gibi bulamadım.
not: çalıştırmadım sürmedim durmadım benim negatif yorumum sadece malzeme kalitesi işcilik üzerinedir.. hyodan soğumayın sonra hyo candır.
Kesin konuşmamak lazım bende calibre'yi bi ara savunanlar grubundaydım özellikle sonpol arkadaşımdır ilk başlarda çok sorunsuz ve problemsiz bir motordu fakat km arttıkça git gide gözümüzden düşmeye başladı.
Şimdi x5e iyi deriz kötü deriz ne olcagı belli olmaz en güzeli kullanıcılarından dinlemek lazım parçaları hakkında haklısınız bir japon tadı yoktu ama yinede ben x5in kendini kanıtlayacagını düşünüyorum.
Keşke fuarda tanışssaydık hocam birdaki seneye artık
-
cumartesi gittim ben keşke tanışabilseydik beraber incelerdik oğuzlada tanışmayı istiyordum zaten iyi olurdu didahakine inşallah.
-
Sonunda beni yakaladın ya
-
İzmir İl Temsilcisi
cumartesi gittim ben keşke tanışabilseydik beraber incelerdik oğuzlada tanışmayı istiyordum zaten iyi olurdu didahakine inşallah.
Buradan facebook adresimi eklersen sevinirim irtibat halinde oluruz.
Diger forumdaki arkadaşlarda ekleyebilirler istanbula geldigimizde birbirimizle irtibat halinde olup seneye fuar zamanı görüşürüz
https://www.facebook.com/mt.izmir.3?ref=tn_tnmn
-
eline saglık,keyifle okudum
-
-
Bu bajajı ben de merak etmeye başladım
-
İzmir İl Temsilcisi
kene35 adlı üyeden alıntı
Fotolar çok güzel cem gitmiş kadar olduk
Dostum bana inandıgınız ve desteklediginiz için teşekkür ederim
Scoter ile her yere gidilebiliyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
savaskayan adlı üyeden alıntı
eline saglık,keyifle okudum
Teşekkürler savaş bey.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
isamilx adlı üyeden alıntı
Walla iyi cesaret bir scooter ile izmir - İstanbul yapmak walla çılgınlık
(gibi görüyorum)
Çok güzel bir hatıra kalmıştır senin için paylaştığın için teşekkür ederiz...
Fuar fotoları da gayet iyiydi yani motorlar...
Scooter ile zor oldumu oldu fakat çok sabırlı olmak lazım.
Gidilirmi gidiliyor ara sıra kamyonlarla savaş veriyorsunuz fakat problem yok Gerçekten benim içinde keyifli bir yolculuk oldu
Birdakine istanbul fuarına birlikte gideriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
Sonunda beni yakaladın ya
Buldumda sanki yıllardır tanıyor gibiydim seni be abi
Adamın dibisin akın hocayıda çok sevdim
-
Sayende bizde fuara gittik sağolasın
-
Gitsem bu kadar bakamazdım. Teşekkürler
-
biz oralara gidemiyoruz, sayende o yeni motosikletleri gördük ,bu fuar gezisini bizimle paylaştığın için teşekkürler.
-
Helal sana... Bu mevsimde motorla gitmek cesaret işi...
Geçen sene biz giderken kar yağışı vardı... Hemde yoğun olarak ....
Fotolar için teşekkürler..Gitmiş kadar olduk..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)