ADANA [MT] Bu Hafta Karataş'taydı
-
Adana İl Temsilcisi
Reklamlar
-
eline saglık başkan süper fotolar,süper insanlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.
-
Sade ve gösterişden uzak olmayı nezaman öğreneceğiz.
-
Bora Abi eline koluna sağlık fotolar çok güzel,içindeki insanlarla beraber
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Sinan Bey cümleniz yanlış olmuş sanırım.
Sade olmak ve gösterişten uzak olmak aynı kavramlar değil mi? İkisini aynı cümlede kullanmaya gerek yok.
Ayrıca hangi karede gösterişle ilgili bir tespitte bulundunuz.
Çiğ köfte yiyip ayran içerken mi yoksa sahilde yürüyüş yaparken mi?
Saygılar sunuyorum...
-
-
-
Oy oy oy diyorum Çiğ köfteler de gitti Paylaşım için teşekkürler dostlar, tekerinize daş değmesin
-
-
sevgili kardeşim adana mt gösteriş yapmayı hiç sevmez.bunu bil öncelikle.sevgi ve dostluk ne zaman gösteriş oldu.bizler sizleride çok seviyoruz.iklim dolayısıyla biraz fazla geziyoruz hepsi bu.tekerinize taş deymesin.
-
ozy01 adlı üyeden alıntı
Sinan Bey cümleniz yanlış olmuş sanırım.
Sade olmak ve gösterişten uzak olmak aynı kavramlar değil mi? İkisini aynı cümlede kullanmaya gerek yok.
Ayrıca hangi karede gösterişle ilgili bir tespitte bulundunuz.
Çiğ köfte yiyip ayran içerken mi yoksa sahilde yürüyüş yaparken mi?
Saygılar sunuyorum...
) Sizinde dediğiniz gibi aynı şeyi tekrar etmek yanlış. Sayfada benzer fotolardan birkaçtane var. Demekki hepsinin bir arada olmasına lüzum yokmuş. Çiğköftenin ve geçirdiği evrelerin belkide 10 fotosu var insanların değişik ruh hallerinin defalarca fotosu var herkesin hatıra fotosu var. Bu topice okunabilirlik değil sıkıcılık katıyor.
Ha dersenizki biz bunu eş dost ve ordakiler için paylaştık buna lafım yok. Ama motosiklet.net teki herkes için paylaştıysanız eleştirme hakkımı kullanıyorum. Teşekkerürler saygılar.
-
Yüz kişi beğeniyorsa 1 KİŞİ sıkılabilir sorun yok...saygılar sevgiler...
-
Adana İl Temsilcisi
konuyu uzatmaya gerek yok,kardeşimiz beğenmemiş ve böyle bir eleştiride bulunmuş.biz,beğenenleride beğenmeyenleri de seviyoruz.tüm rüzgar sevdalılarına selam olsun.
-
) Sizinde dediğiniz gibi aynı şeyi tekrar etmek yanlış. Sayfada benzer fotolardan birkaçtane var. Demekki hepsinin bir arada olmasına lüzum yokmuş. Çiğköftenin ve geçirdiği evrelerin belkide 10 fotosu var insanların değişik ruh hallerinin defalarca fotosu var herkesin hatıra fotosu var. Bu topice okunabilirlik değil sıkıcılık katıyor.
Ha dersenizki biz bunu eş dost ve ordakiler için paylaştık buna lafım yok. Ama motosiklet.net teki herkes için paylaştıysanız eleştirme hakkımı kullanıyorum. Teşekkerürler saygılar.
sinan bey fazla ve aynı resimlerin birden fazla yayınlanması tabiki sıkıcı fakat bilmediğiniz bir hususu sizinle paylaşma ihtiyacı duydum.bazı arkadaşlarımız bu sitede resim yüklemeyi daha yeni öğreniyor büyük bir ihtimalle resimleri tektek değil topluca kaydetmiş bundan sonra bu sorun giderilir sıkıntı yok eleştiriniz dikkate alınır.tşk
emeklerinize sağlık süper gezi olmuş.
-
Siz Adana grubu ne güzel bir grupsunuzki,herkes neşeli,herkesin yüzünde bir tebessüm var,motorların arasında ybr125 te var,600rr da,varadero da,1200 crosstourer da.Ne mutlu,iklimde sıcak olunca geriye,sohbet,dostluk arkadaşlık ve güzel çiğ köfteler kalıyor.Çok imrendim bir o kadar da takdir ettim.Hep böyle mütavazi,arkadaş canlısı insanlar arasında olmak istemişimdir..Tebrik ederim herkesi,her ne kadar tanımasamda çoğu arkadaşı...
-
-
tüm fotolar çok güzel olmuş baktıkça sanki kendimi orada gibi hissettim fotoları çekenlerin ve yükleyenlerin ellerine
sağlık.
bu arada azbile olmuş fotolar keşke bende olsaydım bir okadarda ben çekerdim, bazılarıda çatlardı herhalde
-
çok güzel bol kahkaalı ve çok neşeli bir gezi oldu.
geziye katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
hüseyin dayımızında ellerine sağlık.
ve bizleri yazlığında misafir eden serdar kardeşimizede çok teşekkür ederim.
-
Fotoğraflar için Bora başkanıma , Ozan'a , Abdullah'a ve Murat'a Yazlığının Gazinosunu mekan olarak ayarlayan Serdar'a Acısı tadı tuzu tam kıvamında mükemmel Çi köftesiyle bizleri ihya eden Hüseyin Dayım ve ailesine çoooook teşekkür ederim...
Potenza adlı üyeden alıntı
Siz Adana grubu ne güzel bir grupsunuzki,herkes neşeli,herkesin yüzünde bir tebessüm var,motorların arasında ybr125 te var,600rr da,varadero da,1200 crosstourer da.Ne mutlu,iklimde sıcak olunca geriye,sohbet,dostluk arkadaşlık ve güzel çiğ köfteler kalıyor.Çok imrendim bir o kadar da takdir ettim.Hep böyle mütavazi,arkadaş canlısı insanlar arasında olmak istemişimdir..Tebrik ederim herkesi,her ne kadar tanımasamda çoğu arkadaşı...
Korhan; Manavgat Motosiklet Festivalinde bir araya gelmek tanışmak kaynaşmak dileğiyle, Adana grubunun sevgi ve selamlarını iletiyorum sana...
-
cok güzel bir gezi olmuş gelemedigim icin 1kez daha üzüldüm hepinize afiyet olsun arkadaşlarımın dönüşü motorla olacagı icin alkol almıyoruz cigerim kapiş))))))
HELLAS adlı üyeden alıntı
Biraz kuru gezi olmus ...ben olcam orda KALDIRIN DERiM O AYRANLARI mis gibi cig koftenin yanina
RAKI OLUR yani neden icmiyorsunuz .anlamyorum raki ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)