Bazen Sadece Gitmek Gerekir :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben de eğer hava güzel olursa haftaya eskişehire gitmeyi planlıyordum cesaret verdi bu gezi.
bunun dışında yan çanta demirleri çok mantıklı yapılmış amortisör saplamasına hiç bulaşmadan da oluyormuş keşke bu demirden alaydım.
-
Yine güzel gezmişsiniz, nice kilometrelere masaallah.
-
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
kendi memleketinin tabelasını görünce hakikaten insan bi rahatlıyor ya benim gidişlerim çok eğlencelide; dönüşlerim çileli olur biraz o yüzden bursaya varınca acayip rahatlıyorum
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
kendi memleketinin tabelasını görünce hakikaten insan bi rahatlıyor ya benim gidişlerim çok eğlencelide; dönüşlerim çileli olur biraz o yüzden bursaya varınca acayip rahatlıyorum
Rahatlamak hemde ne biçim heleki onca soğuğu yedikten sonra 10 dakika içinde sıcacık eve varmanın hayaliyle
-
tebrikler abi güzel gezmissin bu havada bence iyi cesaret,esparkta aynı duruma bir kerede ben düştüm havanın ne ara karardığının farkında olamadım.
-
COMTAN adlı üyeden alıntı
tebrikler abi güzel gezmissin bu havada bence iyi cesaret,esparkta aynı duruma bir kerede ben düştüm havanın ne ara karardığının farkında olamadım.
Evet Comtanım insan köyden geldim şehere hesabı bağından boşanmış deli dana gibi oluyor o kadar mağazayı insanı bi arada görünce Teşekkür ederim
-
ahmet abi gezmeden duramıyon. dikkat et kendine. Üşüme. Hasta olma.
-
Aaaahhh aaahhh o Kütahya Eskişehir tabelalarını az görmedim :D
-
Ah şu memleketimin soğuğu... Beter bi ayazı var o soğuk dediğin yolları gelde bana sor abi
-
eskişehire hoş geldin ahmet ,haberim olsaydı eskişehiri beraber gezerdik,neyse bende 29 ekim sabahı geziye çıkmayı planlıyorum ,her hangi bir iş çıkmazsa.nasip nereye olursa ,saygılar benim ASLAN hemşerim...
-
Saygılar bizden hocam aklıma gelmedi değil seni aramak Esparktan sonra aramayı düşünüyordum fakat orada akşam oluverdi
-
hayat gezince güzel sizleri gördükçe çok hevesleniyorum ve inşaallah bu sene olmadı seneye ehliyet kanunundan sonra bende alacam bir tane da
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu hareketlendirir
hayat ya 2 kişilik yaşanır ya da 2 teker üstünde yaşanır.
-
motorun hakkını veriyorsun........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)