Hyosung spil dagı ( domuz avı ) fotoları ve son gezimiz
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
paylaşım için teşekkürler...
-
gezdıgın yerler guzel fakat av konusuna gelınce yorumsuz yazık hayvana onu vurunca elıne ney gecıyor bırı senı tarlaya salıp kostururken arkandan ates etse nasıl hıssedersın ?
-
hocam güzel gezi olmuş eline sağlık..
rastgele iyi av yapmışsın..
-
İzmir İl Temsilcisi
antilop_skul adlı üyeden alıntı
gezdıgın yerler guzel fakat av konusuna gelınce yorumsuz yazık hayvana onu vurunca elıne ney gecıyor bırı senı tarlaya salıp kostururken arkandan ates etse nasıl hıssedersın ?
domuz hakkında bilgim yok iken bende böyle diyordum fakat verdigi zararı tahmin edemezsiniz. ordaki baglara bahçelere girip talan ediyor her yeri paramparça ediyor bırakıyor.
Kiraz tarlası vardı ordaki 2 metrelik agaçları devirmiş bir kiraz agacı seneler sonra anca meyve vericek duruma geliyor.
biz zarar vermeyen hayvanları avlamıyoruz zaten domuz ha degince karşınıza çıkmıyor yine zarar vermek için geldigi tarlada pusuya düştü.
-
Oldurmeseniz su hayvanlari, orta yolu bir sekilde bulsaniz, hem de yavrusu oksuz kalmis, valla icim burkuldu, kendi 1.5 yasindaki kizim aklima geldi, sana yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina da yapmayacaksin... oldurmekten baska bir care yokmudur yaban hayvanlarini?
-
İzmir İl Temsilcisi
polo34 adlı üyeden alıntı
Oldurmeseniz su hayvanlari, orta yolu bir sekilde bulsaniz, hem de yavrusu oksuz kalmis, valla icim burkuldu, kendi 1.5 yasindaki kizim aklima geldi, sana yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina da yapmayacaksin... oldurmekten baska bir care yokmudur yaban hayvanlarini?
Domuz ile orta yolumu bulayım ? Bu işi hobi olarak yapmıyoruz .
spil dagındaki bir kiraz agacı yaklaşık 10 senede meyve vericek hale geliyor ve anca dallanıp budaklanıyor.
etrafına telde çekilse korkulukta dikilse domuz muzur hayvandır gübre görse bile içinde yuvarlanır darman duman eder.
Telin altını kazar tünel gibi yine girer.
Yaban hayvanları yerleşim yerlerine geldigi zaman bir şekilde uzaklaştırılmışlardır .
-
Önümüze hertürlü imkanın geldiği şehir hayatında bir domuzun verdiği zararı anlayamamamız normal. Domuz çok üreyen bir hayvandır. Belli zamanlarda avı yapılmazsa artan nüfusu nedeniyle orada tarım yapılması mümkün olmayacaktır. Cem'in dediği gibi de maalesef en ucuz orta yol budur. Burda yanlış olan öldürülmek zorunda kalınan hayvanın resminin paylaşılmasıdır.
Ayrıca böyle bir eve sahip olduğunuz için çok şanslısın. Hele o fırın yok mu o fırın beni benden aldı.
-
Gezin için Teşekkür Etmeyeceğim. Doğada Varolan her canlı Yaşamayı Hakediyor. Çok iyi bir halt etmiş gibi Ballandıra ballandıra Anlatmanıda kınıyorum. O hayvanlar Doğanın dengesini Sağlıyor. O hayvanın yerinde o kurşunu yediği düşünsene.. YabanTV kanalı sitesinde paylaş bunları Motorcu hele Doğa dostu Motorcu kitlesini bu tür paylaşımlarla kirletme bir daha.
-
İzmir İl Temsilcisi
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Önümüze hertürlü imkanın geldiği şehir hayatında bir domuzun verdiği zararı anlayamamamız normal. Domuz çok üreyen bir hayvandır. Belli zamanlarda avı yapılmazsa artan nüfusu nedeniyle orada tarım yapılması mümkün olmayacaktır. Cem'in dediği gibi de maalesef en ucuz orta yol budur. Burda yanlış olan öldürülmek zorunda kalınan hayvanın resminin paylaşılmasıdır.
Ayrıca böyle bir eve sahip olduğunuz için çok şanslısın. Hele o fırın yok mu o fırın beni benden aldı.
ben Bu fotoyu ölen motorcuların fotosunun paylaşlıp cansız bedenlerinin asvalfta kan içinde gözükmesinden daha medenice buluyorum.
Bu yüzden paylaştım fakat herkez benimle aynı görüşte olmak zorunda degil hak veriyorum
Fırın bambaşka bir olay bu arada sizi görmüş olabilirim karşıyakada foçaya sık sık gidiyorum kırmızı F650 gördüm diye hatırlıyorum yeni motor aldıgımda izmir mtyide toplayıp beraberde gidebiliriz kapımız herkeze açık
---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:19 ----------
BerKToprak adlı üyeden alıntı
Gezin için Teşekkür Etmeyeceğim. Doğada Varolan her canlı Yaşamayı Hakediyor. Çok iyi bir halt etmiş gibi Ballandıra ballandıra Anlatmanıda kınıyorum. O hayvanlar Doğanın dengesini Sağlıyor. O hayvanın yerinde o kurşunu yediği düşünsene.. YabanTV kanalı sitesinde paylaş bunları Motorcu hele Doğa dostu Motorcu kitlesini bu tür paylaşımlarla kirletme bir daha.
mantık olarak bakış açın böylese olayın köküne in bakalım ?
İnsanlar dünyaya yayılmak için yıllarca yaban hayvanlarını öldürmedilermi ?
Domuz hakkında ne kadar bilgin var ? verdigi zarardan haberin varmı ? pisi pisi domuzcuk gel dediginde yanına geliyormu sanıyorsun ? yada kedi köpek gibi evcil sanıyorsun heralde ?
avcılık ile motorculugu bir arada yürüten bir çok insan var. sende yabancı av sitelerinde bu dediklerini yaz bakalım. birdaha sende konumu kirletme yazmak zorunda degilsin ??
-
Uzun yazmamışın ama yine yazdıkların arada kaynamış. Eğer amaç hayvan katletmek olsa cem 1 hafta sonra oraya gittiğinde yavru domuz zıpır zıpır geziyor olabilir miydi?
-
O domuzu verebilecek birileri yok mu orada? Musluman bir ulke de olsa elbet yiyecek insanlar vardir av eti bu..
-
İzmir İl Temsilcisi
otellere satabiliyorsunuz bayada iyi fiyattan alıyorlar fakat biz bu amaçla vurmadıgımız için ugraşma geregi duymuyoruz.
fakat bu amaçla ava gelenler mevcut vurdukları domuzu götürüp yiyenler yada satanlar oluyor.
-
-
Belki de siz onlarin yasam alanlarindasiniz! Ne yazik ki insanoglu boyle, dag basinda evi olsa guvenlik icin tum yabani hayvanlari oldurup orayi kendine uygun hale getiriyor, bana gore paradoks bir durum, yani cozumu zor, anlamasi zor ...
Elektrikli dikenli tel ise yararmiydi, yoksa sadece filmlerde gorulebilecek bir uygulama mi?
CEM. adlı üyeden alıntı
Domuz ile orta yolumu bulayım ? Bu işi hobi olarak yapmıyoruz .
spil dagındaki bir kiraz agacı yaklaşık 10 senede meyve vericek hale geliyor ve anca dallanıp budaklanıyor.
etrafına telde çekilse korkulukta dikilse domuz muzur hayvandır gübre görse bile içinde yuvarlanır darman duman eder.
Telin altını kazar tünel gibi yine girer.
Yaban hayvanları yerleşim yerlerine geldigi zaman bir şekilde uzaklaştırılmışlardır .
-
Evet ya, hernekadar öldürmek tek çözüm görünse bile ben haklı olarak görmüyorum insanları.
Yani bir şekilde bu işi çözmek lazım. Ya kiraz ağaçlarından para kazananlar domuzları bir şekilde besleyecekler ki ağaçlara felan dalmasınlar. Ama aynı zamanda da üremelerini kontrol etmek gerek. Yani çözüm kolay değil ama işi hemen kolay yoldan öldürerek de çözmek, bilmiyorum pek normal değil...
-
-
Resimdeki domuzlar çok ufak. Bizim burda çöpleri karıştırmaya gelen neredeyse eşek boyunda domuzlar var.
-
dogo anca evcil domuzları öldürebilir gerçekten bi azılıyı öldürebileceğine hiç ihtimal vermiyorum
-
Aptallık En Büyük Günahtır !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)