konyadan alanya, gökbel yaylasına , gökbell rodeo yarışını izlemek
Reklamlar
-
Reklamlar
-
emegine saglık
-
-
tebrikler güzel gezi mcx deki lastiklerle çamurda dans keyfini yaşamıssındır.
-
COMTAN adlı üyeden alıntı
tebrikler güzel gezi mcx deki lastiklerle çamurda dans keyfini yaşamıssındır.
aynen adaş çektiğim rezilli bir ben bilirim bu tür motorlarla yağmuru hesaplayıq toprak yollara girememek gerek doldumu çamurluga bir kere çıkmıyor nasıl yapışıyorsa şu an hala üzerinde çamurlar var tekerlegi tazikli su ile bu gün temizleyecem eve dün kendimi attığıma razı oldum ;)
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
ramazan abi güzel bir gezi olmuş ve dönüşte son 6 resimdeki yayla bizim yayla boğozoluk derler gökbelden bedan köyüne oradan bizim yaylaya geçip oradan bozkıra çıkmışsınmız anlaşılan bizim yayalanın resmini de görmüş oldum sizin sayenizde
-
fat280 adlı üyeden alıntı
ramazan abi güzel bir gezi olmuş ve dönüşte son 6 resimdeki yayla bizim yayla boğozoluk derler gökbelden bedan köyüne oradan bizim yaylaya geçip oradan bozkıra çıkmışsınmız anlaşılan bizim yayalanın resmini de görmüş oldum sizin sayenizde
eyvallah fatih sizin yaylada yol tarifi aldık sağolsunlar çok iyi davrandilar bize konyalıyız deyince güzelce yol tarif ettiler sizin yaylalarda güzel yüksek rakımlı ,
-
hacım sen bi cross alsaydın ? daha iyi olmaz mıydı?
x treme max aslında tam senlikmiş
-
Güzel bir organizasyon olmuş crosların canını okumuşsunuz kazasız belasız geziler diliyorum...
-
Tsubasa adlı üyeden alıntı
hacım sen bi cross alsaydın ? daha iyi olmaz mıydı?
x treme max aslında tam senlikmiş
öyle görünüyor ilerleyen zamanlarda olabilir tşk ler,
poyraz1879 adlı üyeden alıntı
Güzel bir organizasyon olmuş crosların canını okumuşsunuz kazasız belasız geziler diliyorum...
tşk ler cümlemize kazasız belasız sürüşler
-
Elinize sağlık, bu kamp işleri insanı cezbediyor, birde közde çay of of
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık, bu kamp işleri insanı cezbediyor, birde közde çay of of
eyvallah murat kardeş,
salcaco volf gibi mcx inde ön çamurluk doldu yanı volf te sıkıntı yok bütün bu tip motorlar böyle demekki,,,
-
Emeğinize sağlık,güzel keyifli bir gezi olmuş,hele kamp bir harikakısmetse bizimde kamp sezonumuz açılıyor.
paylaşım için teşekkürler..
-
sağolasın ramo emek çekip raporlamışsın. amma velakin bidaha mondi kalbim seni sevdi deme .tekerler kilitleyince yaylada nasıl irezil olduğunuda unutma.seni çekmesem yatıya kalacaktın orda iyiki ip almışım yanıma
buarada benim sarı ciwciw gitti . artık anadan öksüz babadan yetim gibiyim
-
osman aga madem sanada bir mondi alalım crostan vaz gecersin beraber takılırız sağda solda nasıl olur
-
mondi,kalbim onu sevmedi
-
Helal olsun hemşehrilerime güzel eğlenceli bir organizasyon
-
seneyi iple çekiyorum .geleneksel olmuş artık
-
çok keyfli yarrış tırmanış oldu tebrikler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)