Adana Mt Grubu Olarak İftar Yemeğini Mersin Çeşmeli de (Palet Restaurant) Düzenledi.
Buyrun Fotoğraflar...
DEVAMI GELECEK...
Adana Mt Grubu Olarak İftar Yemeğini Mersin Çeşmeli de (Palet Restaurant) Düzenledi.
Buyrun Fotoğraflar...
DEVAMI GELECEK...
Allah kabul etsin,irtibatınız kopmasın inşallah...
dikkatimi çekiyor..Bora abi gittikçe gençleşiyormu ne???
evet arkadaşlar,şahane bir iftar yemeğini,sevgili gürsel arkadaşımızın,araştırma ve çabalarıyla gerçekleştirmiş olduk.gürsel kardeşimize,çabaları-emekleri için arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.oldukça katılımlı,eşli-çocuklu bir yemek oldu.ALLAH birlikteliğimizi ve dostluğumuzu bozmasın.
FOTO BOL.FOTOLARIN DEVAMI GELECEK.
vay sağolasın samet kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bora başkanım Allah kabuletsin cümleten orucunuzu. Yine güzel bir organizasyon olmuş paylaşımlar için teşekkürler
Allah kabul etsin tekrarlarını nasip eylesin.ne güzel bir toplantı olmuş.
Güzel bir gece oldu.
Katılan tüm dostlara teşekkürler.
Ahmet,
Fotoğraflar için sana,
Organizasyon için amcana teşekkürler.
bol kahkaalı ve neşeli bir gece oldu. katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Gürsel emeğine sağlık sayende güzel bir gece oldu. tüm katılımcı arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
Tünaydın arkadaşlar,
öğleden sonraki gezi için belirlenmiş bir liste varmı?
Kimseden ses yok.
Hakan gelemeyeğini bildirdi.
Sanırım iptal olacak
Afiyet şeker olsun, topak topak yağ olsun
Güzel gezi olmuş, emeklerinize sağlık diyorum
arkadaşlar diğer makinedeki fotolar:
Başkanım,
Bu fotolarda balıklar daha net çıkmış.
Çekenin ellerine sağlık. Gördüm canım çekti yahu.
tebrikler gayet nezih bir ortam, şu eşli katılım işini burada bir türlü arttıramıyoruz, halbuki daha güzel olacak.
Yaw arkadaşlar çok güzel... Yusuf abi benim de canım çekti.
Sizlerle olmak harika... Fotoğraflar için teşekkürler...
Allah neşemizi bozmasın
Emeğe geçen ve katılım tüm arkadaşlarıma, ayrıca yorum yazan MT site sakinlerinede teşekkür ederim
Merhaba
Organizasyonu üstlendiğiniz ve Ailemle katıldığım bu İftar Yemeğinizde bulunduğumdan dolayı teşekkür ederim.
her şey çok güzel ve samimi bir ortam vardı sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.
Selamlar
çok güzel oratam... adana ve deniz..şaşırttı beni..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)