2 Hyosung ile izmir foca gezisi
Reklamlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Reklamlar
-
-
cok güzel görüntüler arkadaşlar başka sefere hafta sonu sizinle gelmek isterim sizde isterseniz izmir bucada yasıyorum ramzey 250cc choperım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
05543190897 bu numaradan ulaşabilirsiniz
-
-
-
-
İzmir İl Temsilcisi
arkadaşlar bende herkeze teşşekkür ediyorum gezimizi okuayarak bizimle paylaştıgınız için evet uzun gezi yorumlarının arasına birazcık makara katmak gerekiyor
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
tekteselli35 adlı üyeden alıntı
cok güzel görüntüler arkadaşlar başka sefere hafta sonu sizinle gelmek isterim sizde isterseniz izmir bucada yasıyorum ramzey 250cc choperım var
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
05543190897 bu numaradan ulaşabilirsiniz
kardeşim birdahki sefere seni arayacagım.
---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
rm125 adlı üyeden alıntı
süper bir gezi olmuş.yorumunuzuda beğendim eğlenerek okudum vallahi
o hurdacı amcalardan burda da çok
adamlar bizleri görünce başlıyo sallamaya yok 600lüğü sattım beğenmedim vs. altında 100lük cup içine zor benzin alıyor... :D 125lik motor (çinli) 170yapıyomuş vay efendim ben onları 95le sollarken.. :D
kaskla ben de ekincikte girmiştim denize tahriş etmişti sıcakta :D
her motorcunun başına gelmiştir eminim sallayan tipler . sanıyorlar motorda kaç ibre varsa o kadar yapıyor kendi 125ligindeki 140 ibreyle kıyaslıyorlar 20 kmside fazladan gösteriyor ilk zamanlar her biriyle tartışmaya girip teker teker acıkladım daha sonra sıkıldım artık sallayan tiplere he he he diyip dinleyerek geçiyorum. biri der abi mazotmu yakıyo digeri der abi kaç basıyon en son.
-
Cem'cim güzel gezi olmuş kazasız yolculuklar diliyorum.
-
İzmir İl Temsilcisi
gursus adlı üyeden alıntı
Cem'cim güzel gezi olmuş kazasız yolculuklar diliyorum.
sagolasın gürsu teşşekür ederim dostum
-
21 Temmuz 2013, 00:32
gezi güzel olmuş da sizin takımda sonpol da yokmuydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?kolye için yorum yapmak istemiyorum ama arkadaş kendine yakıştırıyorsa gerisi önemli değil,bak yine yaptım yorumumu...
-
21 Temmuz 2013, 00:36
İzmir İl Temsilcisi
serdar1547 adlı üyeden alıntı
gezi güzel olmuş da sizin takımda sonpol da yokmuydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?kolye için yorum yapmak istemiyorum ama arkadaş kendine yakıştırıyorsa gerisi önemli değil,bak yine yaptım yorumumu...
sagolasın teşekkür ederim öncelikle elimden geldigi kadar aktarmaya çalıştım geziyi
sordugun soruya gelirsek sonerde bizim grupta fakat biz grup harici ufak kaçamaklar yapıyoruz
-
21 Temmuz 2013, 01:33
gezi güzel olmuşş )
-
21 Temmuz 2013, 03:57
Fotolar için teşekkürler.
5 ay kadar eski foçada askerlik yaptım. Motosikletten 1 sene uzak kalmış biri olarak evet bende apaçilik yapmıştım. O beğenmediğimiz çin malı motorlar , çarşı izninde bana hayabusa gelirdi. Evdekileri arar motorumu sorardım. Saçma gelebilir ama durum tamda böyleydi, saniyenin geçmediği bir yerde tek avuntum cbf 'm idi. Şimdi motoruma kavuştum çok şükür
Foçaya gelen motosiklet tutkunu arkadaşlara tavsiyem , imkanınız varsa leventçiklerin yanında biraz alçak gönüllü olun.
-
21 Temmuz 2013, 04:26
Listeye benide ekleye bilirsiniz boyle etkinliklere gelmek isterim.
-
21 Temmuz 2013, 14:08
İzmir İl Temsilcisi
nopy adlı üyeden alıntı
Fotolar için teşekkürler.
5 ay kadar eski foçada askerlik yaptım. Motosikletten 1 sene uzak kalmış biri olarak evet bende apaçilik yapmıştım. O beğenmediğimiz çin malı motorlar , çarşı izninde bana hayabusa gelirdi. Evdekileri arar motorumu sorardım. Saçma gelebilir ama durum tamda böyleydi, saniyenin geçmediği bir yerde tek avuntum cbf 'm idi. Şimdi motoruma kavuştum çok şükür
Foçaya gelen motosiklet tutkunu arkadaşlara tavsiyem , imkanınız varsa leventçiklerin yanında biraz alçak gönüllü olun.
insanın askerdeyken illaki tutunacak bi umudu olmalı sizinde cbfinizmiş ne güzel foça askerlik için bence çokda güzel biryer foçada askerlik yapanlar şanslı bi açıdan
-
21 Temmuz 2013, 14:37
cok guzel olmus ayaklarınıza saglık
-
21 Temmuz 2013, 15:04
İzmir İl Temsilcisi
KAYA018 adlı üyeden alıntı
cok guzel olmus ayaklarınıza saglık
sagolasın teşşekür ederim
-
21 Temmuz 2013, 15:15
denizden sonra tuzlu tuzlu nası bindiniz motorlara..
ben de geçen hafta ilk defa yoldan sapıp şu foçayı bi göreyim dedim...ayvalık tarafından gelirken yeni foça tabelasından saptım..kamyonların tozun pisin arasındayken lan nası bi yere girdim diye geçirdim içimden 40 derece sıcağın altında...yeni foça tam bi hayal kırıklığıydı..neyseki yeni foça-foça arası virajlar ve foça nın havası herşeyi unutturdu...
-
21 Temmuz 2013, 15:32
İzmir İl Temsilcisi
erro adlı üyeden alıntı
denizden sonra tuzlu tuzlu nası bindiniz motorlara..
ben de geçen hafta ilk defa yoldan sapıp şu foçayı bi göreyim dedim...ayvalık tarafından gelirken yeni foça tabelasından saptım..kamyonların tozun pisin arasındayken lan nası bi yere girdim diye geçirdim içimden 40 derece sıcağın altında...yeni foça tam bi hayal kırıklığıydı..neyseki yeni foça-foça arası virajlar ve foça nın havası herşeyi unutturdu...
erro hatırladıgım kadarıyla uzun bir gezi rotası hazırlamıştın yolculuga cıkacaktın sanırım bu yolculukta ugradın focaya ve gezini tamamladın tabi yanlış hatırlamıyorsam
biz pek yeni foçayı sevmıyoruz tabiki zevk meselesi ama eski foça çok daha iyi bizim için .
kamyonlara gelirsek oldukça tehlikeli bir kaç arkadaşımı orada kaybettim malesef özellikle gece daha tehlikeli oluyorlar.
sende eski foça yeni foça arası virajların tadını tatdıysan damagında kalmıştır virajı ayrı zevk izledigin manzara ayrı zevk fakat çokta güvenilir yol degil ara ara çükürlar mıcır ve ters yön tehlikesi var yinede herşeye ragmen seviyorum o yolu
tuzlu olayına gelirsek zaten denizden çıktık balık ekmek yer yemez hemen evlere kaçtık bu yüzden tek 1 foto bile yok
yanımızda getirdigimiz 1.5lt su ile yüzümüzü saçımızı ve kollarımızı yıkadık o kadar idareli kullandıkki 3lt su ile yıkanabilecegimi anladım :D
-
21 Temmuz 2013, 15:44
güzel gezi olmuş ,keşke virajları video ile çekme imkanınız olsaydı izlemek isterdik
tekeriniz düz bassın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)