Abant Gezisi (Kamp) ve Sinekli Yaylası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş.Bende Ankara dan Abant a gitmiştim.Gezdiğin yerler gerçekten insanın ömrüne ömür katacak yerler.Teşekkürler.
-
Güzel gezi olmuş. Madem Düzce'desiniz ve motosikletiniz var günü birlik Maşukiye'ye de gitmenizi tavsiye ederim. Hatta orası romantik bir yer olduğu için (varsa) eşiniz ya da kız arkadaşınızla gidin. Çok beğeneceğinize eminim.
-
-
Eline sağlık hocam eminim hiç te yormamıştır
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Güzel paylaşım için teşekkürler, yolunuz açık olsun..
-
yorumlarınız için sağolun
albaywolf adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Madem Düzce'desiniz ve motosikletiniz var günü birlik Maşukiye'ye de gitmenizi tavsiye ederim. Hatta orası romantik bir yer olduğu için (varsa) eşiniz ya da kız arkadaşınızla gidin. Çok beğeneceğinize eminim.
hocam partnerim yok maalesef ama güzel yermiş önerim için sağol
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık hocam eminim hiç te yormamıştır .
evet abi maşallah diyelim baya bi zevkliydi salcanoyla uzun yol yapmak.
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
-
güzel anlatım olmuş..sağolasın...yanına bir arkadaş alaydın harika olurdu...Sezai Rahmi hocayı tanıyormusun Düzce Meslek Lisesinde...buradaki niki sereye...cbf150 topiğinde görürsün...tanışmanı isterim...
-
11 Temmuz 2013, 18:27
güzel bir gezi olmuş, tekerinize taş değmesin
Abant'tan Sinekli'ye ulaşımda problem var mı? 1 ay kadar önce yoğun bir şekilde yol yapım çalışmaları vardı da...
-
11 Temmuz 2013, 20:22
güzel gezi güzel yerler enes bolu civarı doğası harika zaten nice gezilere tekerin düz bassın.
-
11 Temmuz 2013, 21:08
mete_han adlı üyeden alıntı
güzel anlatım olmuş..sağolasın...yanına bir arkadaş alaydın harika olurdu...Sezai Rahmi hocayı tanıyormusun Düzce Meslek Lisesinde...buradaki niki sereye...cbf150 topiğinde görürsün...tanışmanı isterim...
metehan abi dediğiniz kişiyi tanımıyorum maalesef başka lisede okudum ben zaten. Ama ortak bi platforda tanışmak nasip olur inşallah.
hayat2teker adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş, tekerinize taş değmesin
Abant'tan Sinekli'ye ulaşımda problem var mı? 1 ay kadar önce yoğun bir şekilde yol yapım çalışmaları vardı da...
Abant sinekli arasında sıkıntı yok yol gayet güzel ama yol çalışması sinekliden sonra.(sinekliden beyköye giden yolun bi kısmı galiba)
-
11 Temmuz 2013, 21:56
enes güzel gezi olmuş eline koluna motoruna sağlık
-
11 Temmuz 2013, 22:59
merhaba enes resimler çok guzel bende düzcedeyim bi ara tanışalım ozel yazarsan sevinirim
-
12 Temmuz 2013, 00:44
wolf le iyi gezilerden bi tanesi daha. Tebrikler.
-
12 Temmuz 2013, 00:59
En güzel ve en keyifli gezi. Motosikletle yapılan... Paylaşım için teşekkürler
-
12 Temmuz 2013, 05:04
EnesBeyter adlı üyeden alıntı
Abant sinekli arasında sıkıntı yok yol gayet güzel ama yol çalışması sinekliden sonra.(sinekliden beyköye giden yolun bi kısmı galiba)
Evet, Samandere Şelalesi - Sinekli Yaylası arası genişletiyorlar, duyduğuma göre asfalt da yapacaklarmış, o zaman Düzce-Abant arası süre oldukça kısalacaktır, umarım yayla şenliğine kadar açarlar yolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:50 ----------
oguzkaan_27 adlı üyeden alıntı
merhaba enes resimler çok guzel bende düzcedeyim bi ara tanışalım ozel yazarsan sevinirim
Düzceliler çoğalmaya başladı, yok mu artıran?
-
12 Temmuz 2013, 05:33
güzel gezi olmuş tekerine sağlık
-
12 Temmuz 2013, 08:51
güzel gezi olmuş.
benim toplam resim 250 yükleniyor bakalım yarın açarım konuyu
-
14 Temmuz 2013, 20:02
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)