kendimi ve ikitekerimi aldım gittim memlekete(konyadan bozkıra) iki gün felekten çalmaya çalıştık meğer ömürden gitmiş..işte o iki gün
kendimi ve ikitekerimi aldım gittim memlekete(konyadan bozkıra) iki gün felekten çalmaya çalıştık meğer ömürden gitmiş..işte o iki gün
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
anlatım sahane be ya
Ne ömürden gitmişi, ömrüne ömür katmışsın. Paylaşım için teşekkürler.
Hep söylerim köydeki tezek kokusunu bile burdaki yanmış mazot kokusuna değişmem.
yorumlarınıziçin teşekkürler arkadaşlar.anlatsam iyi anlatırdım ama şu fotoların arasını açmak zamanımı çok alacaktı
iyi keyf etmişsiniz
Çok güzel kareler yaa maşşallah Allah kaza bela vermesin
Bayağı tadını çıkarmışsınız ,fotoğraflarda güzel,iyi gezmeler
motor araziye arazi motora göre...güzel...paylaşım için sağolun...
Fotolar sanatsal kendini gayet güzel anlatmış ama keşke 1-2 kelamda siz ekleseydiniz değerine değer katardı bu fotoğraflar yöreyi tanıtma açısından mesela
paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık
Abi sende fotoğrafçılık da var heralde çok güzel çekmişsin
o gölgeli olan süper olmuş, tabi gezide..
değerli yorumlarınız olmasa ne anlamı olurduki,hepinize sonsuz sevgi ve saygılar sağolun varolun.
herzaman demişimdir!,işi bilen adam başka oluyor işte ,bu sitede bu fotoğrafı ,bu kadar iyi çekebilen ve bakış açısını bu kadar iyi anlatan bir kaç kişiden biri de sizsiniz,ayrıca memleketiniz gördüğüm kadarıyla yeşili bol, doğa harikası biryer, bu harika paylaşım için teşekkür ederim,emeğinize ve yüreğinize sağlık ,ALLAHA emanet olun saygılar...
fotoya gec kaldim herhalde
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
on cigabayt sınırına ulaşmışım fotobucket döviz istiyor . birazını sileyimde bu gözüksün tekrar başkahesap alayım yoksa olmayacak
bekliyoruz güzel fotoları görmeyi...
fotoyu silmekte olmadı şöyle diyor.
1 mb fotoğraf 100 kez tıklandımı bir gb eder buda bir aydan evvel dolarsa o aysonunakadar fotolar fotobucket logosuyla değiştirilir .vay anamvay . çok tıklanmak için millet para öderken şunun yaptığınabakın hele :( hattabu konu değil diğer konularımdakileride engellemişler
resimler heralde ayın 15 kadar açılmazartık üzgüünüm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)