Değerli arkadaşlar 15 Mayıs 25 Mayıs arasındaki yıllık iznimi değerlendirmek için uzun süreli memleketim olan Uşak ziyaretini planlamaktaydım...adeta yanıp tutuşuyordum diyebilirim...bu arada Egeyide turlayım dedim..güzel bir rota çizdim...
2250 kilomterenin bana benzin maliyeti 260 lira oldu...hesap ekstrem burada...ama son 30 lirayı İstanbula evime 1 km kala aldım o saylanmaz...
11.5 kuruş yakmışım...bensin hesabımda hata varmı bilemedim yav...
foto ve videolar ceple çekildiğinden kalitesi düşüktür kusura bakmayın...
Öncelikle başlangıc kilometresi...4000 bakımı yaptırıp yola revan oldum...
hazırlıklar çantayı gereksiz şeylerle doldurdum ama çoğunu giymedim desem yeridir...
Öncelikle Kötayadaki egelim43 Ahmet Abiyi ziyaret edeyim dedim...kendisi TCDD de görevli bir güvenlik görevlisi...kapı gibi devlet memuru yani... yaklaşık 400 km devirdim ve yol biraz yordu gazımı aldı yani yol...sıcaklıkda cabası...
kendisi yegeninin nişan töreni için telaşdaymış..üzerine birde benle uğraştı...sağolsun yengeyi anneyi sağa sola götürdü derken aradan benide çıkardı...
zamanlama kötüydü ama...bir misafir için en kötü zaman dilimi evsahbının düğün dernek telaşı olmasıdır...
beni hemen Kötayanın tepesine bir Alman Mühendislik ürünü Döner Gazinoya çıkardı...360 derece keni etrafında dönen bir restoran...bildiğin mekan hareket halinde... manzara harika...
kendisi serçe hastasıdır... Serçedes...
Akşamına beni ağırladı sağolsun...ben mır mır ettim ama kalmaklada iyi ettim çünkü perişandım ...yol nedense ilk gün yordu...
kendisine çok teşekkür ediyorum ağırladığı için..akrabalarım yanında bu kadar rahat etmedim desem yeridir...
bu fotolarda Ahmet Abinin makinasından ve mesajından alıntı...
Kötaya ayağınıda pazar gezileriyle tamamladık...ben bu arada 4444 km ye daha Uşağa ulaşmadan varmıştım...
akabinde Uşağa doğru 14 gibi yola çıktım...
Uşağa yaklaşmak bile keyifli benim için tabi...
Halamın evinin manzarası Uşağa giriş tarafı...
Motoru kapıya koydum ama içime sinmedi tabi..oralarda hırsızlık falan pek olmayınca tabi onların içi rahat koy bişey olmaz diyorlar...ama ben yusufluyorum..
Uşak Merkezden Karahallı Kırkyaren köyüme giderken yolda Ulubey Kanyonlarına da uğradım...doğal bir güzellik...film platosu gibi...
bu arada Uşak civarında dolanma köy gezileri falan derken 5000 olmuşum...
Karahallı ilçesi...Kırkyaren Köyüm...
sonra Karahallı Merkezde öğretmen olan İsa Hocam beni huzurlarına kabul etti ve uzun bir tura başladık...bu arada Denizlinin Bekilli ilçesine geçtik...Denizliye 80 km kaldı yola revan olsam Denizlideyim ama İsa Abinin oğluda vardı tabi gec saatte olmadı o plan...Hilmi Gangam beni affetsin ona gelcem dedim ama gelemedim...
İsa Hocamla olan maceralarım azz sonraaa....bi mola vereyim...
.....