Akdeniz Ege karışık (Egelim43 buna alışık)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu yana beklıyorduk sizi
-
-
kısmetse haziranın 2ci haftası ben gelicem o tarafa görüşmek üzre. Tekeriniz düz bassın
-
planda bodrumda var. Güzel. Hayırlı yolculuklar. Bodruma hangi gün uğrayacaksınız?
-
adem bodrum da ne yapmaya gelsinler ki
seni tokatlamaya mı
-
Takipteyiz abi anca takip ederiz zaten
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
kısmetse haziranın 2ci haftası ben gelicem o tarafa
görüşmek üzre. Tekeriniz düz bassın
Haziranın 2. haftası güzel çok büyük bi sürpriz olmazsa Kütahyadayım beklerim kardeşim
adem80 adlı üyeden alıntı
planda bodrumda var. Güzel. Hayırlı yolculuklar. Bodruma hangi gün uğrayacaksınız?
Şu an ki plana göre çarşamba ve perşembe akşamı senin yanında olmayı düşünüyoruz Adem ağa
F54 adlı üyeden alıntı
adem bodrum da ne yapmaya gelsinler ki
seni tokatlamaya mı
Hele bi Bodruma varakda Ademe bi tokatladak kendimizi Fatih psikolojisi bi düzelsin bakam tokatlamaya değil tokadlanmaya gidiyoz yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
ha beni tokatlamaya. sattıracaksınız bana wolfuda
-
Başlık süper olmuş abi.. Kazasız belasız güzel bir gezi olur inşallah....
-
Siz gezin biz burdayız aga Tekeriniz düz bassın
-
güzel bir gezi olacak inş. benim izin derdim yok ahmet abiye uyacağım o nereye ben oraya inş.
-
Ahmet kazasız belasız hayırlı yolculuklar,güle güle gidin.Ahmet Didim motofest'te kamp yapacakmısın?Ben belli değil ama gelebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------
Ahmet Tekirdağ M.T. il grubunda Tekirdağa geleceğini yazmışsın, bu taraflara gelirsen ben Şarköy/Müreftedeyim mutlaka ama mutlaka haberim olsun...
-
hayırlı kazasız belasız yolculuklar dilerim.ben muğla/köyceğizliyim gzel bi rota çizmişsiniz. eğer bodrum datça arası feribot seferleri başlamış ise bodrumdan datçaya feribot ile geçmenizi tavsiye ederim değişiklik olur.benzin parasıyla aynı feribot parası...tarihleri söyler misiniz tahmini ne zamn başlayacaksınız? nerelerde konaklayacaksınız?
-
helal olsun hemşerim iyi gezmeler ,ALLAH rast getirsin ,kazasız ,belasız git ve sağlıcakla gel ,yolun açık gönlün hoş olsun . saygılar...
-
-
Herşeyde bir hayır vardır. Geç olsun güç olmasın
-
Gel Gel manisayada gel tekeriniz düz bassın
Fatih abiye dikkat et ilk gezisi askerden sonra 1 ay dönmeyebilir bile
-
vay genç ... hayırlı yoluluklar olsun...benim gözler kaykılıyor reyiz...
net kafelere düşcek adammıydım beaaa...Allahım kör et beniii...
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar sonunda kıştan beri beklediğim iznime nihayet yarın kavuşuyorum
bu çok kısa (10 günlük) iznim boyunca mümkün olduğunca çok nereleri gezerim nerelerden keyif alırım diye kıştan beri kafa yoruyordum hatta izne yaklaştığım şu son bir kaç gün bu telaş dahada arttı hat safhaya ulaştı ve sonunda Fat280 Fatihinde yardımıyla aşağıdaki gibi bi rota planladık
toplamda 1964 kmlik (şimdilik artarabilir eksilmez)
bu rotayı Fat280 Fatih kardeşimiz ile beraber 10 gün içinde dolaşıp dolaşıp elimizden geldiğince foto çekip günlük olarak sizlerle paylaşmak niyetindeyiz buyrun rotamız egeden başlayıp akdeniz'e girmekte ve tekrar egede (Didimde Özel Adamlar Festde) son bulup aşağıdaki gibidir yarından itibaren başlıyoruz nasipse
http://imageshack.us/a/img845/5880/akdenizrotas.png
planda izmire nezaman geliyosunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)