İstanbul - Ayvalık - istanbul
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Abi köy yaptın ya Ayvalık ı Ben bildim bileli at arabacılar meydanıdır orası ,ne zaman köy meydanı olmuş
Umarım umduğunuz gibi bi gezi olmuştur.Denize girmeden mi gittiniz ?
-
ÖZALTIN adlı üyeden alıntı
Abi köy yaptın ya Ayvalık ı
Ben bildim bileli at arabacılar meydanıdır orası ,ne zaman köy meydanı olmuş
Umarım umduğunuz gibi bi gezi olmuştur.Denize girmeden mi gittiniz ?
istanbulda yaşadıkları için köy gibi görüyorlar her halde AYVALIĞI, ayvalık güzeldir inşallah haziran ayında bende gezeceğim ayvalığı, yukarıdaki resim yani motosikletin betona gömülmüş hali güzeldi. ayrıca paylaşım için teşekkürler.
-
-
Güzel bir gezi olmuş Sinan abi. Tekrar hayırlı olsun motorun. Keyifli sürüşler
-
Güzel gezi olmuş Sinan, eğlenmiş ve dinlenmişsiniz ne güzel. Geçen sene bende eski motorumla gitmiştim Ayvalık ve Cunda'ya. Oraya kadar gitmişken Koray'a uğramadım deme sakın duymasın bozulur bak
-
Ayvalık candır sen birde Urla ya git
-
KutlayGül adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş Sinan abi. Tekrar hayırlı olsun motorun. Keyifli sürüşler
Teşekkürederim.
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş Sinan, eğlenmiş ve dinlenmişsiniz ne güzel. Geçen sene bende eski motorumla gitmiştim Ayvalık ve Cunda'ya. Oraya kadar gitmişken Koray'a uğramadım deme sakın duymasın bozulur bak
,
Teşekkürederim. Daha önce korayı ziyaret etmişliğim var. Ama o 1500 kere geldiği istanbulda 1 kere ziyaret etmedi. Canı saolsun.
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Ayvalık candır sen birde Urla ya git
Oluuuuurr Urlayada gideriz. )
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
ayvalığın merkezinde gezi teknelerinin kalktığı liman var orda çay bahçeleri vardır etraftada börekçiler vardır lorlu börek falan satarlar işte o lorlu böreği yemeden dönmesin birdaha giden benden söylemesi
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
ayvalığın merkezinde gezi teknelerinin kalktığı liman var orda çay bahçeleri vardır etraftada börekçiler vardır lorlu börek falan satarlar işte o lorlu böreği yemeden dönmesin birdaha giden
benden söylemesi
Kahvaltıda reçel lor, yemekden sonra lorlu baklava. İçimiz dışımız lor oldu. Ayvalık tostu gerçekten harikaydı. Her öğün 2 ayvalık tostu yedim.
-
-
-
Yeşil ev ve betonla bütünleşmiş motosiklet çok hoş. paylaşım için teşekkürler.
-
gerçekten çok hoş kareler ve emek verilmiş bir anlatım...darısı herkesin başına...bu arada behzat ç. deki hayaletin hormonlu hali gibisin
-
harika bir paylaşım...kaliteli fotoğraflar...bayıldım...tebrikler...güzel aktarım oldu...
-
Anlatım güzel resimlerde güzel paylaşımda güzel herşey güzel maşallah
-
Yıllardır görmediğim yerleri burada tekrar görmek, hatırlamak iyi oldu. Teşekkürler.
Bölge esnafının yerli ve yabancı turisti yolunacak tavuk görmesi durumu maalesef yıllardır var. Bergama'da da öyleydi. Bergama kaybetti, sıra Ayvalığa da gelecektir. Şimdilik deniz muhabbeti kurtarıyor.
-
-
Keyifli bir yolculuk olmuş, 'Deauville ilk kez uzun yola çıkıyorum' demişsiniz bir yorum bir yorum yaparsınız diye umuyordum.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)