İstanbul, Tuzla, Sapanca, Kartepe, İstanbul
Reklamlar
-
Reklamlar
-
41 rs plakalı motoru yada benzeri olanı bir kaç kez 1. köprüde gördüm sabah trafiğinde... hatta geçen gün sağına bakmadan inanılmazca üzerime kırdı...
güzel bir gün olduğu her halinden belli.. sağlık sebebi ile bir süre motosiklet kullanamayacağım... siz hazır kullana biliyorken tadını çıkarmaya devam edin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
eline saglik furkan. bugun tum haftanin stresini attik.sabah sapanca bercestede ayiptir soylemesi acik bufe kahvaltı cok iyiydi tavsiyemdir. (22 tl kisi basi). tempolu surduk virajli kartepe yollarina tirmandik. sis bir acayipti. gtrlar bizi utandirircasina akti gittiler bu tempoda. 100 km de 4.5 litre icse de degdi buna. velhasilkelam cok eglendik
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
41 rs plakalı motoru yada benzeri olanı bir kaç kez 1. köprüde gördüm sabah trafiğinde... hatta geçen gün sağına bakmadan inanılmazca üzerime kırdı...
güzel bir gün olduğu her halinden belli.. sağlık sebebi ile bir süre motosiklet kullanamayacağım... siz hazır kullana biliyorken tadını çıkarmaya devam edin...
benimdir. ama oyle bakmadan inanılmaz kirislar falan yapmam herkes bilir:-) sen oyle farketmissindir ramco hocam muhakkak bakip gecmisimdir. ki oyle degil ya dedigin gibi olsun farzedelim burada böylece anlatmaya ne hacet:-) ayrica sen alinma ama servis minibusleri de cok toleransli degil motorculara:-) bu da antiparantez
-
vayyavrumbee. beni böyle gezilere çağırmayın 30kmlik şehir içinde trafik ışıklarıyla dolu geziye çağırın. apaçisiniz olum siz!!
-
çelikatlı adlı üyeden alıntı
vayyavrumbee. beni böyle gezilere çağırmayın 30kmlik şehir içinde trafik ışıklarıyla dolu geziye çağırın. apaçisiniz olum siz!!
abi sen bize ayak uyduramazsın apaçiyiz biz =)
-
keşke kurt yeseydi sizi sisin pusun içinde.
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Üstad bir yanlışlık var, sessiz sakin adam, nasıl üzerine inanılmazca kırdı anlayamadım =) Belki sen öyle algılamışsındır..
-
yapıyo yapıyo ikiside apaçi bunların bi video çekmişler geçen gün arabalara teğet geçiyolar ışıklarda yayaları korkutuyorlar ışıklarda niye durmuşlar ben asıl ona çok şaşırdım.hyosunga krank kırdıran apaçilerden bunlar
-
-
-
arkadaş birde haber verin geliyoruz diye bizde bir başımıza geziyoruz.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
ysfist adlı üyeden alıntı
eline saglik furkan. bugun tum haftanin stresini attik.sabah sapanca bercestede ayiptir soylemesi acik bufe kahvaltı cok iyiydi tavsiyemdir. (22 tl kisi basi). tempolu surduk virajli kartepe yollarina tirmandik. sis bir acayipti. gtrlar bizi utandirircasina akti gittiler bu tempoda. 100 km de 4.5 litre icse de degdi buna. velhasilkelam cok eglendik
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
benimdir. ama oyle bakmadan inanılmaz kirislar falan yapmam herkes bilir:-) sen oyle farketmissindir ramco hocam muhakkak bakip gecmisimdir. ki oyle degil ya dedigin gibi olsun farzedelim burada böylece anlatmaya ne hacet:-) ayrica sen alinma ama servis minibusleri de cok toleransli degil motorculara:-) bu da antiparantez
hocam ben servis minibüslerini savunmadım... üstelik ben trafikte üzerime düşeni fazlasıyla yapıyorum... allaha şükür 2003 den beri trafikte uzun yol çalıştım kimseyi üzmedim.. neyse konu bu değil... dört tekerliler her zaman apaçidir... beni yolda görürsen selam ver.. arkada mt nin logosu , motorcu dostu logosu ve motosikletlileri farkedin logosu var... yoksa tokalaşmak için ben kırarım üzerine... şaka şaka kırmam... bu arada seni gördüğüm yer altunizade bağlatı sapağının orasıdır... genelde motosiklet sürücüleri orda en sağa kırarlar... sen dediğim yeri hatırlamıssındır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:56 ----------
yapıyo yapıyo ikiside apaçi bunların bi video çekmişler geçen gün arabalara teğet geçiyolar ışıklarda yayaları korkutuyorlar ışıklarda niye durmuşlar ben asıl ona çok şaşırdım.hyosunga krank kırdıran apaçilerden bunlar
herkes biraz apaçidir... hepimizde biraz vardır... sen neden adamların üstüne gidiyorsun yaw....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
beni çağırmıyolar geziye ramço. eğer bidaha beniçağırmasınlar rezil rüsva etmezsem
-
beni çağırmıyolar geziye ramço. eğer bidaha beniçağırmasınlar rezil rüsva etmezsem
hmmm.. bak seni çağırmazlarsa o zaman hak etmişler.. nerde gt250r kardeşliği...
bak benim hyo geldi aklıma.. yaklaşık bir sene binip benzin haricinde masraf etmediğim motor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)