100'lük Motorumla Adana - Kaleler Turu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
güzel gezi olmuş. Tek başınızamı gezdiniz başka moturcu varmıydı
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
iyi gezmişsin hocam. ortalama hızın neydi ?
-
Tesadüfe bak. Bende yarın sabah Kozan Kalesi'ne gidecegim, Allah izin verirse.
Sizin güzergahı takip etsem mi diye düşündüm. Sayfayı cep telefonuma kaydedeyim de, lazım olur belki.
-
O taraflara inşallah gelirde bizde görürüz. Paylaşım için teşekkürler. Ellerine sağlık.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
vallaha helal olsun benimde zamanında yüzlük motorum vardı ama elli kilometrelik yola çıkmaya korkmuştum
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar çok güzel. Birazda anlatımla renklendırebılırsın. Paylaşım için teşekkürler. Umarım yakında gonlune gore bır motor alırsın.
uğraştırıyor resimleri yüklemek bide anlatımını yapmak falan...aslında yapabilsem çok daha iyi olur çünkü öyle gezi raporları varki insan imreniyor ve gezmiş kadar oluyor..inşallah alırız bir motor ya daha uzun geziler yapmak istiyorum ve bununla mümkün değil..
h2rx adlı üyeden alıntı
iyi gezmişsin hocam. ortalama hızın neydi ?
70-80 arası
rs_guven adlı üyeden alıntı
Tesadüfe bak. Bende yarın sabah Kozan Kalesi'ne gidecegim, Allah izin verirse.
Sizin güzergahı takip etsem mi diye düşündüm. Sayfayı cep telefonuma kaydedeyim de, lazım olur belki.
güven gittin mi..
serdar1547 adlı üyeden alıntı
vallaha helal olsun benimde zamanında yüzlük motorum vardı ama elli kilometrelik yola çıkmaya korkmuştum
bende biraz korkuyom ama eldeki malzeme bu yapacak bi şey yok...
-
haloogle adlı üyeden alıntı
güven gittin mi..
Gittim. Acayip rüzgar vardı. 160 km yol, 1000 km gibi geldi. Dayak yemiş gibi olduk.
-
-
gayet güzel gezmişsiniz fakat motorunuzlada çekilseydiniz daha güzel olurdu yada benmi göremedim bir dakika yok heralde
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
Aynı rotayı yapmıştım geçenlerde, Yılan kalenin zirve noktasına çıktığımda nereden nefes alacağımı şaşırmıştım,
Mutlaka görülmesi gereken yerler,
-
EGE YELI adlı üyeden alıntı
Kardes arada bir Motosikletin"de fotorafinida cekseydin sana darilmasin sonra
Güzel gezmissin
ShockWave adlı üyeden alıntı
gayet güzel gezmişsiniz fakat motorunuzlada çekilseydiniz daha güzel olurdu yada benmi göremedim bir dakika yok heralde
dargınlık olmaz bizde 100'lük motorum diyip başlıkta onurlandırdım kendilerini...
takendy adlı üyeden alıntı
Aynı rotayı yapmıştım geçenlerde, Yılan kalenin zirve noktasına çıktığımda nereden nefes alacağımı şaşırmıştım,
Mutlaka görülmesi gereken yerler,
doğrusunu söylemek gerekirse ilham kaynağım senin enduroistteki yazındı...düşündüm yapılır mı yapabilirmiyim derken yaptım oldu...
güzel yerler ayrıca çok iyi spor oldu havada çok sıcaktı baya terledim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)