Milas-Belen Kahvesi Gezisi...
Reklamlar
-
Merhaba iki teker tutkunu Dostlar ;
Hafta sonu 120 km mini bir gezi yaptım ve bu geziyi sizinle paylaşmak istedim.
Hava güzel evde duramıyorum , bir yerlere teker çevirmem lazım .
Arkadaşı arıyorum napıyorsun bir yerlere kaçalım mı diye . Meğersem onuda kaşıntı tutmuş hemen çıkalım diyor.
Eee tamam da nereye diyoruz .
Hemen rota çiziliyor ve hedef belirleniyor ;
Ormancı türküsünün bestelenmesine neden olan olayın geçtiği yer , yani Belen Kahvesine teker çeviriyoruz.
Rotamız ;
Yola çıkmadan önce motorun kontak ve zincirini yağlıyorum
Kilometremizi sıfırlıyoruz…
Bakıyorum Gölgenin karnı aç , hemencik karnını doyuruveriyorum . Ye aslanım diyorum sana helal olsun…Bu arada Faruk arıyor , oğlum nerdesin hadiii…
Hemen kısa bir hoş beş…
Faruk’ta 125 cc kymco agility var , güzel güçlü atik bir motor.
Her şey yolunda , yola çıkmak için sabırsızlanıyorum…
Biraz yol yaptıktan sonra kısa bir mola veriyoruz… hemen pozları patlatı veriyoruz….
Faruk…
Ve bendeniz…
Öğreniyorum bu poz verme işini ne dersiniz …
Motorumun ismini Gölge koydum neden mi ??
Çünkü o benim Gölgem gibi. Yani hiç ayrılmıyoruz…
Hemen Ninja oluveriyorum …
Yatağan’a varmadan sağa sapıyoruz , biz bu patika yolu kullanmak istiyoruz
Birkaç resim çevreyi alalım…
Bu raylı sistem kilometrelerce uzayıp gidiyor. Yatağan Termik Santraline dağlardan kömürü bu şekilde taşıyorlar …
Kısa bir mola veriyoruz
İki teker tutkusu öyle bir şeyki ; yolda olmak insanın bütün sitresini ıvırını zıvırını alıp götürüyor. Tabi buda yüze hoş bir tebessüm olarak yansıyor…
Gölgede illa köprüde poz vermek istedi ?? Olur dedim , sen istersinde…
Ve Muğla yolundan ayrılıyoruz …
Belen Kahvesine Varıyoruz…
Fiyatları da çekelim
Yaşanılan Olay şu şekilde olmuş ;
Hemen 3 numaralı pozu patlatıvermişim…
Baktım olay daha yaşanmamış , tavla oynuyorlar…
Yanlarına oturdum ve bir elde ben atıverdim , yalnız baktım işin tadı kaçıyor taş filan çalmalar , kalktım. Belliydi bu işin sonu kötü biteceği…
Hazır ayaktayken çay getiriver dediler kıramadım Agayı , çayı verir vermez kaçıverdim…
Ormancı Türküsünü Dinlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz …
http://www.youtube.com/watch?v=SG3jZWHgTKY
Köyde yaşayan insanlarda buradan ekmek yiyor … Bu teyzem biraz oğlundan dert yandı , 30 yaşına girdi halen evlenmedi diye . Bizim farukta beni gösterip demesin mi buda 30 yaşına girdi teyze daha evlenmedi diye , kulakları biraz ağır işitiyordu teyzenin Allah’tan da duymadı…
Değirmene geçiyoruz..
Bu anı ölümsüzleştiriyoruz ...
Bizim Demir Atlar kafa kafaya vermiş birşeyler konuşuyorlar en sessizinden ama duyabilmek ne mümkün …
Birkaç poz verelim
Farukcum doğal bir poz alalım …Ben yürürken sen çekeceksin…
Eyyt bee..
Bizim motorlar fısıldaşmaya devam ediyor… gözüm üzerlerinde….
Ayyda Gölgede tutturmazmı bende bu köprüde poz verecem diye… tamam hadii… Çek Faruk Abisi…
Dönüşe geçiyoruz...
Yatağan Termik Santralinden birkaç kare alıyorum
Küçük bir mola veriyoruz…
Ahaa Gölgeyle Faruk’un motor küsmüş baksanıza , Gölge başını otarafa çevirmiş …
Birkaç kareyide ölümsüzler arasına gönderiyoruz…
Gölgeyi teselli etmek bana düşüyor , belliki karşılıksız bir Aşkk yaşamışşş…
Veee Milas’a kazasız belasız varıyoruz …
Gölgeyi yerine alıp ona teşekkür ediyorum , bir sorun yaşamadığımız için.
O söylediklerimi pek dinlemiyor gibi , canı sıkkın … İştahı filan da kapandı , yolda fazlada bir şey yemedi desem olur…
Olmadı kaçırırız diyorum , senden daha iyisini mi bulacak … Ben farukla konuşur beşi bir yerde teneke benzin alır işi tatlıya bağlarız diyorum… diyince biraz morali yerine geliyor…
Üstünü özel battaniyesiyle örtüp , haftaya buluşmak üzere ayrılıyoruz…
Aşağı yukarı 15 liralık benzin yaktım. Çok güzel bir gündü .
Gezi Raporunu okuduğunuz için teşekkürler .
Görüşmek dileğiyle…Kazasız belasız sürüşler dilerim…
Bu arada unutmadan Gölge’ninde hepinize selamı var…
Saygı ve Sevgilerimle…
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Reklamlar
-
-
İyi güldürdün abi beni Allahta seni güldürsün.Mizacın çok hoş, iyi gezmişsiniz abi Gölge de siperlikle Gölge oldu hani.Emeğinize sağlık, paylaşımların devamını bekliyoruz
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Belen kahvesi-Ormancı olayını Ntv de seyretmiştim.Çok güzel yerler.Ayağınıza sağlık.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Anadolu hala buram buram.. Tekerinize sağlık. Motoru o şekilde dışardamı bırakıyorsun gece gündüz ?
-
-
Çok eğlenceli bir anlatım olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
Çok güzel gezi olmuş valla hayran kaldım ama scoter lı abiyi yoldan fotoğraf çekmek için çevirmiş gibi olmuş
-
Çok güzel bir gezi olmuş resimlerden anlaşıldığı kadarıyla özellikle bu belen kahvesinin faotoğraflarını paylaştığınız için ayrıca teşekkürler sizlere hiç görmemiştim daha önceden şarkıyla birlikte bakınca insan duygulanıyor ister istemez emeğinize sağlık güvenli sürüşler.
-
güzel gezi olmuş..Milas Hava Meydan'a selamlar..askerliğimi orada yaptımda
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok güzel kareler.. Tekerinize sağlık
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Çok güzel yerler gezmişsiniz ne diyeyim Egem işte be ya
10 numara memleket anlatım ve resimlerde süper eline sağlık sağol paylaşım için
bu arada iyiki ormancı Mehmet sanada takmamış kamayı Celalcim ucuz yırtmışın yani
siz Bodrumun motorları da çok çapkın oluyor canım
Ademin tokatçıda görmeden etmeden taaa oralardan benim karakıza aşık olmuş internetten ayarlamış çapkın
baksana istedi Adem verdik bizde düğünümüz var Mayıs ayında
Evet be yaa , Ahmet Abi gerçekten Ege'de Türkiye'min her yeri gibi bir başka güzel Beğenmene çok sevindim gerçekten , ne mutlu bana Yavv dama oynarken baktım taş filan çalıyorlar , işin ucu kötüye doğru gidiyor erken kalkıverdim yanlarından
Ya sorma bahar mevsimi geldimi bizim motorlarda bir garipleşiyor. Ara gaz yapmalar , sollamalar falan filan Yalnız Faruk'un motoruda az değil , kuyruk salladı salladı gölgeye sonra ben böyle bir şey düşünmüyordum diyip çıkıversin işin içinden . Oldumu şimdi buu Neyse kafaya koyduk kaçıracağız
Bakarsın Martta çifte düğün yaparız
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
İyi güldürdün abi beni Allahta seni güldürsün
.Mizacın çok hoş, iyi gezmişsiniz abi Gölge de siperlikle Gölge oldu hani.Emeğinize sağlık, paylaşımların devamını bekliyoruz
Amin Muratcım Amin , cümlemizi diyelim Beğendiysen ne mutlu bana Keşke Adem ve Seninde olmanı çok isterdim ama bu öncü bir geziydi. Köyceğiz taraflarında çok güzel bir yer öğrendim , oraya hep beraber gideriz
Aynen ya siperlikle harbi Gölge oldu Siperlik çok iyi oldu rüzgarı daha az alıyorum ve rüzgarı kaska kadar atıyor.Memnunum yani Senin paylaşımlarını bekliyoruz Muratcım , devamıda senden artık
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Belen kahvesi-Ormancı olayını Ntv de seyretmiştim.Çok güzel yerler.Ayağınıza sağlık.
Sercan inanki 25 senedir Muğla'da yaşıyorum , ilk kez gitmek Nasip oldu ve güzel yerler beğendim Çok Teşekkürler...
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Anadolu hala buram buram.. Tekerinize sağlık. Motoru o şekilde dışardamı bırakıyorsun gece gündüz ?
Kesinlikle Canım Türkiye'min her yeri ayrı güzel Malesef apartmanda yaşadığım için dışarda bırakmak zorunda kalıyorum. Biraz tatlı su motorcusu olduğum içinde kışın motoru arkadaşın deposuna kaldırıyorum. Bahar geldimi teker dönmeye başlıyor Motoru dışarda 2 kilit koruyor ama güvenlik önlemlerini biraz daha arttıracağım Beğenmene çok sevindim saygılar
adem80 adlı üyeden alıntı
bensiz gezi yapmış. Hain galleş
ahmet abinin wolfu benim wolfa alacam.gelin alma, düğün tören olacak
celal güzel gezmişsin gene
yanlız fiyatlar biraz uçuk geldi
tekerine sağlık. O kymco rampada geçtimi seni? Sanki içime öyle doğdu. Teşekürler.
Ademmm bu keşif gezisi diyelim , öncü birlikler olarak ifade edelim Asıl gezi hep beraberr Bir tüyo aldım Köyceğiz ile ilgili
Nedir bu motorların aşkından çektiğimiz , bakarsın çifte düğün yaparız seninle Bizim motorun yamuklusunu kaçırmaya yardım lazım , çuval filan ne bulursan artık
Vallaha len Adem geçti yaa la benii Şimdi 5. viteste devir düşüyor , 4 ' e çekiyorum bu seferde fazla bağırtıp yormak istemiyorum açıkcası Gölgeyi. Durum bu yani. O motorda yeni. Daha 1000 li kilometrelerde Beğenmene çok sevindim , keşke sizde olsaydınız daha güzel geçerdi
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
Çok eğlenceli bir anlatım olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
Eyvallah çok sağolasın Arda Kardeşim , ne mutlu bana o zaman Çok teşekkürler ...
aranel adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş valla hayran kaldım ama scoter lı abiyi yoldan fotoğraf çekmek için çevirmiş gibi olmuş
Vallaha aynen öyle oldu yaa sorma O arkadaşta fotoğraf makinası getirmiş kendi resimlerini onunla çektirince bir baktım eve gelince Faruk'un fotoğraflar yok benim makinada Aydaa dedimm ondan sonraa Rapor hoşuna gittiyse ne mutlu bana
Kazasız belasız sürüşler dilerim
serdar37100 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş resimlerden anlaşıldığı kadarıyla özellikle bu belen kahvesinin faotoğraflarını paylaştığınız için ayrıca teşekkürler sizlere hiç görmemiştim daha önceden şarkıyla birlikte bakınca insan duygulanıyor ister istemez emeğinize sağlık güvenli sürüşler.
Çok çok Teşekkür ederim beğendiyseniz ne mutlu bana gerçekten İnanınki ben uzun süredir Muğla'da yaşasamda ilk kez gitme fırsatı buldum Her Türkü gibi bu Ormancı Türküsününde böyle bir yaşanmışlığı var
Tekeriniz düz bassın
uthec adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş..Milas Hava Meydan'a selamlar..askerliğimi orada yaptımda
Teşekkürler çok sağolun A.s iletirim selamınızı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Çok güzel kareler.. Tekerinize sağlık
Teşekkürler , çok sağolun. Beğenmenize sevindim.
Tekeriniz düz bassın
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
köyceğiz de 3 yıl kaldım. İyi bilirim. Söyle bakam neresimiş?
-
köyceğiz de 3 yıl kaldım. İyi bilirim. Söyle bakam neresimiş?
Vallaha Ademcim oradaki amcan çok övdü . İsmi de aklıma gelmiyor şimdi Yalnız Yanımdaki arkadaş, Faruk orayı bildiğini söyledi. Ondan öğrenir sana söylerim
-
tamam ben götürürüm. Neresi olduğunu öğren yeter.
-
tamam ben götürürüm. Neresi olduğunu öğren yeter.
Reis sensin
-
Havalar iyi güzel gezi olmuş.Benim de Çine ye gidip köfte yiyesim var. 150+150 =300 km cik.
-
-
gezı guzel valla bende buralardayım ama bı nasıp olupta gıdemedım su belen kahvesıne bakalım nezaman gıdecez
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)