Motorun fotoğrafları da varsa gezide onları da eklerseniz memnun oluruz.
güzel kareler....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İyi, güzel sağolasın. Gezmiş görmüş çekmiş ve paylaşmışsin de. Bu çamlı yayla hangi cumhüriyette, Hangi şehirde, ilçe sınırları içinde... Bu yaylanın kızları mı yemekleri mi nesi meşhur. Bunları yazarsan belki siteden özenen arkadaşlar olacak ve o bölgelere geleceklerdir. Yoka böyle sadece senin gittiğinle kalırsın.
Birde o gölün içinde kırmızı benek alabalık varsa iş tamam. Emeğine sağlık. Güzel yerlermiş.
çamlıyaylaya gidiş rotam:
valla nesi meşhur söyleyemem ama ben o gölün kıyısında sıkma ve çay yedim dönerkende tarsusa giderken dağın başında bir kokoreçci vardı hayatımda ilk defa yedim fena değildi.yemek üzerine deneyimlerim bunlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
bu gezi esnasında motora ait çektiğim fotoğraf yok motorumun resimlerini görmek istersen buyur:
karaisalı hacıkırı tarafında 100 yıl önce abdulhamit zamanında almanlara yaptırılan köprü ile aynı karede:
sanırım bu kadar yeterli fotolar farklı bir gezimden..
güzel kareler toplam kaç km yaptınız ne kadar da bir motorunuzu dinlendirdiniz
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
120 km gidiş 150km dönüş motoru dinlendirmek amacıyla. hiç durmadım..
valla 4 sene Mersin'de görev yaptım ama gidemedim Çamlıyayla'ya
ne kadar güzel bir şeyden kendimi yoksun bıraktığımı fotoları görünce anladım
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
gezi fotograflarina hastasiyim,insan baktikca ici aciliyor, ulkemizde cok gezilecek yer ama maddi imkansizlark insanin belini bukuyor, paylasim icin tesekurler
YAMAHA
fz6_fazer'e katılıyorum. Paylaşım için sağol.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)