15/09/2012 Kıyıköy Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Maaşallah, sezon sonunu çok iyi değerlendiriyorsun, ne güzel, benim bu aralar pek imkanım olmuyor, böyle görsel şölenlerle, güzel gezi başlıklarıyla avunuyorum. Çok güzel yerler gezip görmüşsün, ne mutlu, tekerine sağlık. Cbf in hakkını tam olarak veren yegane kullanıcılardansın bende
-
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Maaşallah, sezon sonunu çok iyi değerlendiriyorsun, ne güzel, benim bu aralar pek imkanım olmuyor, böyle görsel şölenlerle, güzel gezi başlıklarıyla avunuyorum. Çok güzel yerler gezip görmüşsün, ne mutlu, tekerine sağlık. Cbf in hakkını tam olarak veren yegane kullanıcılardansın bende
ehlyeti geç aldım ya abi kış gelmeden hevesimi alayım diyorum sürekli geziyorum Abi bi gün mutlaka seni de görmek isterim buralarda..
Beni cbf nin hakkını veren biri olarak görmen, senin gibi biri böyle görmesi ne mutlu verici..Teşekkürler..
-
Merak etme sen kisinda gezersin bu hevesle
-
güzel gezi olmuş..
çarşamba günü bizde o taraftaydık..
yollar süper gerçekten..
-
ramazan abi inşallah nazarımız değmez sana ya çok özeniyorum böyle gezintilere ama bazen vakit oluyor para olmuyor bazen para oluyor vakit olmuyor okul bitsin bi işi gücü ele alalım bende her haftasonu gezeceğim inşallah abi =) allah kazasız belasız huzurlu sürüşler versin ne diyeyim tekerin düz bassın =)
-
afferim ramazan sana ne güzel gezmişin ulen şu manastıra bi gidemedim ya palamutu kaça aldın burda bana istavrit kadar palamutu 7.5 tl ye caktılar
-
güzel gezi olmuş. inekte iyiymiş taö tehlike. ankarada geçen gün karşıdan karşıya geçecem lambada bekliyorum bir sokak köpeği yanımda bekliyor orta refüje geldim buda benimle tekrar diğer karşıya geçişimle bana eşilik etti şaşırdım . bazı hayvanlar akıllı oluyor .
-
Ramazan Bey
Aynı gün aynı yerleri gezme niyetim vardı, İstanbul başakşehirden yola çıktım.sefaalan köyüne 10 km kala rüzgar ve yağmur yağarsa tek başıma hiç tadı tuzu kalmaz diye oradan geri döndüm. yağmurluğum falan vardı halbuki. Bilseydim beraber gezerdik, benm de tam istediğim rota buydu o gün.
hem iki cbf 150 kullanıcısı olarak tanışmış olurduk yüz yüze
-
mstfdogru adlı üyeden alıntı
Ramazan Bey
Aynı gün aynı yerleri gezme niyetim vardı, İstanbul başakşehirden yola çıktım.sefaalan köyüne 10 km kala rüzgar ve yağmur yağarsa tek başıma hiç tadı tuzu kalmaz diye oradan geri döndüm. yağmurluğum falan vardı halbuki. Bilseydim beraber gezerdik, benm de tam istediğim rota buydu o gün.
hem iki cbf 150 kullanıcısı olarak tanışmış olurduk yüz yüze
süper olurdu..cumartesi hava mükemmeldi.aksam saatine kadar dönmedim..ama pazar günü çok rüzgarlı ve yağışlıydı..Keske görüşebilseydik..bu taraflara gelirsen birdaha mutlaka haber ver.tanışır gezeriz..
-
04 Aralık 2012, 03:05
Güzel gezi olmuş gerçekten Ağaçların kapladığı yola bayıldım diyebilirim
-
04 Aralık 2012, 04:10
Süper gezi olmuş paylaşım için teşekkürler önümüzdeki sezon Karadenize çıkarken bende geçicem oralardan inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)