Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sakamoto - Keremali Yaylası Gezisi

REKLAM ALANI
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Sakamoto - Keremali Yaylası Gezisi

Gezi öncesi Akyazıdaki arkadaşımız Zekinin evinde mola verilir.
    Demir atlar evin önünde çayıra salınır.

Bu aralar ekip organik olan her şeye saldırır. Özellikle ben pazar alışverişimi yılmaz ailesinin bahçesinden yaptım.
    Kendilerine burdan çok teşekkür ederim. Güzel karşılandık.

EKipten adem beklenirken heyet toplanır ve ne olacak bu gençlerin hali, akıllı işi değil tartışmasına girilir.

Kadro tam olunca ekip kendini yola verir.

EKip çamdan yapılmış bank da kısa bir mola verir

Tekrar toz toprak yolda hoplaya zıplaya hedefe doğru gidilir.

Ekip Göle varmıştır.

Gölden bir kaç manzara

Sakamoto ailesi tekrar mutluluk pozu verir.

Temiz hava, yumuşacık yatak, insan kendinden geçiyor.

Ekip artık dönüş yolundadır. Ekip lideri ilhami arkaya bakar ama tolga yoktur.

Tepeden aşağıya inip ekibin önünü kesmek istedim. Dağdan aşağıya baktım. Sonra deli raporumda "sadece küçük çılgınlıklar. hardcore adrenaline uygun değildir." ibaresi aklına geldi ve vazgeçtim.

Küçük bir show ile geziye son noktayı koyuyorum.

Diğer resimler için ;
    www.sakamoto.tk sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.
    babaduru, fusuy364 ve speed_dream bunu beğendiler.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Tekrar emeğine sağlık Tolga. Sen de olmasan konularımızı kim açacak

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Saol Dostum. Artık bu ay vıın'ın faturasını sen ödersin
    Tarih koymayı unuttum arkadaşlar
    Doğançay şelalesi gezisi 28.07.2012
    Keremali yaylası gezisi 29.07.2012 de gerçekleşmiştir.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    ofbe memleketim gölden sonra zirveye çıkmadınızmı?türebenin olduğu yerden görüntü harika yıllık iznimde kesin keremalideyim

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saol Dostum. Artık bu ay vıın'ın faturasını sen ödersin
    Tarih koymayı unuttum arkadaşlar
    Doğançay şelalesi gezisi 28.07.2012
    Keremali yaylası gezisi 29.07.2012 de gerçekleşmiştir.
    Hahaah o kadar uzun boylu değil. Sen ki güvenlikçiler kralı, sen ki dolarla motorunun tozunu silen, sen ki... Neyse, onu geçecen sen kısaca

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ofbe memleketim gölden sonra zirveye çıkmadınızmı?türebenin olduğu yerden görüntü harika yıllık iznimde kesin keremalideyim
    Öğleden sonra geç gittik. Fazla dolanma gibi fırsatımız olmadı. Diğer ekip arkadaşları ile tekrarı olacak. Şelale ve türbeyi de görmek istiyoruz. umarım sana da nasip olur ;)

Alıntı cihan54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hahaah o kadar uzun boylu değil. Sen ki güvenlikçiler kralı, sen ki dolarla motorunun tozunu silen, sen ki... Neyse, onu geçecen sen kısaca
    Ben anlamam. Upload da kota yok diye rivayet eden sendin. Ne demişler bir şey biliyorsan konuş ilham alsınlar. Bir şey bilmiyorsan faturayı öde.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Emre Kadınoglu, Cihan Çiçek ve 9 kişi daha bunu beğendi.
    Tolga Can Kulakcı Sakamoto ailesi
    Cumartesi, 20:37 · Beğen
    SakaMoto Trenin gelmemesini fırsat bilen ekip tesisatı kurar çekimlere baslar
    Cumartesi, 22:43 · Beğen

Fatih Çayır güzel resim aman dikkat ..yarın bi yerlere yolculuk varmı?
    Cumartesi, 23:56 · Beğen
    SakaMoto Hepimiz bu yolun yolcusuyuz. Bizde 7-24 yolculuk var. (Tolga Can Kulakcı)
    Cumartesi, 23:58 · Beğen

Fatih Çayır güzel kardeşim elbette yolculuk var ama oraya ama buraya sizin farklı bi rotanız varmı?
    Cumartesi, 23:59 · Beğen
    SakaMoto Bizde her daim rota var. Senin aklındaki rota ne ki
    Dün, 00:01 · Beğen

Fatih Çayır şöyle saat 2 ile 7 arası bi turlasak hiç fena olmaz hatta saat 8 e kadar da olabilir dokurcun nallıhan tarafı olabilir.
    Dün, 00:03 · Beğen
    SakaMoto Her türlü etkinlik fikrini ekip değerlendirir. uygun saat burda yine bildirilir. uyarsa neden olmasın.
    Dün, 00:05 · Beğen

Fatih Çayır peki onaylanması uzun sürer mi?saat 3 e kadar buralardayım eğer gezi planı olmassa sabah erken kalkmam
    Dün, 00:07 · Beğen
    SakaMoto sayfayı takip et yeter. Bizde erken kalkışlar uzun yol için yapılır. Gün içinde bir gezi olacaksa öğlene kadar belli olur.
    Dün, 00:10 · Beğen

Fatih Çayır saka moto nun gizemli yöneticisi size kolay gelsin
    Dün, 00:10 · Beğen
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    O esnada benle yazıştın. Gizemli vatandaş
    Ben öğlene kadar uyudum. icraat yoktu. Son dk herkes bir boşluğunu buldu ve yola çıktık.
    Akşamdan yada öncesinden planlanan bir şey değil. Ani bir karar diyelim.

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Yok gayet açık. Sana resmen küfür etmiş adam olm haberin yok :D Nie adama haber vermiyonuz keremaliye gidiyoruz diye

Bu konuşma benle yapılmış olsaydı emin ol haberin olurdu geziden üstadım..

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ooo arkadaşlar güzel gezmişsiniz helal olsun

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Yok gayet açık. Sana resmen küfür etmiş adam olm haberin yok :D Nie adama haber vermiyonuz keremaliye gidiyoruz diye
    Bu konuşma benle yapılmış olsaydı emin ol haberin olurdu geziden üstadım..
    Sakamotonun değerli üyesi, bi önceki gezide bizim haberimiz var mıydı.
    Evden fırlayıp adamları varış noktasında bulmadık mı ? senin kılavuzluğun sayesinde ankara sınırından dönmedik mi Mr. crow beni konuşturma.
    Bazen böyle oluyor. iletişim kopukluğu her büyük grupta olur. Bunları çiğ köfte partisinde masaya yatıralım. Bak diğer arkadaşlara mahçup oluyoruz.
    Ben iletişimden sorumlu devlet bakanı seçiyorum seni. herkese sms atma işi senden sorulsun

DARKSTAR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x K13- BMW 1200 GS 2008
    sevgili Tolga seni SAKAMOTO MT sorumlusu seçiyoruz topikleri sen aç kardeş evet fatih siteminde haklıdır o kadar gelmek istediğini belirti ben de nosu yok face de girmiyor o haberi olmadı tabi mısırları da kaynat da yiyek ağa ben boş elle döndüm geziden biliyonuz.. Artı sen topik açmasan hafta sonu gezi topiği açan yok haa.. Noldu ramazan da kimse gezmiyor mu?
    cihan54 bunu beğendi.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Nasil sartlanip okumus isem basligi artik "Kremali Yaylasi " diye okudum iyimi. Karnim acikti sanirim , guzel gezi ve paylasim icinde ayrica saol.
    Tolga Can bunu beğendi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Honda VFR 1200F
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakamotonun değerli üyesi, bi önceki gezide bizim haberimiz var mıydı.
    Evden fırlayıp adamları varış noktasında bulmadık mı ? senin kılavuzluğun sayesinde ankara sınırından dönmedik mi Mr. crow beni konuşturma.
    Bazen böyle oluyor. iletişim kopukluğu her büyük grupta olur. Bunları çiğ köfte partisinde masaya yatıralım. Bak diğer arkadaşlara mahçup oluyoruz.
    Ben iletişimden sorumlu devlet bakanı seçiyorum seni. herkese sms atma işi senden sorulsun
    Alıntı DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili Tolga seni SAKAMOTO MT sorumlusu seçiyoruz topikleri sen aç kardeş evet fatih siteminde haklıdır o kadar gelmek istediğini belirti ben de nosu yok face de girmiyor o haberi olmadı tabi mısırları da kaynat da yiyek ağa ben boş elle döndüm geziden biliyonuz.. Artı sen topik açmasan hafta sonu gezi topiği açan yok haa.. Noldu ramazan da kimse gezmiyor mu?
    Toplantı talep ediyorum Olmaz böyle arkadaş, mt sorumlusu kim iletişim sorumlusu kim elini sallasan bişeylere çarpıyor ohoo.. Bu arada ben yine F54'ü destekliyorum ve köstek oluyorum

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fotoları yüklüyoruz ama kotadan gidiyor. Toplantıda faturayıda masaya koyacağım. Cihan ben öderim desede ortak ödenmesinde kararlıyım
    Mısırdan eser yok. Kardeşim geldi. Eşi ile baldızda vardı. Çekirge sürüsü gibi geçtiler , Kardeşim gelirken çilek getirmiş, Bende elma almıştım.
    Erik - Elma - Çilek üçlüsünü birleştirip komposto yaptım. Artık gelirsen soğuk soğuk içersin. ;)

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasil sartlanip okumus isem basligi artik "Kremali Yaylasi " diye okudum iyimi. Karnim acikti sanirim , guzel gezi ve paylasim icinde ayrica saol.
    Ramazandan dolayı olsa gerek, niyeti kötü biri olarak bile benimde elim ayağım titriyor. Açlıktan parkinson hastası gibi titriyorum

Toplantı talep ediyorum Olmaz böyle arkadaş, mt sorumlusu kim iletişim sorumlusu kim elini sallasan bişeylere çarpıyor ohoo.. Bu arada ben yine F54'ü destekliyorum ve köstek oluyorum
    MT den ben sorumluyum.
    iletişimden ve benim faturamdan da sen sorumlusun.
    Emre sana laf üretmekten sorumlu.
    Fatihde sitemlerden sorumlu
    daha sonra resmi olarak sorumluları kağıda dökeriz.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    len sizi bi toplantıda yakalarsam hepiniz deposuna kesme şeker atacağım haberiniz olsun motorlarınıza dikkat edin
    hatta motorların başına bi beçki dikin ama sertifikalı olsun yoksa sizi idriz naim şahin e şikayet ederim
    yaktım len çıranızı söyleyim bakalım kim beni çağırmadı geziye
    cihan54 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Söylemeyim diyorum ama günaha da girmek istemiyorum.
    Seni cihan çağırmadı. ben gelemiyorsam gezide kimseyide görmek istemiyorum dedi.
    Sen onun motoruna zarar ver. Zaten yolda kalmalara alışık o. çözüm bulur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)