s.a. arkadaşlar bir kaç gün önceden kütahyadaki ahmet abi ile eskişehirdeki festivale gitme kararı verdik bunu ıspartadaki meriç arkadaşımlada konuştum bende izin alırsam gideyim dedi ok dedim ancak eskişehirdeki festival kendi aralarında olacağı az kişi gelecek flan haberi alınca vaz geçtik ve balıkesir erdeğe gitme kararı verdik bize biraz uzun ve yorucu olacaktı ancak uzun yolları seven biri olarak vız gelir dedik ve 29 haziran cuma günü çıktık yola tabiki alanyadan ıspartaya kadar tek gittim
işte rotamız;
ve motorumuz hazır çıkıyoruz yola
ve km mizide çekelim 235 km yol yaptım tek kontak
acele etmemden dolayı 800 km lik yol beni bekliyor sonuç da ıspartaya kadar hiç durmadan gittim ve vardığım anca meriçin motoruyla iki salcano kardeşi kavuşturduk
ve ilk durağımız ısparta keçiborlu afyon sandıklı arasında bir petrolde yaptık
ve ikinci molamızda gene bir petrolde ve kütahya afyon arasında yaptık
ve sonunda kütahya ya vardık ve ahmet abinin salcanosu ile 3 kardeşi birleştirdik hasret gidersinler demi
ahmet abinin evindeyiz
gidiş dönüş rotasına bakıyoruz yüz yüzeyken nerlerden gitsek diye
ve 491 km olmuş ve komple depoları dolduruyoruz normalde daha benzin vardı ama deneme yapmak için doldurdum bende ve 48 tl aldı
gezimiz baya bir gecikmeli olarak devam etti biz 2 gibi vardık kütahyaya ancak ahmet abinin çalışmasından dolayı mesainin bitmesini bekledik ardından yemek flan ekstra işler derken 7:30 u geçti çıkmamız ve koyulduk yola ve ilk mola yerinden
ve baya bir gittikten sonra polis çevirmesine giriyoruz kontrol amaçlı durdurdular
ve tabiki resim çekiniyoruz
artık gece 12 civarı oldu ve bursa çıkışında çevre yolunun bitmesinden sonra mola veriyoruz
ahmet abi doping alıyor kendine
sonunda vardık ve çadırımızı kurduk gece 2 civarında vardık festivale
festival yerine pek sevmedim dar ve ufak kalmış :(
hemen meriç telefona sarılıyor
artık festivalden kareler
sabah 7:30 da ayaktaydım yatamadım nedense mericide uyutmadım kalk dedim ne işin varda yatıyon ben ayaktayken sana yatmak yanaşır mı dedik ve uyandırdım garibi ne güzelde uyuyacaktı tabi onu 8:30 gibi uyandırdım ben 1 saat dolaştım biraz etrafı ve kahvaltı menüsü simit
ve festivalden görüntülere devam
ve sonunda ahmet abi uyanıyor maşallah iyi uyudu
ve tabiki geldiğim km yi çekiyorum 820 km olmuş
ve korteje çıkıyoruz ben dedim meriç senle gelem giderken resim çekerim 3 motor çıkmaaya gerek yok ve iyikide çıkmamışım artçı olmak böyle kortejlerde daha iyi oluyor
arkadaşlar yarışlar devam ederken kafamız atıyor buradan direk 800 km tekrar yolumuz var zaten ve pazar günüde meriç arkadaş işe başlayacağından yetişemeyiz yetişsek bile yorucu olur diyerekten manisaya gitme kararı alıyoruz cumartesi 6 civarında babası orda hem onuda görmüş olacak meriç çıkıyoruz ve varıyoruz manisaya yollarda hiç durmuyoruz bas bas gidiyoruz aslında o yönden pek resim yok yollarda manisadan da sabah 7 de çıkıyoz yola ve ilk mola yeri sandıklı ve motormun karnbı açıkmış kütahyadan beri benzin almadım bu arada rekorada imza attım bu gezide 100 km de 2,1 litre yaktı motor 670 km gittim ve 59 lira yakıt aldı toplamda 62-63 lira alıyor full boş demekki tam bitene kadar gitseydim 710-720 yapacaktı
491 de almıştım 161 oldu yani 1161-491=670 km
ve mola vermeden basıyoruz ıspartaya 60 km kala son mola veriyoruz
ve ıspartadan ayrıldım meriç kardeşimden ve alanyaya kendim geldim yine tek kontak ancak yollar aşırı sıcak baya terletti beni ve 698 km oldu
toplamda 1700 km yol yaptım kendi adıma arkadaşlar ve pek resim yok yollardan kusura bakmayın inş. bir dahakilere daha güzel resimşlerle sizlerle beraber olcam k.ib. a.e.olun hayırlı güzel sürüşler dilerim