http://www.izlesene.com/video/konya-...otokok/6294913
buseferki hikayemi fotoğraflar anlatsın...
buseferki hikayemi fotoğraflar anlatsın...
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
ben köyümü özledim........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sırf şöyle fotoğrafların verdiği haz yüzünden cbf in yanına birde cross alıcam yaa elinize sağlık çok güzel fotolar ve zorlu parkurlar
resimler her şeyi anlatmış ama anlatımıda beklerdık osman abi m.büyük nasıl kactı onuda anlatsaydın ya
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
güzel gezi olmuş.tebrikler...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
güzel bir gezi olmuş abi ellerinize sağlık
Şu mondial mr150'nin enduro tipini andırması kalın lastikli olması arazide gitmesi acayip hoşuma gidiyor. Yaz okuluna kalmadan mezun olursam babam alacak bir tane inşallah.
Oo M.Büyük zincirleri kırmışsın anlaşılan
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Güzel gezi olmuş. Manzara süper. Paylaşım için teşekkürler.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Biran burdur kestelde balik keyfi yqptiniz sandim
allah kacirdik dedim
dogayla basbasa olmak icin krosa mi binmek lazim
doga motor ve ben istedigim tek sey
Elinize saglik guzel gezi olmus tam bnlik
buda yorumlusu arkadaşlar.konuyu değiştiremediğim için(zamanı dolmuş) tekrar atıyorum
video
09 haziran 2012 sbs bitti gün bari bitmesin dedik bizlerde dört arkadaş
sille tarafından baraj civarı dağlara doğru
yol bulmak için değil yol kaybetmek için vira bismillah dedik
m.büyük arkadaşımızın en iyi halleri
5 km sonra buz gibi akan bir çeşmeden serinliyoruz..muharremin aklı karışık araziyi beğenmedi
son demlerini yaşayan gelincikler
ve yeşilin en güzel tonu
yükselmeye devam
ikinci durak yine bir çeşme.eh yazgünü başka nerde duralım
muharremin ayakları pardon cbf nin tekerleri geri dönüyor abi siz gidin ben dönecem asvalt yol
isterimdedi tuturdu
zor razı ettik başarakavak kasabasına kadar
burada bir kore gazisi,gani gönüllü dedelerim arkadaşıyla bize hoşgeldin dedi ve üçer bardak çay
ısmarladılar
muharem, osman abi beni asfaltı öperken çekte ben bi kaçayayım.sizede ayak bağı olmayayım arazi
beni bozar dedi
solodrago dediki ben alışığım işte asvalt işte arazi buyur ve muharrem gardaşımız ardına bakmadan
zıldı
iki cinconla kawasakiyi takip etmek hayli zor olsada takipteyiz
çift silindir güzel bir çeşme daha.buralarda insan yaşamıyor sadece yolunu şaşıranlar su
daldurmaya
geliyor zevk için
eh yeşil bir tepe gözüktü arkası sanki hayra alamet gibi.çorak topraktan kurtulacaz heral
öylede oldu ellibeşinci km kestel barajı gözüktü
kirazlarda iyi kızarmış hani.sahibi olmadığı için tadına bile bakamadık
yiyipte dalına parasını asamıydık ne
kestelde üçbeş hatıra fotoğrafı.birdaha zor yaşanır böyle bir anı diyerekten
osman gardaş çok atak kawasakiyi suya vurup karşıya geçmeyimi düşünüyor ne
ormanın kalbine giriyoruz.foto için geride kalıyoruz solodrago önden keşif için gidiyor acaba yol
çıkarmı?
odane kaygan taşlardan motosıklet çukura düşmüş solodrago osman agabey mücadele içinde
doğal yaşama müdahale etmek olmazdı.yardım etmedik sadece çektik (belli bir süre tabi)
çıkışın inişide zor oldu zaten yolda yokmuş maksat burlarda oksijen solumak değilmi
bazen arkadaşlarımız nikotin soluyor olsada hehe
doğadan galip çıkmanın ödülü cıgara
geri inişe geçiyoruz
işte içinden çıkamadığımız orman
sonra konyaya doğru rota
değişik manzaralar
ve bir köy.inekleri yol vermiyor ama arkadaşlar dalıyor aralarına tam gaz
odane yol bitti .başka bir baraj yolu kapamış
yukardan geçiyoruz tabi yeni yoldan.gün batımına karşı folklör ekibi gibi aynı hareketler aynı siğara
yakışlar
hatta ikisinin paketide aynı dakkada bitti.muharreminki öylece kaldı geri dönünce içememiştir
işte hazin son.büyük şehir büyük metropol büyük dert büyük sıkıntı evet yaşamak zorunda olduğum
ve ayrılıyoruz bir dahaya başka gezi için kavilleşiyoruz ben dükkana geçiyorum motoru koyup
arabayla eve dönüyorum
hırsız çok dışarı koyamıyoruz mealesef...
izlemeye değer bulan herkese teşekkürü borç biliyorum sağolun varolun
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
güzel paylaşım olmuş vallaha doğa geziside on numara oluyor
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
bende bendeee =)
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Yahu ben de diyorum ''bu Kawa'yı biyerden taniicam'' diye. Bizim Osman'ın ve Kawa'sıymış meğer.
Güzel bir gezi olmuş. Paylaştığınız için teşekkürler.
Kadim dostuma selamlar...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
osman abi yaşlanmaz :D
MoToCroSS RuLeZZ
bekeldiniz olacak o heralde daha ilk defa birinden alıntı yapıp msj atıyorsunuz senli benli olmuşsunuz 1
2.si ben yeni gördüm benim gibi görmeyenlerde görsün diye hortlattım
3.izlemek istemiyorsan açar bakar aaaa ben bunu izlemiştim der kapatırsın canını sıkmana sağa,sola taş atmana gerek yok.anladın!
4.bazı arkadaşlar kendi gezi yazılarını saçma sapan sebeplerle hortlatıp duruyor onlara sitem etmelisin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)