[ADANA MT] Muhtarın Yerine Gitti 27.05.2012
Reklamlar
-
Reklamlar
-
tekerinize sağlık...
ama bu muhtarın yeri antalyada da vardı galiba burdurda bir yer de vardı...galiba her ilde var....askerdeki önce vatan tepesine dönmüş....
-
Eline sağlık oğlum,
Resimler güzel, diğer arkadaşlardaki eklenince daha zengin bir görsel olacak.
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Nice keyifli gezilere
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
-
her yerde bi muhtarın yeri mevcut. demek ki muhtarlar güzel para kazanıyo ki mekan açıyolar
ilk seçimlerde muhtarlığa adaylığımı koyuyorum
güzel gezi olmuş tekerinize sağlık
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
Harika bir gezi olmuş... Aslında gezide bir şey yok Geziye giden insanlar on numara Sizi seviyorum...
-
-
Adana İl Temsilcisi
bendeki resimlerde akşama geliyor.
bende gürsel ve ethemhan kardeşlerime teşekkür ediyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Motosiklet, motorsiklet değilde motosiklet olarak yazılmıyor mu yahu
bkz:
bu arada güzel gezi olmuş her seferinde imrendiriyor adana mt
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR]aza [COLOR="Red"]A[/COLOR]nında [COLOR="Red"]S[/COLOR]eni [COLOR="Red"]K[/COLOR]orur! Kask yoksa ::stretche :rendeer:[/B]
-
Etemhan kardeşim ellerine,emeğine sağlık çok güzel resimler canım kardeşim.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
-
Adana İl Temsilcisi
byocuz11 adlı üyeden alıntı
oğuzhan kardeş,o MOTORSİKLET in hikayesi şöyle:o t-şörtleri hazırlayan gurup arkadaşımız aynen MOTOSİKLET olarak hazırladı ama gelgelelim şu güzel memleketimde İŞGÜZARLAR bol miktarda mevcut.baskıcı arkadaşta eksik yazdığımızı düşünerek kendince ekleme yapmış.bizde baskıdan sonra gördük ama yapacak birşey yoktu.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Ethemhan ellerine sağLık resimler çok iyi, gezide emegi geçen abilere teşekkürler çok keyifli geçti benim adıma ilk kez katıldım iyikide katılmışız
-
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
-
Adana grubu yine herkesi imrendirecek bir gezi gerçekleştirmiş. Bende evi Adanaya mı taşısam ne yapsam sizlerle gezebilmenin başka yolu yok galiba. Paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim
-
adana mt boş durmuyorki kardeşim yetişelim onlara....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
moladan birlikte çıktık ama mersinde ben arkadaşların yanına ugradım onlarda farklı mekandalardı sonradan sizlere katıldım muhtar emminin yerinde
Haftaya gezi olursa kopma yapmıyacam yoksa tekrar sizleri bulmak zor olur şimdiden memnun oldum
-
-
Adana İl Temsilcisi
-
-
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı günler olsun.
Bora abi ayıptır söylemesi Makinayı yeni aldık ta ondandır.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
-
ellerinize sağlık arkadaşlar.yalnız şu ACAR MUSTAFANIN NAKADAR RESMİ ÇEKİLMİŞ YAVVV
kızı kolda fazerı yolda severim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)