Bir İstanbul Masalı 524 km
-
Reklamlar
-
Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler Yalnız KGS biraz pahalıya patlamış. Ben shell istasyonun dan aldım 30 nisan da. 5TL kart parası 10TL de içine para yüklettim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler
Yalnız KGS biraz pahalıya patlamış. Ben shell istasyonun dan aldım 30 nisan da. 5TL kart parası 10TL de içine para yüklettim.
Sağolasın teşekkürler KGS olayını bende öyle duymuştum shell den alıyosun 5 TL kart bedeli içinede 10 TL yükletsen yeterli demişlerdi zaten o dayıdanda onun için almadım fakat otoyola kaçak girdiğim için en az 20 TL keser dediler onun için 20 de içine yüklemek zorunda kaldım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
Vay çavuşum nettin yav...salkanoyu kaptın gittin...
Buraları bilsen bana uğrardın Ulus mecidiyeköy arası 10 dk idi..ama bilmeyene dağlar dağlar üstüne gelir yol...
Bi faydamız olmadı abey...deli tayı kaptırıverip düştün yola...hayrını gör kazasız belasız çavuş...oralarda eskitemezsin...
Kötayada çayna bile gıymatlı sonucta oralarda anlamazlar eşşeğin boyalı halini:p ...haydin üperim hasrretle beyav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Tekerin dümdüz bassın.
Metehan abi yüzünü gören cennetlik yaw?
-
-
-
-
Ben uyudum valla 1-4 arası bah sabah oldu...diğer arkadaşda 7 ye kadar takılcak çavuş...bombalasalar umrumda olmaz valla aga...zengin adamın evi soyulsa arabası çalınsada gomaz ona ..ama benim eve giderken yolda lastiğim patlasa günüm mahfolurben huzuruma bakarım...baktım tad yok akarım başka projelere..bekcilik yatış işi biliyon çavuş...1 ay oldu burda bakıyoz ortama...haber beklediğim başka yerler var aga...2 gece 2 gündüz 2 ofdayım...aradığım 12..36 ...sen napıyon adem çavuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Vay çavuşum nettin yav...salkanoyu kaptın gittin...
Buraları bilsen bana uğrardın Ulus mecidiyeköy arası 10 dk idi..ama bilmeyene dağlar dağlar üstüne gelir yol...
Bi faydamız olmadı abey...deli tayı kaptırıverip düştün yola...hayrını gör kazasız belasız çavuş...oralarda eskitemezsin...
Kötayada çayna bile gıymatlı sonucta oralarda anlamazlar eşşeğin boyalı halini:p ...haydin üperim hasrretle beyav...
Sağol Metecim her şey için teşekkürler tekrar çayna mayna metem Benim olan çayna sattığım Yamahadan Hondadan evladır bence
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
En kral motor kendi motorundur hacı dayım..sana yakışır...oralarda iş ev arası kaç km olaki zaten..ben yerinde olsam bisikletle takılırdım...hem sağlık hem masraf açısından didim paşam...
-
hayırlı olsun. ne kadar yakıt masrafınız oldu?
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Ben uyudum valla 1-4 arası bah sabah oldu...diğer arkadaşda 7 ye kadar takılcak çavuş...bombalasalar umrumda olmaz valla aga...zengin adamın evi soyulsa arabası çalınsada gomaz ona ..ama benim eve giderken yolda lastiğim patlasa günüm mahfolur
ben huzuruma bakarım...baktım tad yok akarım başka projelere..bekcilik yatış işi biliyon çavuş...1 ay oldu burda bakıyoz ortama...haber beklediğim başka yerler var aga...2 gece 2 gündüz 2 ofdayım...aradığım 12..36 ...sen napıyon adem çavuş...
aynı abi. Akşam 21 sabah 07 devam. Hergün. Of mof yok bende. Haftada 1 izin. Patronlar bugün geldi. Uyuma imkanım var günde 3 saat falan.ama gel görki uyku gözümden aksa uyku tutmaz be hacı. Yatak gibisi yok. Gündüz gömülüyom yatağa 2 ye 3 e kadar uyuyom. 3 ten 9a kadar evciyiz işte . Hanımla oğlanı atıyom motora köy içi servis. Oğlan motora binmeden durmuyo. Aramıza koyuyoz.biz hava yastıgı. oğlan gezdiriyoz yani. Öyle geçiyo günler. Motor olmasa halım harap senin düldül nasıl? Memnunmusun bari?
-
Çavuş kötü be...akşam sabit zor...ama titanlarla kafan rahat olsa gerek..ben memnunum öyle ters bi yerdeki motorsuz perişanım..ama aktivayla geçmez hayat malumun..ilede cbf alıcaz gibi..kısmet tabi çavuş...öperim yegeni...şimdi elemanın biri izinde 3 ofum gitti bir mesai alacakmışım o da can sıktı yani...joker eleman getirse 150 lira vercek ama ben enayiyi 50 lira ile kandırıyor şerefsizler...
-
gece kafa rahat be abi. İşte sıkıntı yok.rahat. Abi niye illa cbf? Motörünü patlatırsın sen onun. Malum sıkıştırmaya gelmiyo. Başka bi motor bak abi. Daş gibi olsun daş. Titan dicem ama temizini bulması ölüm. Neyse abi sen almaya karar ver düşünürüz.
-
Hayırlısı olsun. Sağlık ve mutlulukla nice kilometrelere...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hayırlı ugurlu olsun masallah tek depo ile 514 km sorunsuz gitmiş allah uzun km ler kullanmak nasip olur:D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun kazasız kedersiz günlerde kullanmak nasib olsun inşallah
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)