antalya çıralı - olimpos -adresan gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vayyy fati abime bak yanar taşları ve sahili tutdum şekil yerler kıymetini bil
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
-
Güzel bir gezi olmuş. Bende canım sıkıldığında Antalya'ya veya Gazipaşa'ya gidiyorum ama sizinki gibi bir gezi var benimde aklımda. Olymposta 1 gece konaklıyarak çevreyi bir güzel gezmek istiyorum.
Güzel gezi, güzel fotolar )) Yenilerini bekleriz..
-
wayyy salkano.... ne güzel yerler ya ... yine depreştim.. tekerinize sağlık... bizde burada fabrika dumanları ile yaşam mücadelesi veriyoruz
-
murat0642 adlı üyeden alıntı
vayyy fati abime bak
yanar taşları ve sahili tutdum şekil yerler
kıymetini bil
tam senlik yer murat buraları
RobinsonCrusoe adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş. Bende canım sıkıldığında Antalya'ya veya Gazipaşa'ya gidiyorum ama sizinki gibi bir gezi var benimde aklımda. Olymposta 1 gece konaklıyarak çevreyi bir güzel gezmek istiyorum.
Güzel gezi, güzel fotolar )) Yenilerini bekleriz..
teşekkürler abi bizim genelde artık yaz geldi gezilerimiz oluyor pazarları eğer sizde boşsanız beraber gezebiliriz tanışmakta isteriz musaitseniz
K o r @ y adlı üyeden alıntı
wayyy salkano.... ne güzel yerler ya ... yine depreştim.. tekerinize sağlık... bizde burada fabrika dumanları ile yaşam mücadelesi veriyoruz
sağol koray abi antalyanın güzelliği işte bu zaten sende biliyon yaşamış biri olarak :D
-
fat280 adlı üyeden alıntı
tam senlik yer murat buraları
teşekkürler abi bizim genelde artık yaz geldi gezilerimiz oluyor pazarları eğer sizde boşsanız beraber gezebiliriz tanışmakta isteriz musaitseniz
sağol koray abi antalyanın güzelliği işte bu zaten sende biliyon yaşamış biri olarak :D
aynen fatihim antalya harika bi şehir... az gazlamadım oralarda
-
fatih helal olsun valla...sen haber verme zaten...
neyse yavaşlatıpta yolda asabınızı bozmayayım...sağlıcakla kal...
-
Çok güzel bir gezi. Haziranın 10u gibi aynı geziyi bende yapmayı planlıyorum.
-
vay alanyalı hemşerim çok güzel gezi yapmışsınız . içim gitti antalyanın eşsiz doğasını görünce özlemişim oraları.
allah izin verirse yaklaşık 1 ay sora orda olacağım .eh artık bizi de götürürsünüz gezmelere.
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
adaşım gene vermiş gazı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Güzel kareler.. Bi biz gezemedik
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
Motosikleti bunun için seviyorum...
Paylaşım için teşekkürler...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
-
brds adlı üyeden alıntı
fatih helal olsun valla...sen haber verme zaten...
neyse yavaşlatıpta yolda asabınızı bozmayayım...sağlıcakla kal...
hakan abi sağol yaa dediğin gibi sebepten dolayı demedim zaten bizde dönmemiz akşam 9,30 u buldu seri gitmemize karşın ama inş. bir dahakine gideriz beraber
ozganugur adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi. Haziranın 10u gibi aynı geziyi bende yapmayı planlıyorum.
sağol kardeş sende gidersin inş. çok güzel yolları harika virajlı bol bol :D
speed_dream adlı üyeden alıntı
vay alanyalı hemşerim çok güzel gezi yapmışsınız . içim gitti antalyanın eşsiz doğasını görünce özlemişim oraları.
allah izin verirse yaklaşık 1 ay sora orda olacağım .eh artık bizi de götürürsünüz gezmelere.
sağol abi aybediyorsun sen gel hele gezdiririz allah ın izniyle
F54 adlı üyeden alıntı
adaşım gene vermiş gazı
aynen fatih abi verdik gazı aslında her hafta veriyoruzda ben yayınlamıyorum gezileri :D
quezzap adlı üyeden alıntı
Güzel kareler.. Bi biz gezemedik
sağol kardeş gezersin sende inş. yaz geldi artık
metci adlı üyeden alıntı
Motosikleti bunun için seviyorum...
Paylaşım için teşekkürler...
aynen bende teşekkür ederim
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş, Allah yenilerini nasip etsin. geçen sene gitmiştim oralara adrasan olimpos falan, fethiye ölüdenize kadar gazladık
sağol kardeş i,nş. beraberde gezeriz antalya ekibi olarak sanada bol gezmek nasip etsin allah
-
Fatih bey tekirovaya geliyor,
Prates beach'de bi abimiz var onun yanına geldik 5-10 dakika görüştük diyor.
Facebook'da görüştük dimi fatih seninle ? ben saat 7 ye kadar çalışıyorum uğrayabilirsen hertürlü yanına gelirim
Gel gör ki bizi adamdan sayan yok.. sonuç bu..
Telefon numaramda sende var, hiç boşuna söylenme açar bilader ben tekirovadayım hangi oteldesin söylede 5-10 dakika yanına uğruyalım dersin..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Ne yazık ki istanbuldan kopamıyoruz cok guzel yerler :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Tekerinize sağlık güzel gezmişsiniz.
Ancak biri bana bu ağaç evlere nasıl ulaşacağımı söylerse daha çok sevinirim. Çok güzel yermiş, mutlaka bende gitmeliyim. İşletmeye ait bir telefon yada internet adresi varsa özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
yakışır fatih kardeşimişimize keyiflı bol sürüşler
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Tropiksera adlı üyeden alıntı
Fatih bey tekirovaya geliyor,
Prates beach'de bi abimiz var onun yanına geldik 5-10 dakika görüştük diyor.
Facebook'da görüştük dimi fatih seninle ? ben saat 7 ye kadar çalışıyorum uğrayabilirsen hertürlü yanına gelirim
Gel gör ki bizi adamdan sayan yok.. sonuç bu..
Telefon numaramda sende var, hiç boşuna söylenme açar bilader ben tekirovadayım hangi oteldesin söylede 5-10 dakika yanına uğruyalım dersin..
kanka sen kendi ağzınla diyon işte 7 ye kadar doluyumun dedin çalışıyon diye selenmedim birde burasına gidileceğinden haberim bile yoktu geziyi organize eden abi götürdü bir anda zaten 5-10 dk durduk o arada resimleri çektim ama senle konuştum ben musait değilim demedin mi şimdi bana fırça atma :D inş. bir dahakine kanka sapacam aklımdasın ok
zenon adlı üyeden alıntı
Ne yazık ki istanbuldan kopamıyoruz cok guzel yerler :D
evet çok güzel yer inş. sizlerde gezme fırsatı bulursunuz
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Tekerinize sağlık güzel gezmişsiniz.
Ancak biri bana bu ağaç evlere nasıl ulaşacağımı söylerse daha çok sevinirim. Çok güzel yermiş, mutlaka bende gitmeliyim. İşletmeye ait bir telefon yada internet adresi varsa özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
teşekkürler abi cümlemize kazasız belasız sürüşler inş. bu arada ben işletenleri tanımıyorum telefon da almadık ancak sizin için internetden baktım bunu buldum işinizi görür inş.
http://www.kadirstreehouses.com/default.asp
ramizan83 adlı üyeden alıntı
yakışır fatih kardeşimişimize keyiflı bol sürüşler
sağol ramazan abi
-
güzel gezi olmuş.Olimposu görünce içim gitti zaten.daha önce 3 kere gitmiştim ama motorla değil.gerçekten çok güzel zamanın yavaşladığı insanın bütün negatif enerjisini alan müthiş vadi.bazen aklıma esiyor motora atlayıp gideyim mi diye ama İstanbuldan çok da gözüm yemiyor açıkçası.molalı arada kalmalı falan gitmek lazım bu arada olimposa inen yolun bazı bölümleri topraktı.malum küçük lastik olunca endişe duyuyorum.Asfaltkanmış mı o yollar?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)