Delmece Yaylası, Dipsiz Göller, Kent Ormanı, Çifte Şelaleler Gezimiz 07/05/2012
-
Reklamlar
-
Güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınızın devamını dilerim.
-
benim motor buralara gelmez aga
cakal_gs19@hotmail.com
Honda
0531 953 03 88 (365/24)
Hayat
16 JE 885......................
Onda
-
atilla_hakan adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Teşekkürler İnşallah
gökhans16cbr adlı üyeden alıntı
Gelir aga gelir
-
gökhans16cbr adlı üyeden alıntı
biz geçen yıl bu rotayı gezdik yanımızda 1000rr bile vardı
çok güzel yerler bu yıl kısmet gemlik sahilde güneşlenip denize girmek isterim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
mehmet_gemli adlı üyeden alıntı
Aynen ama Gemlik sahilinde hadi güneşlen nerde güneşleneceksen de denize girmezsin bence tavsiye etmem
ne bileyim biz geçen yaz gezdiğimizde çok güzel sahil vardı yol kenarı olduğu halde hoşuma gitmişti denize de girenler vardı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
ne bileyim biz geçen yaz gezdiğimizde çok güzel sahil vardı yol kenarı olduğu halde hoşuma gitmişti denize de girenler vardı
Öyle de ben tavsiye etmiyorum sen temiz zamanına denk gelmişsin ne kadar pislik varsa bizim burda toplanıyor malesef Narlı Karacali Fıstıklı tarafını tavsiye ederim oraları daha temiz ve doğal. ;)
-
Cok güzel bir gezi. tebrikler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
sarı apache de ayrı güzelmiş resimlerde hep ona baktım ama güzel olmuş tekeriniz düz bassın!
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
On numara olmuş...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Şelalenin olduğu yere içim gitti, monitöre balıklama dalıyordum neredeyse. Fotolar şahane,tekerinize yüreğinize sağlık.
O suya girmem lazım benim...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
Öncelikle mehmet kardeşim ve yusuf abime resimler için teşekkür ederim. Hazırlıksız olan bir geziydi ama çok da güzel oldu. Ben rotayı biraz daha uzatmak istedim. süremiz biraz kısıtlıydı. Bu bölgeler benden sorulur. Çınarcık-yalova-karamürsel-iznik-adapazarı-yenişehir-gürle dağı-höyüktepe..... bu üçgen içersinde gezerim genelde motosikletle. Daha çok enduro tarzı geziler gerçekleştiririm... Bazen tek başıma alır kafamı giderim. Herkesin gidip görmesi gereken yerler. Burnumuzun dibinde ne cevherler var ama biz farkında değiliz. Alışmışsınız asfalt motorcusu olmaya veya tatlı su motorcusu. Biraz tekerinize taş toprak değsin. İyi gelir;)
-
cakalaz adlı üyeden alıntı
Cok güzel bir gezi. tebrikler
Teşekkürler.
kemboo adlı üyeden alıntı
sarı apache de ayrı güzelmiş resimlerde hep ona baktım
ama güzel olmuş tekeriniz düz bassın!
Teşekkürler amin cümlemizin.
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
On numara olmuş
...
Teşekkürler.
özcan1980 adlı üyeden alıntı
Şelalenin olduğu yere içim gitti, monitöre balıklama dalıyordum neredeyse. Fotolar şahane,tekerinize yüreğinize sağlık.
O suya girmem lazım benim...
Teşekkürler abi inşallah denk geldiği bir gün beraber gideriz kısmetse
absolit adlı üyeden alıntı
Öncelikle mehmet kardeşim ve yusuf abime resimler için teşekkür ederim. Hazırlıksız olan bir geziydi ama çok da güzel oldu. Ben rotayı biraz daha uzatmak istedim. süremiz biraz kısıtlıydı. Bu bölgeler benden sorulur. Çınarcık-yalova-karamürsel-iznik-adapazarı-yenişehir-gürle dağı-höyüktepe..... bu üçgen içersinde gezerim genelde motosikletle. Daha çok enduro tarzı geziler gerçekleştiririm... Bazen tek başıma alır kafamı giderim. Herkesin gidip görmesi gereken yerler. Burnumuzun dibinde ne cevherler var ama biz farkında değiliz. Alışmışsınız asfalt motorcusu olmaya veya tatlı su motorcusu. Biraz tekerinize taş toprak değsin. İyi gelir;)
Eyvallah ben teşekkür ederim Rasim kardeşim. İnş önümüzdeki zamanlarda daha nice geziler yaparız inş.
-
-
Bana yakın geçmişsiniz.
Gezmiş olduğunuz güzergah bana göre bu ülkede her motosikletçinin gezip görmesi gereken yerlerden biridir.Gerek yol güzergahı gerek bitki örtüsü ve flora çok zengin doğal örtüye sahip bu bölgede cömert bir zenginlik sunuyor.
Resimler çok güzel. Payşalım için teşekkürler.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
sizinle birlikte oraları gezmiş kadar oldum
çok güzel bir doğası var oraların anlaşılan hayran olmamak elde değil
gezilerinizin devamı dileğiyle kazasız belasız
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
Şu mayıs ayı hiç bitmesin... Doğanın yeşilliği, gökyüzünün maviliği müthiş bir şey... Yazın sıcakta elbiselerle doğa gezileri bu kadar keyifli olmuyor. Bence motorcunun ayı Mayıs'tır. Keyfini çıkarın.
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş Allah yenilerini nasip etsin
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim amin.
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Bana yakın geçmişsiniz.
Gezmiş olduğunuz güzergah bana göre bu ülkede her motosikletçinin gezip görmesi gereken yerlerden biridir.Gerek yol güzergahı gerek bitki örtüsü ve flora çok zengin doğal örtüye sahip bu bölgede cömert bir zenginlik sunuyor.
Resimler çok güzel. Payşalım için teşekkürler.
Teşekkürler kesinlikle gidip görülüp gezilmesi gerek.
speed_dream adlı üyeden alıntı
sizinle birlikte oraları gezmiş kadar oldum
çok güzel bir doğası var oraların anlaşılan hayran olmamak elde değil
gezilerinizin devamı dileğiyle kazasız belasız
Teşekkürler. Amin cümlemize.
absolit adlı üyeden alıntı
Şu mayıs ayı hiç bitmesin... Doğanın yeşilliği, gökyüzünün maviliği müthiş bir şey... Yazın sıcakta elbiselerle doğa gezileri bu kadar keyifli olmuyor. Bence motorcunun ayı Mayıs'tır. Keyfini çıkarın.
Aynen ya haziran temmuz dedimi tamam sıcaklarda çekilmiyor birde eylül ayı falan güzel oluyor
-
valla on numara gezi olmuş. süper yerler gezmişsiniz. üzerine piknik, daha ne olsun. tebrik ediyorum
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)