2 Haftadır dolaştığım yerlerden güzel kareleri beğeninize sunuyorum.
Bölge : Sarıyer , rumeli feneri, bahçeköy, kilyos, uskumruköy, demirci köy vsvsv ..
Kalın sağlıcakla
2 Haftadır dolaştığım yerlerden güzel kareleri beğeninize sunuyorum.
Bölge : Sarıyer , rumeli feneri, bahçeköy, kilyos, uskumruköy, demirci köy vsvsv ..
Kalın sağlıcakla
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
tekerine sağlık abim...
Yalniz degilsin arkadasim yaninda motoru arkanda biz variz
sen paylastikca tekerin dondukce daha da kalabaliklasacaksin
gezinin ve motorun hakkini vermissin donen tekerine tas dokanmasin
ellerine saglik
tam bi rehabilitasyon işte...cross görünce içimden "motur yukarda mı kaldı" lafını istemsizce içimden geçiriyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=I_bedK5W8qk
Crossla tadını çıkarıyorsun tabii. Hoş sen scooterlada yapıyorsun aynısını...
www.motorumla.net
illlaki adama bir cross aldıracaksınız yani....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güzel yerler,güzel manzaralar çamurlu falan keyifli
bir gezi olduğu belli.
endurocunun yol seçmediğini isbatlamışsın,özgürlük
macera bu olsa gerek.
tekerlerine sağlık kardeş.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
sonlara doğru grenajlarda azalma sezdim
benimde iyi bir rehabilitasyona ihtiyacım var , motoruna sağlık
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
çok güzel teşekkürler cross aşkım depreşti :D .
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Tek başına,oldukça zor ve riskli bir gezi yapmışsın,cesaretin ve paylaşımın için tebrikler,
Cross iyidir de yalnız basına yapmani önermem. Mobilden giriyorum imla için simdiden özür dilerim... Malum kaza bela yaparsan Allah korusun dagın basindasin
100 numereo
tekerinden öperiz.
çanakkalede olsam ve motorum elverişli olsa kesinlikle seninle gelirdim dostum küçüklüğüm geldi aklıma bi kaç fotoda olan yerlere ailecek denize giderdik
helal olsun. süper bir gezi yapmışsın
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
son resimdeki yerden nasıl çıktı motor tekerine sağlık güzel gezi olmuş iyi stres atmışsındır
bu kawasaki bir başka dostummm
ah ulen ah...garibim motorun çilesi bu olsa gerek
tekerine sağlık paşam ....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
çok güzel ama tek başına kurtlar falan yemesin yolda kalırsan
Benim bir sırt çantam var. Herkesin öldüğü yerde 6 ay daha yaşarım çantam yanımda olsun yeter.
İçinde ne var dersen ne sen sor ne ben söylim. Kısaca yaşamak , barınmak , korunmak için herşey ...
Bikaç eksiğim kaldı onları da tamamlıyorum. Yaşama süremi 1 yıla çıkarıcak şeyler
O çantayı bazen xray cihazından geçiriyorumda güvenliklerdeki panik havası çok keyifli oluyor daha hiçbir alışveriş merkezine giremedim o çantayla
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
eyüüüpppp canımı sıkyosun , şekerim cbf aldığıma pişman etme beni bak bidaha uyarmam
seni müsait zamanda buraya bekliyorum benim buggyle gezecez cbf ye kıyamam kusura kalma buggye lpg takıldı bişeyde yakmıyo
tekerine sağlık dostum şaka bi yana harbi tam beni anlatmışsın resimlerle sankim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)